Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragické letecké havárii objeví místní novinářka vzkaz, který podle ní psala některá z obětí. Snaží se nalézt zamýšleného adresáta vzkazu a přitom odhaluje svou vlastní minulost.; Přístupnost: 12. (SPI Film)

Recenze (3)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Klasické TV melodrama zaměřené na ty, kdož si rádi popláčí a věří na šťastné náhody. Pro mě příliš vytrvale útočící na první signální a protože co se týče filmů, mám zřejmě cítění hrocha, minul se kalkul účinkem. Přesto věřím, že film si spokojenou divačku, popř. diváka najde. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že The Note je povrchní snímek, protože tady najdete kousek cti, kousek pravdy, lásky, pochopení, ctižádosti..V podstatě si tady můžete najít cokoliv. Otázkou ale je, jak moc je takový dojemný příběh pravděpodobný? Podle mě jsou určité hranice přemrštěnosti, které na tak nízké mělčině mohou působit jako kýč, což nakonec může souviset už jen s otázkou vkusu. Pro mě má ten příběh co nabídnout, ale v určité fázi se nedá překousnout ta přílišná produktivita emocí.Takže tak 50/50 ()

Reklama

Rochester 

všechny recenze uživatele

Vánoční příběh se šťastným koncem ? I tak by se to dalo říci, ale z mého pohledu je to hlavně příběh o novinářské etice a hojení ran z minulosti. Kdo ví kolik z nás, by rádo dostalo vzkaz stejný a nebo někomu podobný napsalo. Kolik náhod řídí to co prožijeme - ńebo jsou to kruhy našich osudů ? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Hamiltonu v Ontariu. (reich)
  • Produkcí stanice Hallmark byl snímek vyhodnocen jako nejlepší film roku 2007. (reich)

Reklama

Reklama