Reklama

Reklama

Gary Unmarried

(seriál)
USA, (2008–2010), 12 h 53 min (Minutáž: 20–21 min)

Hudba:

Paul Buckley

Hrají:

Jay Mohr, Ed Begley Jr., Paula Marshall, Jaime King, Ryan Malgarini, Laura Marano, Brooke D'Orsay, Aimee Garcia, Jane Curtin, François Chau, Rob Riggle (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Jay Mohr a Paula Marshall hrají v komedii o Garym Brooksovi, opět svobodném malíři a jeho kontrolou posedlé exmanželce, Allison, která čelí porozvodovému šílenství, které nastalo po 15 letech manželství. Oba začínají navazovat nové známosti. On je ten hodný rodič a ona ta přísná. Společně se střídavě starají o jejich dvě děti – Louise , politicky a ekologicky uvědomělou 11 letou dceru a Toma – jejich sociálně narušeného 14 letého syna, který se bojí děvčat. Okouzlující a jízlivý Gary od rozvodu nebyl na rande, ale naštěstí pozná Vanessu, svobodnou matku, která ho najala na vymalování svého bytu. Gary se o Vanesse bojí říct Allison, protože by to bylo proti pravidlům knihy: „Pravidla pro dokonalý rozvod.“ Nicméně Allison se Garymu přizná, že je zasnoubená s jejich poradcem a Gary se rozhodne, že je skutečně načase žít dál. A nyní v tom všem porozvodovém štěstí, musí Gary přežít v bláznivém světě, který tvoří on, jeho exmanželka, jeho dvě děti, poradce a jeho úžasná nová přítelkyně. (Malas91)

(více)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (3)

Gary Unmarried (2008) 

27/37 Po té, co Jay Mohr odešel z Ghost Whisperera, dostal vlastní pohodovej sitkom. ()

Season 1 (2008) (S01) 

Garyho bejvalou, kterou hraje sexy Paula Marshall, jsem si užívala už v Nip/Tucku, takže si stačilo jenom najít vhodnou chvilku a voilá, humor je tu. Protože Gary Brooks prostě umí. Bohužel ale druhá polovina 1. série nabírá zcela nový styl základního příběhu a čím méně je možnost se konfrontovat s Jaime King, která je nádherná i mimo Sin City, tím méně funguje všechno ostatní. Z hostujících jsem ocenila Jessicu Collins (znovu N/T) a Iana Gomeze z Cougar Townu. Horší je to už s dětskými herci Ryanem Malgarini a Kathryn Newton, vyloženě zle se mi udělalo z výkonu Matthewa Lillarda a pravidelně nesnáším Ala Madrigala. Naštěstí malá krize byla před koncem 1. série zažehnána, objevil se Kevin Sorbo (super sexy za každých okolností) a Gary a Allison našli nové (a nečekané) asociace k jednohubkám. ()

Season 2 (2009) (S02) 

Takže ano, na 2. sérii jsem se těšila. A už osm let jí nemůžu dokoukat, jak se kvalita poděla kamsi do neznáma... ()

Reklama

Reklama