Reklama

Reklama

Gary Unmarried

(seriál)
USA, (2008–2010), 12 h 53 min (Minutáž: 20–21 min)

Hudba:

Paul Buckley

Hrají:

Jay Mohr, Ed Begley Jr., Paula Marshall, Jaime King, Ryan Malgarini, Laura Marano, Brooke D'Orsay, Aimee Garcia, Jane Curtin, François Chau, Rob Riggle (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Jay Mohr a Paula Marshall hrají v komedii o Garym Brooksovi, opět svobodném malíři a jeho kontrolou posedlé exmanželce, Allison, která čelí porozvodovému šílenství, které nastalo po 15 letech manželství. Oba začínají navazovat nové známosti. On je ten hodný rodič a ona ta přísná. Společně se střídavě starají o jejich dvě děti – Louise , politicky a ekologicky uvědomělou 11 letou dceru a Toma – jejich sociálně narušeného 14 letého syna, který se bojí děvčat. Okouzlující a jízlivý Gary od rozvodu nebyl na rande, ale naštěstí pozná Vanessu, svobodnou matku, která ho najala na vymalování svého bytu. Gary se o Vanesse bojí říct Allison, protože by to bylo proti pravidlům knihy: „Pravidla pro dokonalý rozvod.“ Nicméně Allison se Garymu přizná, že je zasnoubená s jejich poradcem a Gary se rozhodne, že je skutečně načase žít dál. A nyní v tom všem porozvodovém štěstí, musí Gary přežít v bláznivém světě, který tvoří on, jeho exmanželka, jeho dvě děti, poradce a jeho úžasná nová přítelkyně. (Malas91)

(více)

Recenze (21)

Sonnik 

všechny recenze uživatele

Výplach mezi zkouškama, když se nechce nad ničím přemýšlet. Srandovní. Źádné velké moudra, na nic si to nehraje, nijak nemoralizuje. Postavy jsou obyčejné a vtipné. Gary je komediant a prostě je to chlap s velkým CH. Má všechny chlapské vlastnosti :P. Zábavný sitcom, který mi tak nějak nahrazuje HIMYM. Gary je pro mně 2x vtipnější než nové řady HIMYMU (vyjma Barneyho samozřejmě). Hodnoceno asi po 11 dílech. "If I´ll try to give you ginko tonight, don´t take it" ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

První díl mi moc nedal a já nevěřil, že s těmi dalšími to bude lepší. No nakonec bylo, takže dneska už šmejdím v druhé série. Je to nadprůměr, ale nedosahuje to kvalit ostatních rodinných sitcomů. ()

Ai.ma 

všechny recenze uživatele

Do pátého dílu lepší průměr, od pátého díru nahoru začali tahat scénáristi z rukávu čím dál lepší hlášky. A Garyho a jeho syna si musí každý zamilovat. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

(Zatiaľ hodnotenie po 18 častiach prvej série). Prvá liga sitcomov to nie je, ale ako nenáročná oddychovka vcelku funguje. Ale osobne by som bol prekvapený, keby tomu odklepli aj druhú sériu, nejaký veľký potenciál v tom nevidím...Update: Tak nakoniec bude aj druhá séria, snáď sa to časom zlepší... ()

Ignus.cz 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem váhal jestli to mam vůbec sledovat, hodnocení kolísalo mezi ** a *** jenže po vánoční přestávce se seriál ohromně polepšil...každý další díl je čím dál lepší. Nevěděl jsem, že je tolik dobrých hlášek na účet rozvedených párů :-D ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po dvou sériích] Naprosto odpočínkovým seriálem je tenhle Gary; na nic si nehraje, nabízí klasické pošťuchování dvou sympatických ústředních charakterů, pár bláznivých vedlejších postav, epizodičnost a hodně vykonstruované zápletky (ale účelně a vtipně)... Ale zároveň mam obavy (pokud seriál producenti nezaříznou) kam se bude sitcom dále ubírat. Na více než tři řady toto tradiční schéma nemá. Dvě sezóny 70 % ()

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý sitcom, některé epizody sice nejsou tak vtipné jako jiné, ale některé jsou zase skutečně velmi povedené a člověk se u nich hodně nasměje. 80% ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se každým dílem zlepšoval a bavil čím dál víc. Navíc zde nehraje vyloženě nesympatická postava. 75 % ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný sitcom. Je sice zábavný, ale není v něm nic, co by se vymykalo průměru. Stejná liga asi jako Krok za krokem (bez dojemných scének na konci - ale stejný neškodný styl humoru). Takový ten ideál na půl osmou navečer pro celou rodinu. ()

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Ano skutečně kvalita seriálu stoupá. Hodnotím po 15. epizodě a musím říct , že je to o hvězdičku lepší než po 5. Doufám že to tak půjde dál. Z lepšího průměru na lehký nadprůměr. 77% ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Ďalšie prekvapenie, ktoré ma čakalo v podobe kvalitného humoru v otrpeanej "scenérií". Už mi mierne vadilo ohraniečenie prostredia na dom ako v step by step či full house. Ale humor to všetko vyvyžuje. hodnteniu uberá jedine to, že sa nejdená o nič nové. 87% ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitný seriál z pera Burrowsa. Kvalita častí sa drží na jednej rovine, jednoznačne kvôli jednému scenáristovi. Ktovie ako by dej pokračoval keďže sme sa dozvedeli o Garrym že on nie je až tak jednoznačne unmarried :) ()

Erichy 

všechny recenze uživatele

Příjemní herci, hlavně Jaime King. Ale jako komedie mě to vůbec nic neříká. Po pár zkouknutých dílech jsem se zasmál asi tak jednou a to je málo na to, aby mě to přesvědčilo o dalším sledování. ()

Hadascz 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem náhodně objevil a musím říct, že Gary mi padnul hned do oka ;) Hodnocení po první serii 80%. Jak dlouho hraje vaše dcera golf? Včetně dneška? 10vteřin ;)))) ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Průměr průměrů a z nadějného Jaye Mohra se místo kvalitního herce stal odulý plešatý trouba. Je to bez nápadu a nesmírně čitelné, herci přehrávají a děti jsou na zabití. V druhé serii mě enormě sere ten černoch z rádia, ten je příšernej. Nejstrašnější herec na jakého v sitcomu narazíte, ovšem až na nedostižného Jona Cryera... ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

První řada, ve které to mezi Garym a jeho exmanželkou jen jiskřilo, byla zabavnější. Zatímco druhá řada, kde se vše točí jen kolem Garyho, je o poznání nudnější. Není divu, že seriál tak brzy odešel do kytek. ()

Reklama

Reklama