Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Pokud jste po shlédnutí filmu měli jakékoli otázky ohledně historie jednotlivých členů pětky, zde dostanete odpovědi. Mladý Chan jako mladý opičák potěší. Kdo by se chtěl o pětce dozvědět ještě víc, doporučuju poslední "Secrets of scroll" (bonus ke KFP3) který přímo navazuje. Ani 2D animace nevadí, která je stále stejně úžasná. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

__Filmové chyby:__ |×××| Podle vyprávění v prvním dílu Kung Fu Pandy, našel Shi Fu Tygřici jako mládě přede dveřma. Ujal se jí, pak ji trénoval a ona se zlepšovala a zlepšovala. Verze, kterou vyprávěl Po v Kung Fu Pandě: Secrets of the Furious Five, se naprosto liší od té původní. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak by mali tieto bonusy slúžiť ako reklama, tak tento by určite do kina prilákal ešte o pár divákov viac. Tento kraťas určite podnietil moju zvedavosť o celovečerné predstavenie tejto elegantne obéznej shaolin-pandy. Príbeh je milý, originálny a vôbec nenudí. Klasické ponaučenia sú zamerané len na jednu vekovú kategóriu, zvyšok kraťasu však dokáže rozosmiať a pobaviť aj zvyšok diváckeho obecenstva. 85%. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Krátký animák je složený ze zábavných historek o tom, jak se z každého ze členů proslulé Furious Five stal velký bojovník. Kombinuje dvojí techniku animace – zatímco intermezza s Pandou vyprávějící malým „karate králíčkům“ o svých přátelích jsou animovaná ve 3D, samotné příběhy jsou stejně dvojrozměrné a povedené jako úvod Kung Fu Pandy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková příjemný jednohubka, která se zaobírá historií pěti učitelů, které Kung fu Panda měla v prvním filmu. Pro ty, co mají rádi kung fu filmy, to může být velmi příjemné, ale i když je rád mám, tak jsem se až tak vrchovatě nebavil. Použitá animace při vyprávění, je ale hezká a nová ve srovnání s klasickou animací filmů s Pandou. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Jaycee Chan, který namluvil mladou opici, je synem Jackieho Chana, který v originále namluvil ve filmu Kung Fu Panda Mistra opici. James Sie, který nadaboval otce zmije, se nejvíce proslavil rolí Jackieho Chana v animovaném seriálu Jackie Chan Adventures. (HappySmile)

Reklama

Reklama