Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ta animace mě (asi jako každého po pandím celovečeráku) nemile překvapila. To je ale naštěstí první a zároveň poslední zápor a studio DreamWorks na poli animované zábavy opět dokazuje, že umí. Pět příběhů má potřebný spád, neotřelý nápad, je to zábavné a vtipné... Komu se líbil originální snímek z roku 2008, nebude pravděpodobně zklamaný ani z tohoto krátkého filmu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsem v šoku. Kde je pro Dreamworks tolik typické mlácení prázdné slámy? Sice na tom je vidět, že jde "pouze" o bonus, a že je to cílené především na mladší publikum, ale styl a zábavnost to nepostrádá ani tak. A i ta školometská poučení jsou v tomhle podání vlastně milá a snesitelná. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

pěkné doplnění osudů zbylých hrdinů z celovečeráku před tím, než se sešli a vytvořili legendární kung-fu partu. A samozřejmě dostatek poučení pro malé caparty, pro mně pak spíše skvělá animace (ta, která byla na úvodu filmu) a drsné souboje mimo gravitaci) velmi sympatické ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak by mali tieto bonusy slúžiť ako reklama, tak tento by určite do kina prilákal ešte o pár divákov viac. Tento kraťas určite podnietil moju zvedavosť o celovečerné predstavenie tejto elegantne obéznej shaolin-pandy. Príbeh je milý, originálny a vôbec nenudí. Klasické ponaučenia sú zamerané len na jednu vekovú kategóriu, zvyšok kraťasu však dokáže rozosmiať a pobaviť aj zvyšok diváckeho obecenstva. 85%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné rozšíření k filmu. Přiznám se, že mě i trochu zajímaly příběhy pětice bojovníků a tady jsem dostal na své otázky odpovědi. Jen mi u nich chyběl původní dabing. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento kraťas nieje nijak extra zaujímavý, len príjemne doplňuje dej. Ukazuje každého Kung Fu bojovníka v minulosti. Presnejšie - ako sa dostal ku Kung Fu. 80% - 4* ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

podobně jako film ani tento bonus není ničím velkolepým... za zmínku stojí opravdu snad jen jedna dvě hlášky a zajímavé střídání dvoj- a trojrozměrné animace... jinak fakt slabý. 50% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

25 minut dlouhý "dovětek" k hlavnímu filmu. Pět jednoduchých, ale sympatických mini-příběhů vyprávěných pandou Po dětem v kung-fu škole představí začátky Furious Five. Jako bonusový film patří k tomu nejlepšímu a za filmem v ničem nezaostává. ____ Mé titulky ZDE ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vysvetľuje aspoň zhruba osud Zúrivej päťky , ktorý mi v celovečeráku tak veľmi chýbal, ale znova sa nejedná o niečo, kvôli čomu by som si postavy zamiloval tak ako pandu, alebo majstra Shiffu. 2D animácia je v tomto prípade lepšia ako 3D a v tomto smere len cítiť nevyužitý potenciál, celého príbehu od budovania charakteru cez mýtus o Kung Fu Pande. Inak poznám omnoho horšie kraťasy priživujúce sa na celovečerných filmoch. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Slusny dodatok prvej filmovej pandy. V kratkych pribehoch sa dozvieme nieco viac o clenoch Furious Five a zaroven sa dockame aj nejakeho toho moralneho ponaucenia. Vdaka tomu, ze to je tak kratke, tak to nestihne zacat nudit. 6/10. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší jak oba dva celovečeráky. A proč? Protože 25 minut a tedy není nutné nic zbytečně protahovat nastavovanou kaší. Jen škoda, že příběh od příběhu to ztrácelo šťávu - od výborné kudlanky po psychologa vyžadující opici. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Po se stal slavným kung-fu mistrem a s titulem přichází i povinnosti. Jeho úkolem je naučit skupinku malých japonských králíčků bojovým uměním. Po, jak je jeho zvykem, ale začne z jiného konce a místo praktických ukázek začne žáčkům vyprávět o slavné pětce bojovníků - opičákovi, tygřici, zmiji, kudlance a jeřábovi - o jejich dětství, o tom, co je přivedlo právě ke kung-fu, a které z důležitých vlastností si musel jeden každý z nich osvojit. První z dvojice (zatím) klasicky animovaných krátkometrážních filmů, který se zaměřuje na výše uvedené hlavní postavy. Každý z nich dostává ve snímku svůj vlastní prostor. Vždy nejprve ukazují své slabiny, které pod správným vedením přetavují na své silné stránky. Ani zde se autoři vtipu nebrání, ale je vidět větší důraz na potřebu výchovy a podnítit dětskou zvědavost. Na škodu to rozhodně není, radši vidím to, jak se k dobrému napravuje zlobivá opice, než kdyby s někým ustavičně třískala o zem. A hudba opět excelentní. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda byla nejlepsi z proflakle hollywoodske animovane TOP3 roku 2008 a kratkometrazni bonusova Panda je minimalne stejne rozkosna jako ta celovecerni. Cele to totiz pojednava o zacatcich charakteru z filmu a vsechna ta zviratka jsou tam tudiz malinka a jeste vice roztomila. Navic tam jsou spousty malych skotacicich Kung Fu kralicku !!! 7/10 ()

Reklama

Reklama