Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
warv

warv (hodnocení, recenze)

dokoukal jsem kung fu Panda 1 a tak jsem jen tak (for fun)vyhledal: Kung fu panda 2  a nasel jsem tohle :D

 (hodnocení, recenze)

Ich začiatky boli super  a ešte lepší sú v súčasnosti.

Virtus

Virtus (hodnocení, recenze)

To koprnda: před chrámem byl nechán Tai lang, tygřice tam byla jako malá a už trénovala.... Bohužel nevím, kde tenhle film sehnat, můžete mi někdo pomoct? Mám originální dvd a na něm to něni což mi teda dost vadí (je český...:V) Díky

koprnda

koprnda (hodnocení, recenze)

Celkem působivé až na jednu věc.Pokud si vzpomínám dobře tak ve filmu byla Tygřice nechána před chrámem jako malá.Tady byla odvedena mistrem ze sirotčince.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Jednu hrůzu už Raman spatlal, ale třeba tenhle krátkometrážní kousek zvládne. Každopádně by to mohlo být poměrně zábavné.

Reklama

Reklama