Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi jsou v posledním ročníku střední školy. Plánují společné studium na univerzitě, ale největším společným tématem jsou samozřejmě holky a sex. Všichni se účastní programu na výměnu studentů a každý z nich se ujme jednoho zahraničního studenta. Ubytují je ve svých domovech a cizinci vstřebávají život amerických studentů v praxi. Rozdíly mezi kulturami jednotlivých studentů dokáže setřít jen jediné sex. Vytěží z výměnného programu nakonec více cizinci nebo jejich hostitelé? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase teenage komedie, která se snaží nic neřešit a jenom tak bez jakýchkoliv okolků vyplnit náš večer bez nějakého většího plánu. Ale - Prcičky mají grády, tady se jen všichni snaží vyrovnat se právě těmto filmům. A já vlastně nejsem proti. Film tohoto ražení, který bude mít i jenom polovinu chytlavosti, jako Prcičky, mě zaujme. Na druhou stranu během vyznání lásky říct "Ty koule jsem si oholil kvůli Tobě", je i na mě moc. Foreign exchange zaujme, ale nijak nenaplní. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Full Glass Films // Klišé jak sviňa, ale mňa proste takéto komédie nikdy neprestanú baviť. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší, než všude strkané Prcičky...!!! Sympatičtí herci, srandy taky dost, romantické vyústění... vše, co moderní mládež potřebuje a chce. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další hloupá komedie skoro ve všem ale opět jsem se u některých scén dokázal bavit takže určitě se to dá přežít. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Já mám tyto komedie typu Prcičky rád a tato zase tak hrozná, jak je tu hodnocena, nebyla. Klasický průměr, nic zázračného, ale vyloženě zlé to taky není. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě komedie bez vtipu Prcičky jsou několikrát lepší navíc některé ty charaktery jsou hodně podobné Prcičkovským (ten otec i ten kluk s tou holkou co ji chtěl pořád sbalit). Vtipné my tam přišly jen tak 2 scény a český název je úplně Out o žádný sex se tam nejedná a ani tam nic neukážou. V rámci žánru teenager komedií průměr viděl jsem daleko horší ale i daleko lepší. Pokud nic neočekáváte můžete se bavit pokud od toho čekáte kdo ví co budete se nudit já patřím do té první skupiny . ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Totální změnu názvu v CZ ani nebudu komentovat... takže k věci. Je to úplně normální debilní film o teenagerech pro teenagery. Žádný převratný děj ani myšlenka. Logiku nezkoušejte... nemá to smysl. Je to úplně normální film pro jednu cílovou skupinu točenou rovnou pro video. Srovnávat s "prcičkami" je zde zcela mimo mísu. Jedinné co mají filmy společné je "Stiflerova máma" (resp. herečka jí představující). Jinak nic. Vtipné to není ani z 10% jako "prcičky", obnažených těl si tam užijete jen jednou (opět pod průměrem jakýchkoliv prciček) a dějově je to zcela o něčem jiném (nějak jsem nezaznamenal sexuální nouzi u kteréhokoliv z dotyčných "puberťáku milujících sex"). To že tam všichni mluví jako dutiny je asi normální a jestli jeden jedná jako kokot (nebo ne) je asi věcí vkusu (na Jessiku Van alias Miu Ho bych na rozdíl od hlavního sexuálního břídila, který nad ní ohrnoval nos, hopnul hned). ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Trapná parodie na American Pie. Trapný příběh, trapné postavy, ale tu 1 hvězdu prostě dát musím, já mám prostě rád tyto studentské komedie. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná lehce předvídatelná blbost na styl prciček. Sem tam se člověk ale aj zasměje, tak to není tak hrozný.. ()

Rocket 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ obľubujete žáner teenage comedy, určite neoľutujete výber tohto filmu na piatkový večer. V opačnom prípade ruky preč! "Listen, choosing a girlfriend, son, is a little like buying a used car. If the oil doesn't smell right, there's probably something wrong with the vehicle. :) ()

korok 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z těch, které stále baví tento typ komedií, nicmeně toto je 100krát ohrané klišé nepřinášející nic nového, navíc vtipu v tom taky moc nenajdete. Zajímalo by mě ještě, kdo vymýšlí a schvaluje české názvy filmů. Tady je do očí bijící snaha, jak zaujmout ono cílové publikum už jen názvem. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

komedie která není ani trochu vtipná, je to variace na téma mladý a nadržený kterým škodí student na výměnném pobytu, verze kde škodila holka byla hezčí :-) tohle je takový nezáživný, ale dá se dokoukat ()

Hanz924 

všechny recenze uživatele

Nwm proč je v názvu sex, když takřka v celém filmu žádný sex není... Nepovedená kopie prciček bez kouska vtipu. ()

megajalec odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov, hrozne trapné, tie dialógy o ničom, samé nadávky nasilu. Bolo vidieť (až príliš), čím sú tvorcovia inšpirovaní (Prci). Takto dopadajú nevydarené kópie. Navyse tie vychrtle herecky... ()

BlondSw 

všechny recenze uživatele

I přes slabé hodnocení na této stránce, pro mě to byl dobrej film. Takových filmů je hodně, ale mě to prostě baví. Hodnotil snad někdo prcičky negativně? Myslím že ne. Prcičky maj Stiflera tady je úžasnej ten blonďák.Mě se to prostě líbilo a co jako. Ráda si to pustim znova. PS: Pravdivej název :D.. ()

lilylove odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto miluju komedie typu Prciček a Prcičky jsou vlastně moje nejoblíbenější komedie ale tohle musím dát do odpadu....nuda nuda a nuda..... ()

Reklama

Reklama