Reklama

Reklama

Přátelská rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti. Jonesesovi mají lepší vztahy a rodinné návyky, než kterákoli rodina ve městě. Jediný problém je, že oni vlastně nejsou rodina, ale zaměstnanci tajné marketingové organizace… Absolutně dokonalá rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti na předměstí. Jejich noví sousedé jsou jimi nadšeni a Jonesesovi mezi ně hladce a přirozeně zapadnou. Tedy do té doby, než je potká náhlá tragédie a oni musejí přehodnotit své životní priority. Steve (David Duchovny) a Kate Jones (Demi Moore) mají vše, co by si manželský pár jen mohl přát: jejich děti, Jenn (Amber Heard) a Mick (Ben Hollingsworth), jsou inteligentní a zároveň atraktivní, žijí v bohaté čtvrti a jejich krásný velký dům je plný prvotřídních věcí. Nedávno se Jonesesovi spřátelili se svými sousedy, Larrym (Gary Cole) a Summer (Glenne Headly). Jenže nic není takové jaké se zdá. Když se na Jonesesovi podíváte blíže, začnete mít nepříjemný pocit, že něco zlověstného číhá hned pod povrchem. Až když musejí čelit nečekané katastrofě, ukáže se, kým ve skutečnosti jsou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (352)

Chip89 

všechny recenze uživatele

Na závěr klasický romantický film, ale co mu předcházelo mě opravdu bavilo. Výborný nápad o dokonalé rodině, která není taková jak se zdá, ale jak jí chtějí vidět sousedi. Film o jednoduchém přemýšlení olidí s penězi, kteří řeší, kdo má lepší sekačku na trávu atd..... ()

freyinec 

všechny recenze uživatele

Jinak dějově průměrný a vztahově předvídatelný a nalajnovaný snímek vytahuje ze středního proudu jeho výborná myšlenka "amerického snu" a vtipných a zajímavých marketingových scén. Hvězda navrch za originalitu (i když se později vypařuje) a Duchovnyho. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Super námět. Vůbec jsem nevěděl, o čem ten film bude a o to to bylo větší překvapení. Že tam něco nehraje jsem zjistil už při prvních dvou hláškách v autě, kde rodinka jednak vychvalovala auto, pak ještě neco dalšího a když chtěl frajer po vystoupení z auta vyfotit HTC mobilem, tak jsem si říkal, sakra to je nějakej film založenej na mega product placementu ne? A nebyl jsem daleko od pravdy. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Přesně jak se zmínil handsome, šlo z toho nejspíš vyždímat víc, ale film jako takový by neměl urazit, nápad dobrý.. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

jeden s mala originálnych námetov v poslednej dobe. Pekne zachytená súčasná spoločnosť konzum , závisť a honba za mamonom a vecami ktoré nepotrebujeme a absolútne nás neurobia šťastným. A taktiež predstieranie rodiny a problémy každého jedného jej člena. ()

baltik 

všechny recenze uživatele

Námět o dokonalé rodince a jejímu pozadí je brilantní. Bohužel na pozadí příběh a jejich problémy se nedořeší často dokonce. Zústanou otevřené, do konce doběhne jen část z celkového příběhu. Trochu škoda ale určitě se stojí za podívání je to dobrá zábava. ()

Bastinka 

všechny recenze uživatele

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby takové marketingové finty už někde na světě byly. Jedna část ve filmu mě vážně dostala - až to uvidíte asi pochopíte, kterou myslím (nečekané, ale kdyby to tam nebylo asi bych nedala 4*). Jinak konec...komentovat nebudu..proste USA... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film se docela vydařil. Líbil se mi příběh o fiktivní rodince, která díky své životní úrovni a určitému marketingovému umu dokázala důvěřivým sousedům prodat prakticky cokoliv. Každý z naši rodiny (jednotky) má k práci jiný přístup a to způsobuje nemalé problémy. Dávám palec nahoru výkonu Demi Moore... ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, provokácie, nápadité praktiky...aj keď silno pochybujem, že snobi sú takto povrchný, aby chceli mat presne to iste, čo sused, kamarát... a to mi trochu kazilo dojem. Dej je samozrejme dosť predvídateľný, ale nejako mi to neprekážalo a v pohode som prežil až do konca. Nech žije Product placement ()

sosi 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý a originálny príbeh so skvelými hercami, miestami to má od komédie ďaleko ale nájdu sa tam aj dobré veci. Hlavne na Demi Moore sa stále dobre pozerá a k nej skvele zapasoval charizmatický David Duchovny. Nápad naozaj super, scenár trošku ľahko predvídateľný, ale nečudoval by som sa keby je to podľa skutočnej udalosti, pretože v Amerike je možné všetko. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Docela originální námět ale nakonec je z toho spíše romantické drama než komedie, což nebyl úplně můj šálek kávy... ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Neskončit to fenoménem Happy End, tak je to skvělé. Styl natáčení se nějak neodlišuje od ostatních amerických nízkorozpočtových filmů. To ale není důležité. Tento film překvapil originalitou. Neb jak překvapit v době tuhé konkurence. Byl jsem sám překvapen, jak jsem se u filmu bavil. Dát trochu větší důraz na vážnost situace, pochmurný konec a možná by si to našlo cestu i k akademikům. 70% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná komedie, s hořkým nádechem, typický příběh dnešního světa, kde není vše tak, sak se pozdává. Zajímavé téma, dobře zpracované, Dejvid oduševněle přehrává sám sebe, Demi je poněkud nezáživná, ty spratci to dotahujou. Viděno asi třikrát, a mažu to, páč mi to stačilo. Ještě bych dostal pocit, že svět se posral. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Neambiciózny malý film s fajn nápadom, ktorý však vyprchá z hlavy rovnako rýchlo ako každá iná reklama. Pozrel som si ho len kvôli Davidovi Duchovnymu a nesklamal, čo sa však nedá povedať o starožitnosti po jeho boku. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

ajaj, tak se mě zdá, že herec David Duchovny už ztrácí dech, protože hraje v běčkových filmech, které jsou prostě špatné, na první pohled idylická rodinka , ale je to skutečně tak? celý mě to přišlo, jako kdyby režisér zkoušel natočit svůj první film a toto je výsledek, no snad příště si už Duchovny fakt vybere lepší filmy, Ach jo. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně zpracované téma skrytého marketingu. Na počátku se film zdá být něčím novým, neohraným ve ¾ třičtvrtě filmu nastává jakýsi zlom, při kterém všechny naděje na dokonalý film padají. Sice je pravda, že bez dramatické zápletky by ten film neměl to správné poselství. Největším zklamáním bylo konečné romantické klišé, které často ve filmovém žánru vídáme. ()

otilrak 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil, námět zajímavý, od půlky se krapet táhl. Jen bych opakoval ostatní. Komentáře, které to vyjadřují za mě: dex2man, F.man, Hal_Moore, 3DD!3 ()

Reklama

Reklama