Reklama

Reklama

Přátelská rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti. Jonesesovi mají lepší vztahy a rodinné návyky, než kterákoli rodina ve městě. Jediný problém je, že oni vlastně nejsou rodina, ale zaměstnanci tajné marketingové organizace… Absolutně dokonalá rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti na předměstí. Jejich noví sousedé jsou jimi nadšeni a Jonesesovi mezi ně hladce a přirozeně zapadnou. Tedy do té doby, než je potká náhlá tragédie a oni musejí přehodnotit své životní priority. Steve (David Duchovny) a Kate Jones (Demi Moore) mají vše, co by si manželský pár jen mohl přát: jejich děti, Jenn (Amber Heard) a Mick (Ben Hollingsworth), jsou inteligentní a zároveň atraktivní, žijí v bohaté čtvrti a jejich krásný velký dům je plný prvotřídních věcí. Nedávno se Jonesesovi spřátelili se svými sousedy, Larrym (Gary Cole) a Summer (Glenne Headly). Jenže nic není takové jaké se zdá. Když se na Jonesesovi podíváte blíže, začnete mít nepříjemný pocit, že něco zlověstného číhá hned pod povrchem. Až když musejí čelit nečekané katastrofě, ukáže se, kým ve skutečnosti jsou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (352)

wlad81 

všechny recenze uživatele

požičiam si iný text: Ten tohle má a ten má ještě víc! "A já to chci taky!", se řve z plných plic. Co nás čeká? Kam nás donese řeka? ... Demi má veľa do seba .. ()

maxs 

všechny recenze uživatele

*** za herecké obsazení i výkony, za nápad a odvahu pustit se do tohoto tématu -** za provedení, nějak mi to přišlo nevyužité 3/5* ()

mirika39 

všechny recenze uživatele

Pointu to malo dobrú, ale tam to končí. Demi si opäť nezískala moje sympatie, napriek svojmu úžasne dokonalému zjavu a keď som tak pozerala na Davida, vážne som sa zamýšľala, čo sa mi to na ňom vlastne pred takmer dvadsiatimi rokmi páčilo. (Herecké schopnosti to zrejme neboli.) Celkovo bol tento film slabý, s rôznymi trápnosťami, počnúc tým ako Stevovi vlezie do postele jeho "akože dcéra", až po to, keď v návale svojich emócii vyklopí všetkým susedom naokolo, že nie je tým, za koho sa vydával a jeho rodina v skutočnosti nie je jeho rodina. Film skončil krásnym steelovským happyendom a ja som si vydýchla a ďakovala, že to nemalo viac než 92 minút. ()

IrmaVep 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Nejdřív vás oblbuje komedií a najednou bum! a máme drama... a končí se (no, dost předvídatelně) sladce. Ale jsem za to ráda, protože jinak by to bylo na depku! Prostě skvělý námět, hercům to šlape, minuty pěkně ubíhají, co víc si přát? ()

dannypajinky 

všechny recenze uživatele

mohlo z toho být o dost víc ale i tak nudný víkendový podvečer to zabije což je asi hlavní učel tohodle filmu víc od toho nečekejte 58% ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

Vytvořit fejkovní famílii, aby prodala, co se dá. Tomu říkám plán, je však třeba počítat s tím, že plán bude mít pár side-effects. Film tohle ukázal hezky barevně. Herecké výkony super, líbila se mi hudba, která hezky dokreslovala dané situace a rozvíjela zvláštní náladu filmu. ()

kritička 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který ukazuje, jak jsme jako lidské bytosti lehce ovlivnitelní. Viz např. Apple - jak prodat produkt, který nikdo vlastně nechce. Odpověď - kvalitním marketingem, aneb marketing jako zlo v 21. století. ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý námět filmu... Ukázka toho, jak může reklama ovlivňovat lidské životy, akorát v absurdním provedení. ()

Reklama

Reklama