Reklama

Reklama

Jamie Bamber (Battlestar Galactica) je hrdinou děsivého pokračování, které začíná tam, kde původní Puls skončil. Mrtví si prostřednictvím mobilních telefonů a wi-fi sítě našli cestu zpět do našeho světa. Každý kdo přežil se v touze uniknout ukrývá v odlehlých oblastech. Když se ztratí malá holčička, její otec a matka musejí projít městem mrtvých, aby objevili hrůznou pravdu. Intenzivní, napínavý a děsivý Puls 2 vás bude strašit od začátku až do šokujícího konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od video sequelu průměrného remaku asijské duchařiny jsem věru moc nečekal, neboť horší přívlastky, než jsem právě použil, si lze u hororu jen stěží představit. Tenhle film se mi tu ani nechce moc rozebírat, protože za to prostě nestojí, už takhle jsem jím zabil 90 minut. Scenárista, stejně tak jako tvůrce speciálních efektů, by zasloužil ránu mezi oči, pro některé z herců by takové řešení pak bylo ještě přespříliš civilizované. Na úplný odpad to není, ale moc nechybělo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po nic moc ale ne vyloženě špatném prvním dílu jsem si říkal že dám šanci tomuhle pokračování a nechtěl jsem si připustit že film má jenom 29% ale po první půlhodině jsem si řekl "A kurva". Takže film točil Soisson který má na kontě pro mě ve skrze podprůměrné filmy, a k tomuhle si můžu připočíst i to že jeho další filmy nechci vidět(ale minimálně jeden mě ještě čeká). První co mě totálně nasralo byly ty divný efekty pozadí, nejenom že vypadaly lacině ale bolely mě po nich oči. Další věc co mě štvala bylo to že jsem se nelekl a ani jsem neviděl jediný náznak toho že by se člověk měl leknout či být vyděšen. Spotřební srajda na kterou rychle zapomenu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy jen za Lee Adamu a asi dvě zajímavé scény. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/puls-2.html -------------------- První Puls byl remakem japonského studentského hororu Kairo, kde svět živých skrzevá mobily a monitory počítačů ohrožují duchové mrtvých. Druhý film si vzal americký spoluscenárista jedničky i do režijních pazour, a kéž by mu upadly. Jeho režie připomíná projevy Cyrila Svobody (když jsme teď měli teď ty volby), výkony některých herců některé hysterické projevy Jany Bobošíkové. Už první záběry nebezpečně připomenou Silent Hill, holt popílek je popílek, a tam, kde Silent Hill skončil, tady se vesele pokračuje. Mrtví se nám projektují ve dne, v noci, naprosto bez pravidel, a to v podobě jakéhosi televizního vysílání - prostě vypadají jako zrnité blikající postavy z obrazovky. Až člověk neví, jestli nemá pirátskou kopii, ha ha, vzhledem k protipirátskému traileru na DVD, ten vypadá stejně. Hraje zde i Jamie Bamber, chudák, známý spíš jako Lee Adama z BsG (Battlestar Galactica), a o něm jediném se snad dá říci, že hraje. Pak je tu maminka, která nějak nemůže pobrat, že je mrtvá a živá holčička se jí jaksi bojí, a také je zde manželova milenka, která si myslí, že pro herectví stačí prsa a afektovaný projev. Jinak děj to v podstatě nemá. Jak maminka, tak otec hledají dceru, a protože ta je živá, najde ji dřív otec. Pak s ní jezdí cik cak po vyprázdněné zemi, aby nakonec dceru nechal v uprchlickém táboře přeživších lidí a sám se šel obětovat. Blbé je, že tu nějak nefunguje ani pravidlo červené ruky, resp. mrtví v podobě TV vysílání z roku 1953, tak ti by neměli projít červenou barvou, prý je odrušuje. Jenže pak tetička sežere krví potřeného a červeného tudíž strýčka, takže něco je špatně. Jsou tu asi dvě zajímavé scény, díky nimž stojí film za to vidět někdy rychloposuvem před spaním, ale jinak vyšumí z hlavy stejně jako euforie ČSSD při pohledu na volební výsledky. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Potřebuju pomoc..... Je to zpočátku strašně zmatené a chaotické. Zněť těchto scén nechápu a snaha o uměleckou kameru to jen zhoršuje. Tupé dialogy a nepovedený hudební doprovod. CITÁT - Ach Bože, slituj se nad námi........ Po celkem povedeném prvním příběhu je tohle už celkem podprůměrný odvárek. Pár lekaček, několik dobrých záběrů a zvláštní konec to však ještě drží trochu při životě. CITÁT - Mám v plánu zachránit svět.......... ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Celé to zamierilo nekompromisne ku jednej veľkej sračke..ktorá ešte vyzerá celá lacno, amatérsky, a hlavne pred pozadím..čo je maximálne trápne... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tatík a mamča co spolu poslední dobou moc nevycházejí (pochopíte proč) mají společný cíl a to najít a zachránit svou dcerku před dušíkama, kteří zabíjejí volnej čas tím, že každou chvilku někoho drapnou za hlavu a vysajou z něj duši. Člověk bez duše už nemá moc chuť dál kráčet po zemi a tak chvilku po tom co se mu po těle rozleze černej sajrajt, začne trpět sebevražednými sklony a rozhodne se, natruc všem, zlikvidovat. Vím že lidí kterým se tento kousek líbí tu moc nenajdu, ale je mi to buřt já se bavil. Jasně duchové jsou vyobrazeni naprosto příšerně jelikož jsou děsivý asi tolik jako hologramy ve Star Wars a to asi bude základní kámen nízkého hodnocení. Nicméně já se mrknu na klady. Depresivní příběh, několik pro mě hezkých scén jako třeba dědek pojídající pesana nebo žena s nůžkama a k tomu konec, který se k celkové linii filmu hodil. A navíc se tu objeví červenej Karkul, brácha známé to pohádkové postavy. Co víc si přát. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Joela Soissona úspech(?) hororu "Pulse" (kde vystupoval ako producent ) zrejme pripravil o zbytok zdravého rozumu a pustil sa nielen do scenára, ale i do réžie pokračovania. Nie je jasné, kde na to zobral odvahu a peniaze, ale výsledok nemá cenu ani toho DVD, na ktorom to vyjde. Film je použiteľný len ako príklad, kadiaľ cesta nevedie. Žiada si to ohodnotiť odpadom, ale videl som Joelove foto na Imbd, prišlo mi ho ľúto a tak dávam hviezdu aspoň za scénu na benzínovej pumpe. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování skvělého prvního dílu, od kterého jsem čekal nákou nezáživnou duchařinu. Naštěstí jsem dostal něco úplně jiného co je skvělé a originální (Japonskou verzi či originál neznám) Jo není nad to mít tak spolehlivou techniku, která nám to s pomocí mrtvých spočítá. Ps-hlavně nemít pěkné"tetování". Pěkný příběh a dobrá pointa, já se dobře bavil. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozně dlouho jsem na to jen nechápavě zíral a snažil se pochopit, co to vlastně sakra sleduji. Ono se to totiž zároveň o něco snaží a zároveň je to na úrovni filmů Neila Breena - strašně amatérská kamera a efekty, otřesné herecké výkony (až tedy na Leeho Adamu, ten jediný tu skutečně něco hraje, ale o to víc je šokující ten fakt, že vůbec hraje v něčem takovém), naprosto nahodilý vývin děje, naprosto nesmyslně vysvětlená funkčnost nákazy, pak tu všechny postavy mají iq maximálně okolo 40 a jednají za každé situace úplně idiotsky, jako by žádná apokalypsa nebyla... Vypadá to prostě otřesně. Nicméně musím uznat, že když jsem si konečně zvykl na to, jak to celé vypadá, mělo to ve finále celkem podmanivou atmosféru a pak ještě ta sexuální scéna měla aspoň zajímavý nápad. Plus je to celé vlastně road movie. Takže nějaké klady tu nacházím, ale ani ty nezachrání všechno to špatné, co tu je. Víc jak hvězdičku si to nezaslouží ani omylem a fakt je mi líto Bambera, že chudák vlezl do takové chujoviny... 1* ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Musí to byť intenzívny zážitok prechádzať sa v červenej burke svetom duchov... Spomínal som na VILLAGE, a potom nastala apokalypsa predvedená na rozpadávajúcej sa rodine s atmosférou i hudbou podobnou SILENT HILLU. Popol však nie je to jediné, čo ich spája. Neskutočná atmosféra, keď to Soisson vzal do vlastných rúk! Zmizli hnusné modré filtre a naivná zrozumiteľnosť remakovej jednotky, odrazu sme v polosvete, svete dvojitom, kde neexistuje šťastie, kde sú nešťastní všetci, živí i mŕtvi... pretože posmrtný život neposkytuje úľavu a pretože živí, aj keď sa nestanú korisťou, majú stále na očiach, čo ich čaká. Vracia skutočnú znepokojivosť bezbrehej prázdnote smrti. Nie síce majstrovský, ale neuveriteľne dojímavý film o bolesti tých, čo už nemôžu žiť... a zúfalstve mŕtvych zoči-voči ich desivému utrpeniu, ktorý záverečná scéna vyťahuje do nezabudnuteľnosti. Vždy som tušil, že to v Soissonovi bude. Tu je to. (Btw. Technické nedostatky, ktoré tu všetci komentujú, som si pohltený príbehom nevšimol. Nie som našťastie z tých, čo si bez dokonalých trikov nevedia užiť príbeh, i keď naopak, dokážem si často užiť aj výhradne iba ich.) ()

Tereza666 odpad!

všechny recenze uživatele

PROBOHA!!! Tak trapný, stupidní a idiotský film jsem teda dlouho neviděla. Děsná nuda a navíc ty efekty, film mě přišel amaterský. CELKOVE: HUMUS ROKU 2008! ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu katastrofa...nefungující film....špatné obsazení....vlastě špatně je celý film, jen jsem se občas lekl a proto ta 1 hvězda. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Úplně, ale úplně bez jakékoliv atmosféry. Hrozně nudné a primitívní rádoby horor. Jde o ostudné pokračování. 25% ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování. Kdo si myslí, že po slušně vydařeném remaku Kairo přijde další dobrá vlna duchařské kvality tak bude na omylu. Už to, že Pulse 2 je určen pouze jako Video film jasně značí, že to vzali s úmyslem z toho vytřískat ještě nějaký ten dolar ale snažili se být skromní s rozpočtem, s hercema, kterých je tu opravdu jen pár a o efektech nemluvě. Naprosto debilní scénář jasně ukázal, že pokud se američani nemají kde chytit původní předlohy (většinou z asie) tak jsou upřímne v prdeli. Tím že natočí nudný filmec a do něj vloží 3 duchy, který blikaj jak když Vám dodělává zářivka, tím fakt asi nenadchnou. Prostě zase jen pokračování, které vylezlo z kanálu na povrch. ()

Testament

všechny recenze uživatele

Boha jeho!!!! První díl nebyl sice nic extra, ale za takovéto pokračování by si tvůrci zasloužili zašlapat hezky "six feet under". Hovadský děj. Poprvé mě nejaký film vyloženě otravoval tím, jak je v něm použité zelené pozadí. Proboha, to byl rozpočet tak malý, že se musím dívat, jak se herec pohybuje ve srubu-a že to vlastně není srub, ale jedna fotka???? Triky a herecké výkony? Ne, od tohoto fakt pryč. Hnus, děs běs. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Oproti pozerateľnej a celkom dobrej jednotke je tento diel nudný, blbý a zbytočný. Neviem či sa vôbec pustím do tretej časti. 10% ()

Reklama

Reklama