Reklama

Reklama

Frigo, vzorný manžel

  • USA Spite Marriage (více)

Obsahy(1)

Mladík je totálně zamilovaný do herečky. Chodí na všechna její představení a po divadle se potuluje o východu v naději, že ji spatří... Ona je zamilona do jiného muže, který si zase má brát jinou ženu. Aby se mu pomstila, provdá se za svého obdivovatele... (Morien)

Recenze (6)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Herečka sa vydá napriek, za prvého nimanda, ktorého stretne . Ale nevie, že práve on je jej obdivovateľ a tajne ju miluje. Tento film je moc naťahovany,  hlavne scéna na lodi . Mne sa najviac pacil úvod, keď sedel v prvom rade a obleky si požičiaval z čistiarne. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Smutný pohled na Bustera Keatona, který se sice hodně snaží, ale je na něm vidět nejen únava, ale i naštvanost z přítomnosti ve špatně napsaném filmu. Začátek sice vypadá zajímavě, pak se ale dlouho nic neděje a scény na lodi nejsou vtipné. Jen jsem to sledovala a říkala si, že to je moc hrubé, nemá to nápad. Třetí hvězda je za Bustera Keatona. ()

Reklama

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by film byl nějak výrazně slabší než na jaký jsme u B.Keatona zvyklí. Spíše bych řekl že je to takový jeho standard, tedy nic co by vyloženě zvedalo ze židle to vskutku není, ale na druhou stranu, nudit či mračit se rozhodně nebudete. 70%. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Poslední a poměrně dost špatný Keatonův němý film. Buster pracuje v čistírně obleků, takže je dostatečně zásoben elegantními šaty, ve kterých může chodit do divadla obdivovat krásnou místní herečku. Ta se za Bustera kupodivu provdá, ale jen natruc svému záletnému milenci. Až do té doby je film vyloženě slabý a obsahuje jen minimum gagů. Shodou okolností se všichni hlavní hrdinové brzy ocitnou na moři a začíná dobrodružství s hořící lodí a bandou lupičů. Tady už poznáváme Bustera Keatona, i když z invence jeho slavných filmů tu zbylo jen málo. Taky rvačky působí na Bustera příliš brutálně, tohle zkrátka není jeho styl. Buster nakonec všechno zvládne a získá zaslouženou odměnu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Původně němý film, později částečně ozvučeno hudbou a zvukovými efekty. (formelin)

Reklama

Reklama