Reklama

Reklama

Krásky, bacha!

(festivalový název)
  • Indie Bachna Ae Haseeno (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdařilá komedie sleduje romantickou životní pouť hlavního hrdiny Raje, který při výletě po Evropě potká dívku Mahi. Ta touží po opravdové lásce, Raj se však zalekne a ze vztahu vycouvá. Překoná po letech strach ze zodpovědnosti? Přivedou ho milostné eskapády ke skutečné lásce? (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (8)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ranbir, Kunal a Deepika ma pritiahli k tomuto filmu a nesklamali. Príbeh o sebeckom nevyzretom Rajovi, ktorý ubližuje svojim láskam až kým niekto neublíži jemu a vtedy príde na to ako bolí zlomené srdce a snaží sa napraviť svoje chyby. Veľmi pekný príbeh s naozaj skvelou hudbou. Ranbira mám naozaj rada je veľmi dobrý herec a Deepika tiež. Minissha Lamba mi prišla na rolu 18 ročnej dievčiny pristará a nejako mi to nesedelo aj keď je mladšia od Ranbira ale tomu ten 18 ročný chalan sedel, má v očiach niečo nestarnúce. Naozaj pekný film... Z filmov režiséra Ananda sa mi páči najviac... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kapoora mám rád. Má v sebe akúsi živelnosť, je mi ako herec veľmi sympatický a užívam si jeho komickú rovinu s rovnakou chuťou ako dramatickú, čo je napríklad vec u ktorej taký Shahrukh Khan pokulháva. Bachna Ae Haseeno ma súper soundtrack. Krásne prostredia Talianska a Indie a krásku Deepiku. Ale inak je to veľmi prostoduchý príbeh bez jedinej orginálnej scény, alebo vtipu. Na to, že je taký dlhý, je to veľká škoda. Mnohé zachraňujú len sympatický herci. Inak jasná ukážka Bollywoodskej zábavy. Či už na poli témy, alebo spracovania. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Je ťažké nájsť lásku, ale stratiť ju, je jednoduché... V podstate som čakal priemernú romantickú komédiu, ale napokon vcelku milé prekvapenie - najmä svojim dramatickým rozmerom. Švajčiarsky začiatok bol síce trošku tuctový, ale potom sa to parádne rozbehlo a už to bolo len lepšie a lepšie, teda až na ten zas mierne tuctový záver. Celý film bol v podstate postavený na karmickom princípe zlomených sŕdc a odpustenia, takže samo o sebe to bola relatívne jednoduchá schéma, no zároveň dejovo zložité. A síce, tie roky života so zlomeným srdcom spravili svoje, a tak to odpustenie nie je zas až tak prosté ako by sa prvotne mohlo zdať. Po toľkých rokoch traumy zrazu prichádza ku konfrontácii, a sám som bol prekvapený ako to celé prebiehalo, hoci mi tie konečné odpustenia prišli tak trochu naivné (aj keď to malo logiku). Ale treba uznať peknú pointu v tom, že človeku dôjde ako ublížil niekomu, až keď sa ocitne v jeho situácii. Ranbira moc neobľubujem, ale napokon bol celkom znesiteľný. Ale aj tak ma najviac bavila Bipasha Basu s postavou Radhiky resp. Shreyi. Celkovo to bolo však milé prekvapenie, až na niekoľko tuctových zvratov. No filmy o zlomených srdciach ma vždy akosi dokážu zaujať (zrejme to bude osobnou skúsenosťou). ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Film se dělí na dvě části. V první, kde se vytváří příčina, se ještě dělí na tři po sobě jdoucí příběhy v životě jednoho zmateného muže (Ranbir Kapoor), ve kterých pozná tři ženy. V prvním je za mladého frajírka snažící se okouzlit po velké romantice toužící dívku (Minissha Lamba). Sledujeme vlastně jen „přehrávání“ jiného a kultivního filmu Dilwale Dulhania Le Jayenge. Pro mě osobně nejslabší a nevýrazné. Možná i proto, že jsem originál viděl, a tak mě předložená „kopie“ příliš nenadchla. Ve druhém se chlapec vybarví ve vyčůránka a kariéristu, což odnese jeho snoubenka (Bipasha Basu), kterou opustí v den svatby. Lepší příběh, než předchozí, ale opět nic výrazného. V posledním je za „zmoklou slepici“, když se poprvé doopravdy zamiluje do své osudové lásky (Deepika Padukone), ale karma ho dožene a vrátí mu vše, čím se on sám předtím provinil. V druhé polovině filmu si „na hlavu popel sypající“ a vnitřně zlomený hrdina dá repete, když dívky ze své minulosti vyhledá a snaží se vše napravit a konečně se alespoň omluvit. Zde děj konečně ožívá a stává se zajímavým. Hlavní hrdina se vlastně poprvé stává o něco více sympatičtějším. I když se už konečně začal chovat jako chlap, tak si tato postava ke mně už cestu nenašla. Tam ostatně došlo ke shodě, neboť mě tam přímo neoslovila žádná z nich. Bohužel až na pár momentů se stále nepodařilo snímku vymanit z jakési prázdnoty děje předešlého. Příběh byl na jednu stranu zajímavý, ale nepovedlo se mu mě nijak výrazně uchvátit. Hudebně příjemné, jen ne vše se mi líbilo, takže jako celek jen lepší nadprůměr. Chvílemi jsem uvažoval i o čtyřech hvězdách, ale vždy následovalo něco, co nadějnější hodnocení srazilo zpět. Končím tedy na třech silných hvězdách. Ranbir Kapoor a Deepika Padukone patří k mým nejoblíbenějším hercům, ale ani to nestačilo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama