Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deloris se vrací do role sestry Mary Clarence na prosbu jeptišek, které potřebují pomoci s nezvladatelnými žáky na střední církevní škole. Ani pro ni však první setkání nedopadne nejlépe. Přesto se rozhodne vytrvat, zejména když náhodou zjistí, že škola má být uzavřena, protože chybí peníze na její provoz. A protože jediné, co Deloris alias Mary Clarence umí, je zpívat, rozhodne se školu zachránit zpěvem. Zaveze žáky na vystoupení jeptišek ve starobinci a pak využije jejich nadšení z úspěšného vystoupení k tomu, aby z nich udělala školní sbor. A po úspěchu jeho prvního vystoupení přihlásí sbor do celostátní soutěže v Hollywoodu. Nepříliš ochotný otec Maurice sice akci povolí, ale pouze s podmínkou, že si na ni studenti sami vydělají. Těm se to sice podaří, ale ještě je tu proradný správce Crisp, který odhalí pravou totožnost sestry Mary Clerence a vydá se do Hollywoodu, aby na poslední chvíli vystoupení sboru zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (174)

Maurice 

všechny recenze uživatele

Nechci být za exota, ale dvojku mám radši než jedničku. Film je sice fakt PŘÍŠERNÝ klišé, ale to mi k němu prostě sedí a jinak bych si ho ani nedokázal představit. Koukám na to možná jinýma očima. Laurn Hill má báječný výrazy a ani nechci hodnotit, jak hraje, ale od tý doby jí mám rád a zpívá skvěle. Písničky jsou to hlavní, proč na to koukám a jsou fakt dobrý. "Ain't no mountain high enough" je šťastnou volbou pro závěrečný titulky. Je to jeden z mála bezbožnejch filmů, co nedělá z katolíků fanatiky a ani svatoušky. Nakonec všichni jsou si rovni, a tak to má být. Mimochodem mě dost potěšila účast Jamese Coburna. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že i když má Sestra v akci 2 horší hodnocení (a překvapuje mě to - jedná se prostě o nenáročnou komedii a tak to beru) než jednička, tak se mi líbila o něco málo víc. No a když se řekne Whoopi Goldberg, tak si jí prostě já osobně ihned vybavím v černém hábitu jeptišky! :) Nejvíc nádherný na celém filmu je písnička Happy Day - s tou mám snad spojený celý film... a velmi, velmi mě baví ten černošský projev, ty vejšky a jak to ten sbor rozjede... :) Dávejte si tomu klidně odpady, ale mně se to líbí! :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Príšerná slabota, robustný Bill Duke mal zostať pri herectve (nezabudnuteľný seržant Mac v PREDÁTOROVI). SESTRA V AKCII 2 má zlé všetko, cez trápny podtitulok (OPÄŤ V HABITE) cez nové podporné postavičky (Jennifer Love Hewittová dopláca na zbytočnosť postavy) až po úplne zbytočný dôvod, prečo by sa niečo také malo stať ešte raz. A Thomas Gottschalk k tomu, musím pokračovať? Dokonca už ani osvedčené staré tváre z minula (v čele s Whoopi Goldbergovou a Maggie Smithovou) nedokážu skapané tempo oživiť a keďže už originál bol zaujímavý hlavne kvôli skvelým pesničkám a tie v dvojke TAKMER NIE SÚ (!!!), nemáme sa o čom baviť, nemyslíte? ()

Jamall 

všechny recenze uživatele

První i druhý díl se řadí mezi mé nejoblíbenější komedie...Whoopi Goldberg mám rád (hlavně ve filmu Duch,kde hrje nezapomenutelně) ...co se týče Sestri v akci 2,tak mě osobně nepřipadá horší než první díl...drží se ve stejné rovině,jen možná ty dialogy občas skřípou,ale co...nikdo nemůže upřít,že tohle je bezpochyby stejně jako první díl velmi oblíbená komedie :) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Brrrr.....to byl ale odporný film. Měl všechno, co ve filmu nesnáším, od hrozných herců přes děsivý scénář až nesoudnou režií konče. Už první díl nestál za nic, ale tohle je propad do 150 hajzlu. Nesnesitelně jsem u něho trpěl a snad poprvé jsem měl chuť to vypnout. A to jsem nikdy neudělal. Taková malá noční můra. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Keď otec Thomas hovorí sestrám, že Deloris je zabávačka v Las Vegas, sestra Mária Robert zdvihne ruky k svojej tvári. Hneď na to ich má ale zložené po boku tela. (martin1m2)
  • Když jsou studenti na basketbalovém hřišti, postava Lauryn Hill Rita začne rapovat, což ale nebylo vůbec ve scénáři. (HappySmile)
  • Dcera Whoopi Goldberg - Alex Martin, si zahrála jedno z dětí v Deloresině třídě. (HappySmile)

Reklama

Reklama