Reklama

Reklama

Kick-Ass

Trailer 2

Svět potřebuje nové hrdiny! A proto přichází Kick-Ass se svými komplici!  Teenager Dave Lizewski (Aaron Johnson) nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější - nadpřirozené schopnosti… To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy (Nicolas Cage) a Hit Girl (Chloe Grace Moretz) také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D´Amica. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2 436)

golfista 

všechny recenze uživatele

Už předem jsem byl přesvědčen, že se mi něco takového (už vzhledem k mému věku :) nemůže líbit.... Takový nářez jsem ovšem nečekal. U tohohle filmu se dají zažít emoce téměř všech druhů. A střídají se v tempu, které je napoprvé snad až příliš .... Matthew Vaughn je skvělý režisér se spoustou originálních, neotřelých nápadů, které nám - filmovým fanouškům přinášejí opravdovou radost. V několika momentech filmu jsem se přistihl, že bych nejraději "hýkal" nadšením ... a to se mi fakt často nestává .... :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ilan Eshkeri, John Murphy a Henry Jackman: 1. Walk to Rasul's 2. Stand Up 3. Can't Go Back 4. There's a Pot Brewing 5. The Barber of Seville Overture 6. Omen 7. Bongo Song 8. (Banana Splits) Tra La La Song 9. Chi Mai Del Mio Provò Piacer Piu Dolce! (Act 2) Idomeneo 10. Starry Eyed ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Až do vyzbrojovačky pred záverečným masakrom veľmi príjemných 8/10 (v podstate je to perfektná adaptácia, pretože je to dejovo a vlastne i celkovým vyznením úplne inde ako predloha, ale zároveň je to stále "ten Kick-Ass"). Potom začal hrať Ennio (Ennio funguje vždy) a z Kick-Ass sa stal film s najlepšie vygradovaným akčným vyvrcholením od Vitajte v džungli. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, zas tak dokonalé mi to nepřišlo. Ano, ta holčička je vážně skvělá a natočené je to opravdu svižně a jeden čas jsem to všem doporučoval, ale teď s odstupem času mi to už tak skvělé zasejc nepřijde. Nevím, možná je to momentální náladou. A proto, že se na to chci podívat ještě jednou, dávám tedy nakonec lepší 4. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nomen Omen. Komiksárna o děckách, která však pro děcka ani v nejmenším není. Přetéká totiž hektolitry krve, vrší se v ní haldy usekaných končetin a jedenáctiletá holčička tu jen tak mimochodem během masakrování desítek těl na porážku cedí sprostá slůvka s takovou kadencí, že i Pohlreich by se uraženě klidil do koutku. A světe div se, přes vše výše zmíněné to není myšlenky prosté a jakkoli je to zpočátku odvázané a vtipné, tak to naprosto plynule přejde v seriózní a velmi hutnou záležitost. Matthew Vaughn prostě i do třetice dokazuje, že je svůj a to hodně svůj. Což je dobře, hodně dobře. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (63)

  • Na rentgenových snímcích Davea (Aaron Taylor-Johnson) jsou vidět po celém těle kovové implantáty. Na jeho těle nejsou ale žádné jizvy. (Cheeker)
  • Matthew Vaughn měl kvůli nezvyklé drsnosti snímku (vzhledem k nízkému věku hlavních hrdinů) dlouhou dobu problémy s finančním zajištěním. Nakonec film natočil nezávisle a výsledek prodal studiu Universal za víc, než původně požadoval. (HellFire)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama