Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Od doby obléhání Kamelotu uběhl rok. Morgana je pryč, království se vskutku daří. Artuš se stal prozatímním králem. Nic však netrvá věčně. Morganě se podařilo dostat špeha na Kamelot, a to samotného Agravainea (strýc Artuše). Sama mezitím plánuje, jak se Artušovi co nejkrutějším způsobem pomstít. Za pomoci zničené Morgause otevře portál mezi světem mrtvých a živých. Mrtvé duše začnou útočit na nebohé lidi. Existuje však způsob, jak to celé zastavit. Nepůjde to ovšem bez obětí... (Varan)

(více)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrdá řada začíná přesně tam, kde končila třetí řada, avšak zápletku z minulé řady sfoukne poměrně rychle a stejně tak i některé postavy, a nastane nám tak další výrazný posun. Konečně tu máme pohromadě ony bájné rytíře Kamelotu. Některé díly si stále drží klasické epizodní linie, ale jako celek to už působí mnohem více velkolepěji a osudově, než první dvě řady. Tvůrci si v rámci antagonistů vypomůžou klasickou berličkou, tedy že vytáhnou postavu, která je napojená na další hlavní postavy, ale do této doby se o ní vůbec nemluvilo. Morgana, teď už hlavní záporačka a její pikle zatím spolehlivě drží pozornost diváků a nabízí spoustu zajímavých zvratů a náhledů do Anglické mytologie. ()

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S Morganou jako záporačkou jsem se sice úplně nevyrovnal, jelikož byla ze začátku fakt milá. Tenhle rádoby přerod se scénáristům moc nepodařil uchopit, avšak přehlížím takové fakty, hlavně díky postupně narůstající kvalitě a zábavnosti příběhu, a konečně nějaké té zasloužené velkoleposti. 60% ()

Reklama

Galerie (156)

Reklama

Reklama