Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Globální katastrofa v blízké budoucnotsi přivede vetřelce, kteří ohrozí naší planetu. Crisval, bývalý plukovník, neochotný hrdina musí povstat, aby vedl skupinu pochybných bojovníků. Aby uspěli, musí bojovat s vyspělými soupeři stvořenými z recyklovaných částí zapomenutých strojů. V této válce za přežití lidí musí láska a víra být tou nejsilnější zbraní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

BreHas26 odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho nepochopím, proč u tohoto filmu je název "Transformers" - přitom to s tím nemá vůbec nic společného. Bohužel je to také velmi, velmi, velmi tupý film. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

S normálními Transformery to nemá nic společného. Tento film je strašná , a nudná blbost. Dal jsem dvě hvězdičky , protože mi to přišlo dost vtipný. I když vtipný to asi být nemělo. ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Některé scény (zvláště ty bojové) a některé dialogy by si pro svou zábavnost zasloužily maximální hodnocení, jiné zase hodnocení zcela opačné. Člověku se nejednou honilo hlavou, z jakého filmového kousku si tvůrci, v tom kterém záběru a postavě, brali zrovna příklad (viz komentář Xeeleeho). Při pohledu na Hadese (!), jednu z hlavních záporných postav, který nosí slušivou černou kápi, jsem si ihned vzpomněl na Palpatina ;-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Megalománský sci-fi velkofilm ve velmi levné produkci. Námět a scénář není špatný, ale když nejsou peníze, radši to ani netočit. Už herecké výkony nijak nenadchnou a na to, že se jedná o dobu po globální katastrofě jsou všichni nějak dobře nastrojení, vyžehlení a čistí. Ani prostředí nijak nevypovídá o tom, že by se něco ponurého stalo. Trikové efekty tu jsou jen z nutnosti, takže se sází hlavně na příběh. Obrovští roboti jsou samozřejmě pixelový, ale jakoby z počátku 90. let. Inu, výhra to žádná není. Dlouhá stopáž je zbytečností. Ničemu to nepřispívá a naopak to vypadá jako velká galerie zastaralých filmových postupů a triků. Škoda, mít to větší rozpočet, mohlo by to být daleko lepší. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Bohužel na tomhle snímku nejsou nejhorší efekty (s čímž jsem tak nějak počítal), ale samotní "herci". Na obalu dvd je nápis: FILM ROKU. No dejme tomu, že jde o záměnu s Bayovejma Transformers nebo že by tam mělo být "filipínský film roku". Když by se film odvíjel v duchu závěrečný robo-bitvy, fajn, to se docela dalo, ale ten zbytek... Dám 2* za snahu a na podporu filipínský filmový produkce, ale dát víc, to by byla urážka Bayova opusu :) ()

TakeruDavis

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, proto hvězdičky udělovat nebudu (ačkoli si asi ani žádné nezaslouží). Ale když koukam na původní název a název, který to asi dal český distributor, chytam se za hlavu... sprostý trik od distributora, připnout před název filmu slovíčko Transformers. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Takže děti - recyklujte a stavějte roboty. Jdu se kouknout do zrcadla, jestli jsem to ještě já... no a vy si zatím dejte pivkoo. :-D ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Je to prostě hrozný , ale na druhou stranu takováhle politická agitka se jen tak nevidí, navíc kdyby bylo tohle filipinske csfd t:ak tomu dám plnou, jelikož je to daleko odvážnější a promakanejsi počin než cokoliv co se točí tady!!! A vlastně proč ne ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem dlooouho přemýšlel (a vlastně ještě i teď, při psaní přemýšlím) jak tenhle... tuhle... tohle... ohodnotit. Dobře, z filmařského hledniska je to totálně nehodnotitelné. Tenfilm nemá dobré herce, nemá dobrý děj, nemá kvalitní scénář a už vůbec nemá kvalitní triky. Přesto, když jsem si tento film pustil, zažíval jsem jakési podivné... dalo by se to nazvat až vzrušením. Bylo to tak špatné, že se na to pomalu nedalo dívat, ale přesto jsem nemohl vypnout dvd přehrávač... Už jen za to si to zaslouží těch pět :-D ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Optimus Prime, Bumblebee, autoboti, decepticoni. Transformers made in USA. Ty zná každý. Anchel, Bianca, Krisvald, Mutanos. Transformers made in Filipíny. Ty nezná nikdo. A že ve filmu není jediný transformer? To nevadí! Ten název je cool! Ale spíš než originalitu nám tento snímek ukáže, kolik toho jeho tvůrce, Mark A. Reyes, viděl. V podstatě se totiž jedná o výcuc všeho zajímavého co už všichni známe. Svět ovládne mimozemská rasa Balangů a z lidí dělá pomocí genových mutací své otroky - Mutanos (Pán šelem) nebo je prostě žere (Válka světů). Jejich velitel nosí černou kapuci (Star wars), jeho pobočník je plešoun v plaveckých brýlích (Riddick) a bojují proti zbytkům lidstva, které vede generál Krisvald (Terminator, Rambo, Statečné srdce). Má partu mladých hláškujících kamarádů na kolech (Yamasaki, ET). Emzáci létají v pyramidě (Immortal) a svojí černou image dávají najevo sympatie k rodu Harkonnenů z Lynchovy Duny :) Taky používají roboty k zabíjení lidí (Terminator) a vypadají jako klon vetřelce a fialové křížaly. Ale lidi si ze šrotu, šroubků a matek vyrobili bojové roboty a spustili odvetu. A největší závěrečnou bitku obstarává chlápek v robotovi proti generálovi emzáků, který skáče, syčí a má šišatou hlavu (tenhle film známe všichni, ne? :) Celé se to odehrává v postapo světě, takže v troskách pořád něco hoří a všichni na sebe navlíknou co nejvíc plastového šrotu v domnění, že to se bude nosit (pravda, blatník od čtyřkolky na rameni malýho kluka měl svý kouzlo). Navíc vždy když jsem se zaposlouchal do dialogů, představil jsem si mexické telenovely. Furt se tam řeší kdo kam šel, kde kdo je, kdo kam přišel a kdo má koho rád. Ale přece jen jsem na tom našel originální kousek: Generál Krisvald má na kolenou oranžové odrazky (Besip :) ()

Peter-1307 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako je možné, že takýto film sa dostal medzi ľudí. Toto teda nie. Pre tento "film" platí - niekto by nás mal ochrániť pred akýmikoľvek počinmi tohoto druhu "filmového" umenia. ()

Eilem 

všechny recenze uživatele

Po prvom diely určite sklamanie ale na druhej strane by om rozhodne o filme netvrdil ze je to odpad. Pozerať sa dá a svojich skalných fanúšikov si určite udrží.Uvidime či tretí diel všetko napraví. ()

KucC odpad!

všechny recenze uživatele

Řekněme to takto, pokuď chcete vidět něco, co se vůbec, ale vůbec nepovedlo a zrovna nemáte k dispozici nic jiného, než bílou stěnu, tak se na to určitě podívejte. ()

Reklama

Reklama