Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychotický zabiják zmasakruje skupinu studentů archeologie, kteří náhodou odkryli jeho tajemství. Carrie (Daryl Hannah) po cestě narazí na Amy (Leah Gibson), která jako jediná přežila hrůzný masakr v lese. Carrie brzy zjišťuje, že Amy sebou nese příšerné tajemství o nevýslovné hrůze, která se v lese odehrála. (Negatif)

Recenze (15)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo nadějně, ale pak se to nějak zvrtlo........a konec je opravdu děsný - komplikovaný - nesmyslný ... a mně se prostě nechtělo přemýšlet :-( Ještě dodám, že hlavní představitelka filmu, je šeredná - odporná - nesympatická žena (nenazval bych ji herečkou). ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Koukam, ze kazdej severoamerickej les ma svyho retardovanyho psychopata, kterej nema nic jinyho na starosti nez mordovat naivni studenty. Cycle je otresnej hororovej destilat zanesenej hromadou logickych chuchvalcu... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

The Devil's Ground je kanadským hororovým nízkorozpočťákem režiséra Michaela Bafara. Ze začátku jsem si říkal, že to bude nejspíš strašná 3,14čovina. Po pár minutách mě film ale celkem chytl. Samozřejmě nečekejte nic extra ani originálního. Ale něco do sebe to přece jenom má. Závěr je ale nezvládnutej. Což je škoda. S hodnocením to mám něco mezi 2-3hvězdami ale oproti poslednímu filmu M. Bafara Don't Look Away(2023) (skoro odpad-1hvězda) je tohle rozhodně koukatelnější takže se přikloním ke 3slabším hvězdám. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jedným veľkým problémom v tomto horore sú herci. Jednak ich herecké výkony (tie by som aj odpustil), ale aj ich výzor. Absolútne nesympatická banda kanadských mulatov. Ináč je to celkom dobrý a napínavý film. Síce koniec je dosť zabitý, ale mňa to celkom pobavilo a ušlo to rýchlo... 60%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Česko-kanadskej horror? Alespoň podle závěrečných titulků jo. Docela nevyrovnané, ke konci zbytečně překombinované. Pointa slaboučká, celej příběh vlastně taky, byť je třeba uznat, že se to pokouší trochu zamaskovat stylem vyprávění. Slabý odvar TCM, HHE nebo WT bez náležitých brutalit a jelikož na tomhle tyhle filmy staví (minimálně remaky prvních dvou), bez toho je to prostě slabota, kterou nezachrání ani Daryl Hannah, která tu vypadá jako starší ségra MCBP. A na rozdíl od mnohých, mě se Amy (Leah Gibson) docela líbila. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přemítám, jestli je Daryl Hannah tak zoufalá, že bere role v tak neuvěřitelných srajdách, nebo jestli svou účastí pomáhá nějakým mladým filmovým amatérům... Ne, popravdě mě to vůbec nezajímá a nepátrám po tom, chci co nejrychleji zapomenout, že jsem něco podobného někdy stáhl a viděl; vůbec nechápu, co tohle stále dělá na mém disku, nechápu že to nešlo do koše už po první projekci někdy před lety... Všechno příšerné - námět, scénář, herci, otřesná ruční kamera... Dialogy mi místy přišly tak absurdní a dementní, jako kdyby je psal nějaký mentálně zaostalý retard ze zvláštní školy, nebo rafinovaný dadaista; jejich "vrcholem" byl pak rozhovor Billa a Amy ca v šedesáté minutě... Jedna hvězda za nečekané překvapení ke konci, respektive za jeden docela dobrý (i když ne originální) fakt. Ale pak už zase srajda až do titulků. Už dost slov a pryč s tím, chci zapomenout, hrůza, hrůza... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Priemerný (***) až podpriemerný (**) slasher, ktorý len potvrdzuje, že jazdiť v Amerike bočnými cestami a túlať sa pri tom po lese je úplná samovražda. Vždy sa tam nájde nejaký murko s mačetou, ktorý vám poriadne prevetrá pľúca a vytrieska vám z hlavy tie sprostosti, pre ktoré ste tam prišli. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Cycle není žádný zázrak. Je pravdou, že tvůrci se o originalitu sice pokusily, přesto výsledku tim nijak nepomohli. Deryl Hannah má očividně nejlepší léta za sebou a co předvedla v Cycle se hereckým výkonem dá nazývat jen opravdu stěží. Jsou tu sice chvíle, kdy jsem se zakoukal, avšak je jich dosti pomálu. Vyloženě nekoukatelné to není, jsou horrory, které jsou nesnesitelně nudné. Cycle k nim nepatří, ale po zkouknutí ho stejně jako já, opěvovat nebudete. Když není lepšího kousku po ruce, dá se tato kanadská filmařinka zkousnout. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Osobně mám slashery rád a i tenhle začíná dost zajímavě. Tajemný les někde v zapadákově, partička mladých studentů a sexy studentek, obří zabiják. Většinu času je to všechno OK, i když se hlavní postavy občas nevyvarují tradičního žánrového problému, tzn. debilnímu chování a jednání. Až ten konec, který vypadal, že byl psán horkou jehlou a nejspíš nebyl původně zamýšlený mě dost zklamal a tak ty čtyři dát nemůžu. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Zbytečná vykrádačka, která nás jen okrádá o drahocený čas. Někdy jsem pro to, aby vysvětlení bylo až na konci filmu, jenže pokud se někomu stane to, co se stalo Michaelovi Bafarovi, a to je komplikované, táhnoucí se a nevysvětlitelné finále, určitě byste rádi do něčeho kopli jako já. Čekám nudných 98 minut, abych zjistil, jak to vlastně bylo a scénář s režií mi předkládají na talíř jakési vysvětlení, bohužel bez přílohy a bez příboru. ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Na téma vraždění studentů v pustém lese patologickým maniakem už toho bylo natočeno mnoho . Zde se vše odehrává formou retrovyprávění se slušným napětím a je to občas i k polekání . Vzhledem k zajímavému závěru je to možné celkem hodnotit jako hororový průměr . ()

halberdier 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla ještě vcelku snesitelná, i když se jednalo o přehlídku horrového kliše a něco podobného a lépe natočeného jsme viděli již ve spoustě dalších horrorů (film mně silně připomínal norský Rovdyr). Korunu všemu nasadila druhá polovina a především pak samotný závěr, kdy jsem si řekl jen WTF, protože pointa byla opravdu trapná. Na poli slasherů a exploitation horrorů se jedná o podprůměr. A Daryl Hannah tady vypadá na 60. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Stokrát omletá story o vraždící rodince degenerátů na americkém venkově - bohužel, všechny minulé variace stejného příběhu byly lepší, ať už to byly hory s očima nebo texaský mazec s křovinořezem. Tohle je hodně slabej odvar. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal co to má tak malé hodnocení, ale pak jsem to pochopil. Skupina studentů archeologie (3 holky 2 kluci) jede na jakési naleziště kde byly objeveny indiánské kostry. Postupně je tam najdou a najdou i jiné mrtvoly novějšího data což chtějí nahlásit na úřady, ale někdo je začne zabíjet. Pak se to posune o několik let později kdy nějaká ženská vyráží hledat svého manžela, který chtěl projet Usa a ztratil se. Potká jednu ženskou, která jim řekne, že přežila ten původní masakr. Do této doby se to dá pak tam začnou rvat sračky o duchovi o příbuzenských vztazích ve stylu jeden měl retardovaného bratra ten vraždil jeho další bratr ho chce zastavit a má 6 smysl další jeho bratr pro změnu vede benzínku a vraždí s ním jeho syn pro změnu je též asi magor a jde to do háje. Pointu to nemělo (jeden retard zabije druhého a druhý zabije dalšího a asi i tu ženskou) ten konec je jako co nemluvě o tom proč tam rvali toho ducha, že chce něčeho dosáhnout, když nedosáhl ničeho. 40 procent více ani omylem pusťte si radši Hory Mají Oči (původní nebo remake verzi) ()

Reklama

Reklama