Reklama

Reklama

Potomci

(neoficiální název)
  • Německo Descendants

Obsahy(1)

Descendants je 3D animovaný krátkometrážní film, který se točil tři roky a vypráví o květinách, které žijí stereotypní život. Jednoho dne však spatří koloucha a jedna květina s ním zatouží odejít. Ta druhá jí však poví, že je velmi nebezpečný, a že zabil její nejbližší. Jak tedy dopadne příběh mezi květinami a kolouchem? (Handle)

(více)

Recenze (30)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace i silný příběh o životu dvou květin žijících vedle sebe, kde v dálce číhá hladový kolouch. Květiny s lidskými vlastnostmi super a rozuzlení nečekané a silné. 8/10. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, krátkometrážní snímek o příběhu dvou květin, o touze a vychytralosti ... velmi pěkná animace. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

I přes vzhled jakýchsi nepovedených 3D omalovánek se ty kytky bavily dost zajímavě (raději se nechat sníst a stát se součástí něčeho krásnějšího, většího, než celý život trčet na okraji mýtiny). Co jsem moc nepochopil byla motivace té hnusné kytky a hlavně kolouška á la Tyranosaurus Rex. Pokud se vám bude líbit poněkud výstřední animace, přenesete se přes tu zmutovanou potvoru a pochopíte tu kytku, směle do toho... 70% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Květina chce odejít s kolouchem? A k čemu by jí byl? A čemu by kolouchovi byla květina? Fantasmagorie už od počátku...***(18.10.2010) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V mnoha směrech dobře zpracovaný kraťas, který má slušnou animaci, podmanivou hudbu a dobře zvolený dabing. Ale věci jako kolouch chodící po dvou či příliš dlouhý a pomalý rozjezd hyzdí celkový dojem. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nevím, co na tom tři roky tvořili, příběh je naprosto průměrnej bez žádný velký pointy a animace mě osobně také bůh ví jak nenadchla.. Nudné, nezajímavé. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Pro mě to bylo pohlazení na duši. Cítila jsem z toho touhu, nevinnost a dobrotu. Oproti tomu to byla zatrpknutost a touha po mstě, která nakonec dala prostor pro vznik něčeho skutečně "velkého". 3 roky práce se podle mě vyvedly :) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kolouch co hopsá jak klokan a květina, to k sobě moc nejde. Jenže to zpracování na mě vcelku silně zapůsobilo a celé to pochmurnější podání velice dobře vyzní. Líbilo se mi to. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

No já nevím, za mě uplná paráda, dost tomu napomohla správná nálada. Výsledná pointa velmi zajímavá. Krásnej příběh. ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele

9/10 - Hodně působivé dílko. Animace je opravdu úchvatná a květina, kterou dabuje Whoopi Goldberg, vám bude vyloženě pít krev. Navíc podkresluje celý film podmanivá hudba a mně se líbil i poměrně originální příběh. Film jsem přeložil do češtiny a s českými titulky ho můžete vidět zde: www.videacesky.cz/kratke-filmy/potomci ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* tento kraťas padl do oka a zaujal mě hlavně svými kontroverzními reakcemi. Musel jsem tedy zkusit, jak bude působit na mě... a ... u mě dobrý. Neřeším proč kytky mluví a proč se tak chovají či vypadají nějak divně - to je přece zbytečné. Prostě jiný alternativní svět, kde jsou kytky mají lidské vlastnosti a jsou chytřejší než zířata. Ale hlavně je to o koloběhu života a vy si ho můžete prohlédnout tady [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

snob

všechny recenze uživatele

Kytky. I mezi nimi se to hemží lidskou podlostí a poetickou zradou. Ženu ani květinou neuhodíš, no nejsem blbec, na mlácení jsou lepší rozvodová lejstra. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, jak mohli Němci vyprodukovat něco tak nádherného a čistého. Potomci jsou film, kde se musí číst mezi řádky (respektive naslouchat mezi replikami), aby člověk získal kýženého dojmu. Animace je zvláštní, ale poselství ještě víc a tím více také pravdivé. Nakonec se všechny sny splní, ikdyž ne přesně tak, jak bychom čekali. 100% ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Pointa příběhu sice není tak silná, jak by se asi dalo čekat, ale zpracování tohoto dílka je velice vtahující. Animace a hlavně hudba se mi velice líbily :) ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace, stylová hudba a podmanivý dabing, ale ten příběh je mi trnem v oku. Po hodně pomalém rozjezdu jsem čekal gradací a fantastický konec, ale nestalo se, místo toho jen nějaké splnění bláznivého snu. A pracovat na filmu, který má 15 minut, 3 roky 6 dní v týdnu a vymyslet "pouze" takto průměrný příběh, to mi nejde moc do hlavy. ()

Reklama

Reklama