Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (47)

honajz 

všechny recenze uživatele

Mankote, to tady na ČSFD všichni potřebují výbuchy a akci á la Indiana Jones? Na to, že je to televizní film, má slušný scénář, jemnou porci nadhledu i skvěle vybrané exteriéry, kde si kamera vyhrála, záporák je jedna báseň... Že se odkazuje tenhle film (a ty dva další) k Indiana Jonesovi? No a co? Indiana Jones taky vykrádá, co bylo dávno před ním, minimálně Alaina Quatermaina. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nechápu, nechápu, nechápu. Kdyby to Indyho vykrádalo jen ve stylu zápletky, prosím. Nebo kdyby to byla parodie či pokus o parodii (Flynn Carsen). Jenže ono ho to vykrádá naprosto ve všem a, co je nejhorší, ten film se přesto pořád tváří jako naprosto vážně míněná věc. Vždyť JH má na sobě i stejné hadry jako doktor Jones a pochopitelně si neodpustí ani klobouk či plyntašku křížem přes hruď zavěšenou... Čekal jsem jen na chvíli, kdy ten kašpar popadne bič a ozve se Williamsova fanfára hraná na elektronické varhany Toshiba.Jedna hvězda za fakt, že mě film bůhvíproč nedonutil v půlce zmáčknout tlačítko stop a disk rozšlapat na milion kousků. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto prumerna dobrodruzna televizni zabava od rezisera Eldorada Terryho Cunninghama tohle je asi tak zhruba na stejne urovni hlavni hrdina je celkem sympatickej hlavni zaporak je spravnej parchant nelze od toho cekat nejakou super pecku Indiana Jones to veru neni na druhou stranu o dost lepsi nez vsichni ti dnesni Flynni Carseni a Alaini Qutermaini a podobny sracky co se dneska toci ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sýrii potkaly, potkávají a asi budou potkávat horší věci, než natáčení tohoto filmu. Sága Flynna Carsena je zábavnější. Zase díky filmu jsem se dozvěděl o městě Ugarit, které skutečně existovalo a bylo zničeno mořskými národy. Což byli třeba Filištíni, kteří byli z Kréty. Tím nechci vůbec naznačit, že by tvůrci filmu s nimi měli něco společného a byli k.....i. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Pokud si hned na začátku uvědomíte, že nekoukáte na Indianu Jonese, ale na televizní film v obdobném stylu, tak máte obstojnou šanci se solidně bavit. Prostě slušná dobrodružná zábava, při které nesmíte moc přemýšlet. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Fandovia dobrodružných filmov si možno prídu na svoje, pre ostatných bude asi na smiech celé to vykrádanie Indyho a iných dobrodružných filmov. Mňa osobne aspoň trochu zaujal príbeh situovaný do Sýrie, ale o nejakej logike v konaní postáv sa ani nebavme. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zkoukl jsem všechny tři díly za sebou a můžu říct jen wow. Docela mě udivuje že někdo natočí něco takovéhleho, levnost a televiznost je tu cítit všude což by moc nevadilo ale to že režisér se ani moc nesnažil(něbo mě to tak přijde) je do nebevolající. Celý 4 hodiny jsem si připadal jak na houpačce chvíli jsem se bavil(Ale opravdu jen chvíli) a pak se šíleně nudil. Celou sérii hodnotím jako lehce podprůměrnou, ale už do toho nikdy nepůjdu. BTW Sergei je docela machr. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Budu milosrdný, byla to kravina, ale koukat se na to dalo, byť nevýrazní herci, to samé exteriéry, podezřele povědomá hudba a režie taky zrovna neoslňovala. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keby ho aspoň obliekli do iného kostýmu, aby tak nebil do očí svojou neoriginalitou. Celkovo nuda. Pre ´´jonesofilov´´, dobrý na ponadávať si. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ano, někteří z vás tento film "strhali" do mrtě. Já bych se zase na to tak kriticky nedívala. Vždyť jde o zábavný film ! A to (kdo to z vás viděl) musíte uznat, že se to povedlo. A kopie Indiana Jones ? Ale prosím vás, kdo dneska nekopíruje !! Vždyť si promítněte akční filmy ! Jedna kravina "okopčená "za druhou, ale protože tam hraje třeba momentálně populární hvězda, tak je to vynikající. Vynikající ve filmu je pouze nové zpracování a nová myšlenka - viděli jste třeba BORSALINO ? Tam je zakončení tak překvapující, že vám to vezme dech. A nikoliv proto, že tam hraje Alain Delon ! I když samozřejmě přítomnost takové superhvězdy kvalitu filmu umocňuje. Představte si, kdyby místo celkem neznámého Ivana SERGEIE byl do této úlohy obsazen třeba Bruce Willis ! Též byste napsali, že je to kravina ? Nebo odpad ? Je to výborně natočený zábavný film. Těším se na pokračování. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Starému Indiana Jonesovi nesiaha ani po päty. Sem-tam sa dáka tá snaha o dobrý film aj črtá ale hneď za tým príde spústa chýb, ktoré výsledný dojem zas zrazia na nulu. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Docela solidní blbost, ale asi se někdy dokopu k dalším dílům, abych věděl jak to dopadne. A asi moc překvapený nebudu ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Další film na způsob Indiana Jonese, Lovců pokladů, Flynna Carsona a snad i trochu Mumie:-) Ale co, zábavný to bylo, koukat se na to dalo, tak proč ne:-))) ()

Guzmicz odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrodružné filmy se musí brát s nadsázkou. Bohužel tento film přesáhl veškeré hranice, které jsem si pro tento žánr vybudoval. Lidi se chovají naprosto nelogicky, zápletky jsou doslova trapné, vykrádá to X filmů a efekty nejspíš dělali opice na windowsech 3.11. Škoda 90 minut. ()

Reklama

Reklama