Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Něktéré filmy co mají označení romantické docela překvapí a sjou humorné a to je tento příklad. No a propadlí lásce k Meg Ryan je jistě nejeden muž a žena. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s Matthew "žížalářem" Broderickem a Meg Ryan. Celkem hezká ukázka vztahů, rozchodů a lásce. Avšak nic zajímavě nadprůměrného. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan mozna vetsinu divaku trochu prekvapi zmenou osobnosti - neni zde tou klasickou lasku hledajici holkou od vedla, ale umi se necekane vzeprit osudu. Tato zmena neni zase az tak na skodu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Teraz ma pozorne počúvaj – vráti sa k tebe len ak ju jeho ejakulácia odhodí do tvojho okna.“ Prekvapivo drzé a vtipné. Rozkošná (aj na motorke a v prilbe) Meg Ryanová je kráľovná americkej romantickej komédie (KEĎ HARRY STRETOL SALLY, BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, FRANCÚZSKY BOZK), ale POSADNUTÍ LÁSKOU nie je taká "čistá" romantická komédia, než akou sa zdá byť. Zaskočí triezvosťou a osviežujúcou škodoradosťou. Takže komu z vás sa lepia ústa od všetkých tých presladených ľúbostných cukríkov z nemeckej produkcie, príde si na svoje a tentokrát je dokonca v pohode aj Matthew Broderick. Tím dotvára sympatický "konkurenčný“ pár Tchéky Karyo (lovec z MEDVEĎA) a Kelly Prestonová (JERRY MAGUIRE). Ak máte radšej drsnejšie romantiky (neskôr napr. ANIMÁLNA PRÍŤAŽLIVOSŤ s Hughom Jackmanom), prídete si na svoje. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Trvám na tom, že je to nadprůměr. Jistě, je to naivní romantická komedie, kde Meg Ryanová a Matthew Broderick vypadají skoro jako plyšoví, ale uznejte, že samotná zápletka je dost netradiční a obsazení po všech stránkách příjemné. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// S.T.A.L.K.E.R.: Addicted to Love - a ne, není to nový mód ke známé hře. Je to starý film, kterým jsem po letech oprášil VHS přehrávač zrovna když jsem měl náladu na nějakou pitomost. A ona to byla pitomost, ne že né.. ale! byla to vtipná, milá a zábavná pitomost. Říkal jsem si, že ten film okomentuji cynickou definicí lásky přímo z filmu, ale pak bych nemohl říct všechno tohle ostatní, takže kdo bude mít zájem, definici si najde (doporučuji, mluví se v ní o tahání červů ze zadku) a pro ty ostatní, láska je... "znáte to, když žijete svůj život a máte neustále pocit, že v něm něco chybí, že je prázdný. Láska je to, co tohle prázdné místo zaplní." A rádoby drsná Meg Ryan s tím sympatickým týpkem co hrál v Godzille tohle moudro celkem roztomile tu hodinu a půl rozvádějí zatímco chudáci od naproti pikaji za své hříchy. Bavilo mě to moc :) - 80% ()

movie 

všechny recenze uživatele

Pro někoho lehce zapomenutelná romantická taškařice.Pro mě svěží filmeček, který jsem si především božské Meg s radostí znovu zopakoval při nedávné tv repríze... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdyby mne dívka mých snů opustila s francouzským kuchařem/modelem, tak bych to vzal jako vyrovnaný chlap. Prostě bych prodal veškerý movitý i nemovitý majetek, nakoupil bych poslední výstřelky špionážní techniky a k tomu nějaký ten raketomet na závěrečný souboj. Já zkrátka Samovi rozumím a tak si tuto story dvou šmírujících kazišuků dokážu čas od času užít, i když je to spíše příjemná než nějak výjimečná podívaná. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Docela nevýrazná komedie, která se dá přežít hlavně díky Meg Ryanové. Ta má ovšem ve své biografii spoustu lepších kousků... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Škoda absentující chemie mezi herci a především nevýrazného Brodericka, protože Meg Ryan sabotující vztahy je přímo k sežrání. Pro její fanoušky bude možnost sledovat ji v této neobvyklé poloze jistě příjemnou změnou. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Určitě je to docela originálně pojatá romantika,ale mě osobně to moc nebralo. Obsazení je pro mne celkem tragické;Meg Ryan jako neherečka,nesympatický Broderick a o zbytku ani nemluvě..Že bych celou dobu napjatě seděla u televize a fandila dvoum hlavním protagonistům,aby se dali dohromady,to se říct taky nedá, romanticky vás to taky moc nenaladí,humor jak tři.. uff. Docela průšvih,ale párkrát jsem se zasmála a za ten pokus ty dvě hvězdy dám:)A to jsem ještě zapomněla připsat tu předvídatelnost.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Úplne od začiatku som to nevidela, ale časť o pomste oklamanej ženy bola skvelá. Spolu s mamou sme sa smiali na celé kolo. Tie zvyšné slaďákoviny ja veľmi nemusím. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Typická romanťárna na kterou se dobře dívá. Zpříjemňují jí Meg a Matthew a Tchéky, který je Turek a zahrál si tu Francouze Antona, který je podle Sama - muže z mléčné dráhy ( Matthew ) Bůh, později jen Bůžek. Francouzský Superman, jak o sobě tvrdí, narazí na spousty překážek, od své bývalé snoubenky a bývalého přítele Sama své přítelkyně, které ho mají zničit a poslat na dno. V mnoha chvílích mě až Antona bylo líto, ale nakonec vše..... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála romantických komédií, ktorá sa mi páčila od začiatku do konca. V detstve to dokonca bola moja najobľúbenejšia romantická snímka. Tá hra na pomstu je zábavná. Je príjemné sledovať, ako on na to ide vedecky a ona čisto prakticky a ako to býva, následky sa dostavia. Matthew Broderick a Meg Ryan sú zaujímavá a romantická dvojica, medzi ktorou to príjemne iskrí. Dokonca je to dobré aj ako komédia. Pre milovníkov romantiky a zábavy určite jasná voľba. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Neotřelý námět sice brzy sklouzne k předvídatelné romantice, ale s tím u takových snímku obvykle předem počítáte, takže nakonec docela dobrý film. ()

Reklama

Reklama