Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Typická romanťárna na kterou se dobře dívá. Zpříjemňují jí Meg a Matthew a Tchéky, který je Turek a zahrál si tu Francouze Antona, který je podle Sama - muže z mléčné dráhy ( Matthew ) Bůh, později jen Bůžek. Francouzský Superman, jak o sobě tvrdí, narazí na spousty překážek, od své bývalé snoubenky a bývalého přítele Sama své přítelkyně, které ho mají zničit a poslat na dno. V mnoha chvílích mě až Antona bylo líto, ale nakonec vše..... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Propadlí lásce je taková klasika v podání Meg Ryan. Její gagy, střeštěnost, roztomilost, půvab, to vše v tomhle snímku najdete dosytosti. Asi tomu ještě něco chybělo k další hvězdě, ale co, na tohle se podíváte vždycky rádi. Příběh spojení sil dvou "odkopnutých" duší, které se samozřejmě dají dohromady, je sice předvídatelný, ale každou romantickou duši určitě potěší. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Broderick točil a točí špatné filmy. Toto je jeho jediný, ktorý sa oplatí vidieť. Veľkú zásluhu mám samozrejme Meg Ryan, ktorej v tomto čase kamera ešte stále lichotila. Špehovať a snažiť sa ovplyvňovať osudy druhých? Tento film sa to snaží odprezentovať ako pokus o ďalšiu šancu. Poslednú a jedinú možnú. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá romantická komédia, bohužiaľ s očakávaným koncom... Aj keď to vyzeralo všelijako, ale prekvapenie sa nekonalo. Oceňujem ale fakt, že to nebola klasická romantika podľa typickej šablóny, ale zápletku to malo vynikajúcu, vlastne aj dej dokázal človeka udržať v očakávaniach až do úplného konca. Pekne tu boli načrtnuté medziľudské vzťahy - túžba po návrate stratenej Lásky, ale aj túžba po pomste kvôli nečakanému rozchodu. Celkovo to však spravilo výborný dojem, a veľkým plus bol aj humor použitý v rôznych situáciach, a samozrejme aj celková pointa zobrazených vzťahov. Takže to bola jedna z tých lepších romantických komédii, hoci ten koniec nemusel byť až taký happyendový - ale aspoň to spravili štýlovo a nebolo to až také klišé. Je to tak na rozhraní 3 / 4 hviezdičky... ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl prvý krát v roku 2000 a je to zrejme jediná romantická komédia ktorej som dal prednosť pred futbalom. Pamätám si to presne Nemecko - Portugalsko ME 2000... Nedokázal som prepnúť naspäť na ten futbal... A to na romantické komédie niesom a ani som nikdy veľmi nebol.... Možno bude tajomstvo úspechu aj v tom, že tento film je oveľa viac romantický triller ako komédia... Film veľmi podarený a nápaditý... Už len to že sa mu podarilo vytlačiť futbalové ME z môjho rebríčka si zaslúži 5 hviezd : )) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Slávny otec režiséra, Dominick Dunne, hrá vo filme reštauračného kritika. (Svadbos)

Reklama

Reklama