Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dennis Ryan a Eddie O'Brien jsou hráči baseballového týmu Wolves z Floridy, kteří v herní přestávce objíždí americká města se svým tanečním turné. Nová sezóna už ale začíná, a tak se oba musí vrátit ke svému klubu. Trenér má však pro všechny nedobrou novinu - podle závěti bývalého majitele celý klub přechází do vlastnictví jakéhosi neznámého K. C. Higginse. Hráči se bouří a začínají vymýšlet, jak by se nezvaného floutka co nejrychleji zbavili. Jenomže ze zkratky K. C. se nakonec vyklube Katherine Catherine a nová majitelka Miss Higgins je k tomu po čertech hezká a nezadaná. Sezóna startuje! (dopitak)

(více)

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Busby Berkeley proste muzikaly vedel tocit. Obcas  sliapol vedla ako tomu bolo u The Gangs  all here 1943, tuna sa ukazal ako talentovany reziser. Jo  a ked uz muzikaly, tak urcte uprednostnujem tie s Fredom Astairom a jeho tanecnicou nez tieto. Sinatru moc nemusim, hlavne jeho pletky s  mafiou   : 77 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taky jsem si hned všiml, že Sinatra netancuje zdaleka tak perfektně jako Kelly, ale to rozhodně nemůže takový film ovlivnit.___Výborně jsem se bavil po celou dobu, obdivoval hudbu a choreografii, vychutnával si perfektní angličtinu a okukoval hodně neznámou (a pěknou) Esther Williams, která kromě muzikálu s Fredem Astairem nehrála v žádném filmu, který by tu na csfd měl barevný profil.____ "They're not used to eating with skirts. I mean, ladies." ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Frank Sinatra a Gene Kelly prostě nemohly být špatnou volbou. A i když je snímek neskutečně pozitivní a pořád s úsměvem na tváři, je to právě tenhle fakt, proč vás bude bavit. Navíc jsou zde pak taneční/hudební čísla, která jsou na Busbyho Berkeleyho klasicky dobře provedená a vypracovaná. Bavil jsem se. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tento žánrový mix sa vydaril, ale to platí pri väčšine muzikálov. Dvojica Kelly-Sinatra sú skvelý, hoci jeden vie lepšie spievať a druhý lepšie tancovať. Príjemná oddychovka. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama