Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Stačilo mi 7 minut, abych tohle hodil do odpadu."... Já tenhle film viděla asi stokrát a nechápu, jak někdo může hodit do odpadu něco, co vlastně nikdy neviděl (ale samozřejmě se nechci nikoho dotknout osobně).. Je to vtipné, je to milé a je tam spousta hudby.. Hudební filmy prostě můžu téměř v jakékoliv formě. Herecké obsazení je navíc velmi příjemné.. Demi Lovato i Joe Jonas jsou vynikající (jejich závěrečný duet nemá jedinou chybičku!), ale největší hvězdou filmu je pro mě přecejen Nick a jeho sólo!!! :) Kdykoliv se na Camp Rock kouknu znovu a znovu.. Super film! :) ()

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

Demi Lovato (Mitchie) zde ukazuje přesný americký úsměv, který vyzařoval takovou falešnost, že jsem měla chuť jí ty zuby vyrazit, je to taková mladší a tmavovlasá verze Hilary Duff (jako by snad jedna nestačila!) a Joe Jonas (Shane) je zase tak odporně.. hm (řeknu to slušně).. odpuzující a nesympatický.. A tři muzikály ze střední snad nestačily? Příběh typicky nudný, neoriginální a otravný.. Kdybych se někdy příště nudila, radši si zabodnu hřebíky do očí.. ()

Reklama

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Walt Disney by sa asi v hrobe obracal, keby vedel, čo za pomyje vysielajú pod jeho menom. Ak si porovnám celý Disney Channel so starým Cartoon Networkom, je to niečo totálne odlišné. A k samotnému filmu? Úchylná vlastnosť niektorých indivíduí vytrieskať čo najviac z hviezdičiek na jednu sezónu sa prejavila aj tu. Síce to určite splnilo predstavy tvorcov filmu a oslovilo cieľovú skupinu (povedzme 10-14- ročné deti), no mať tak dieťa v tomto veku, to mu radšej kúpim nejakú kvalitnú knihu. A vôbec, mnoho seriálov na Disney Channel sú totálne priblblé výšplechy, ktoré by sa radšej mali ísť od hanby zahrabať, než honosiť menom takého génia, akým bol Walt. ()

Azrael odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct?...Jmenuje se to Camp Rock ale rock tam neuslyšíš.Absurdní podívaná na americké teen ‘‘herečky‘‘ které prostě neumí hrát a šamponci kteří mě vážně iritovali.K tomu přidej děsný příběh,pitomé dialogy ach ty dialogy prostě všechno špatně…Odpad dobrý tak pro bezdomovce jako náhrada za polštář. ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Eh, říkáte rock ? Tohle je boží utrpení! Producenti Walt Disney nemaj ponětí co je to rock!! Tenhla slaďoučká popová reklama na Jonas Brothers je ovšem vrchol jejich muzikálové produkce, doufám že bude mít minimálně 3 díly ( a ten třetí půjde i do kin) - po letité propagandě a vymívání mozků malých holek. Rock to je životní postoj - styl, jsou to názory člověka, to, čím člověk žije a tahle zvrhlost s tím nemá nic společného. Ukázkovým příkladem rockové táboru je ten, který naleznete v jednom díle Simpsnů - s legendama jako jsou Lenny Kravitz, The Rolling Stones apod. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)

Reklama

Reklama