Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

carly 

všechny recenze uživatele

bolo to celkom vtipné. a to je asi tak všetko pozitívne, čo o tejto 90 minútovej reklame na Jonas Brothers môžem povedať. má to byť muzikál, a tak sa dejom zaoberať nebudem. muzikál nepotrebuje mať do detailu prepracovaný dej, ak má super hudbu. a tie decká naozaj vedia spievať. ale tie songy sú nudné a ani jeden netúžim počuť znovu. a hlavne sú do filmu natlačené dosť nasilu. k hercom - Jonas Bros ma silne iritujú, aj keď Kevin by sa ako komediálny herec celkom uplatnil. hlavná hrdinka sa v kuse cerí na celé kolo a po pol hodine to začne byť dosť iritujúce. no a hlavná antagonistka sa snažila až príliš. takže ste ju nemohli s radosťou nenávidieť až do jej trpkého konca, ale ani odceniť jej záverečnú premenu. a čo sa týka romantickej linky, tá mimo toho, že bola v podstate non-existent, tak jej v prvom rade chýbala chémia medzi hlavnými predstaviteľmi. ja som jednoducho nepochopila, prečo by jeden o druhého mali prejaviť záujem z iného dôvodu, než že on je hviezda a jemu sa páčila jej pieseň. takže nakoniec jediní pozerateľní tam boli Uncle Brown a mamička hlavnej hrdinky. a to je trochu málo aj na Disney movie made for teens. aj keď Joe Jonas sa tam objavil bez košele. ale že by to úroveň tomuto pokusu nejak extrémne zvýšilo, sa povedať nedá. ()

islanzadi 

všechny recenze uživatele

Jak tento film hodnotit? Ani nevím. Je cílený na určitou věkovou skupinu a to 10-13 let a hlavně na holky. Na děti, co sní o tom, že z nich budou hvězdy a nebudou se muset namáhat. Pro ně je tento film jako dělaný a asi by mu dali 5*. Jenže mě už tento styl filmů nijak neohromuje. Kluk a holka se začnou mít rádi, pak se pohádají a nakonec se dají dohromady a mezitím je taková divná popelka, kdy kluk hledá holku, kterou slyšel zpívat. Nevím můj žánr to není. 1* jsem tomu dala pouze za docela ucházející písničky, i když teda vůbec nechápu, proč se to jmenuje Camp rock, když rocková písnička tam byla snad jedna a to si vůbec ještě nejsem jistá. Už se na to asi nikdy nepodívám, a pokud někdy ano, tak asi z největší nudy a až nebude, na co se dívat. ()

Reklama

Kubaaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal, že ve filmu Camp Rock bude nějákej rock se šeredně spletl. Za ten název by měl někdo dostat přes hubu. Všude samej disko-hip-hop-pop, doplněný nehoráznou naivitou tý, neustále se usmívající (čti: divně čumící), holky. Typický film pro dvanáctky, který vlhnou, když viděj Jonase, Hannu Montanu, nebo Bíbra. Fakt shit, du blejt ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po úspěšné trilogii HSM přichází Disney s dalším naivním muzikálem, který je ještě horší než jeho předchudce ze střední školy. Příběh je ještě blbější a naivnější, songy tahají ještě víc za uši a po rocku z názvu ani stopa. Ale to mě zase tak nepřekvapuje. Horší je, že svoje si to zase vydělá, protože to má vlastně i všechno, po čem třináctileté holky touží. Ostatní ale velmi hlasitě trpí a já jsem zvědavý s jakým dílem se setkáme v kinech. ()

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik originality pohromadě. Camp rock jsem shlédla nedopatřením. A už od nazačátku mi to trhalo žily. Holka s "emerickým úsměvem nonstop 24hodin denně", která se ráno budí s leskem na rty a namalovaná a následovně ze sebe dělá těžkou borku, která hraje na všechny hudební nástroje a užasně zpívá mi přišla kapku moc. Nechápu jak někdo může být tak pernamentně vytlemenej. Zápletka byla strhující. Kdo by čekal, že se popová primadona zamiluje do holčičky, která je tak hrozně nevinná, jen občas trošku zalže. Navíc bezmezně miluje svoji maminku a je taaak hodná a talentovaná. Celkově mi přijde, že ty filmy pro mladé jsou čímdál tím hloupější. Na to se můžou dívat jedině tak 6ti leté holčičky. HSM to začínalo, tímto to pokračuje. Co to bude příště? Pokud bych to měla srovnat třeba s Mezi námi děvčaty či Protivnými sprostými holkami, tak musím říct, že tyto dva zmiňované filmy jsou proti tomu úplné trháky. Sice tam taky vystupují hloupé blondýnky, co vládnou světu, nicméně to má aspoň nějakou uroveň a mezi nejinteligentější věty z filmu nepatří: "Jseš ťulpas" Bylo to hrozně slabý. Hlavní herečka mi přišla extrémně nudné a pořád vytlemená. Ani ostatní nepůsobili nijak zábavně. Jediné plus je Joe Jonas, na kterého se dalo ještě jakštakš dívat a nepůsobil tak hrozně nepříjemně a hloupě jako Zac Efron. Btw: mohl by mi někdo vysvětlit co má hip hop společného s rockem? Jeli přece na rockový tábor a jediné co se tam hrálo byl hipec či slaďounký popík Btw2: Odkdy muži nosí lesk na rty?? Viz scéna, kdy Joe a Demi spolu zpívají "This is real" ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)

Reklama

Reklama