Reklama

Reklama

Film o filmu: Bobule

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Film o filmu: Bobule nám nabízí pohled do zákulisí této české komedie. Herci přispějí svými komentáři a odhalí svůj vztah k vínu. (TwoFace)

Recenze (8)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// Docela standartní film o filmu. Je s příjemnými herci. Dozvíme se něco málo o natáčení a u některých herců o jejich vztahu k vínu a o tom jak to bylo při natáčení všechno fain. Dokument vynikne přijemným hudební doprovodem a využitím moravských krás přírody za použití pěkných nájezdů kamery. Zato nevinkne stopáží, ta je relativně krátká (cca 15 min) a tak přínost tohoto dokumentu nění nikterak zázračný. Prostě tam je./// Celkem 67%/// ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nák mě uniká proč to tady je vlastně zařazené? Vždyt je to jen bonus na dvd několik minut tlachání. Sice dívat se na povídající Terezu je krásné, ale jinak nic víc. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Standardní propagační kousek, kdy si každý všechno pochvaluje, každého si pochvaluje a věří, že film bude úspěšný. Minimální výpovědní hodnota o vzniky filmu (ok, něco málo se tu přesto najde - beran, skok přes přejezd - proto asi ty 2*). ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Ta čtvrtá hvězdička chybí jen proto, že k tomuto filmu o filmu nepřibalili láhev dobrého moravského vínka. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Klasický film o filmu až na to, že na tenhle se po celou dobu 13 minut dalo dívat. Zejména tedy na Terezu Voříškovou. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

My jsme nikdy nebyli nejlepší kamarádi, my jsme si tak zbyli....taková duchapřítomná věta. Jak moc jí znáš? Jenom trošku :D ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pěkný film o filmu plný zajímavých informací o natáčení, takže obsahově je to na plných pět hvězdiček. Přece ale jenom plný počet nedám kvůli zpracování ... Film o filmu je hlavně o tom, aby se lidi něco o filmu dozvěděli a ne aby řeč člověka, který zrovna mluví, zanikala v dialogách z filmu popřípadě písničkou 'Atentát' ... Kdyby si kluci víc pohráli se zvukem, mohl to být opravdu hodně dobrý filmu o filmu ... ()

Reklama

Reklama