Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno že ostatní v tomto seriálu hledají něco co tam není nebo co by chtěli a co nás tak chytlo v původní kultovní sérii - ono to být takové ani nemůže, jelikož dnes již podobný druh filmu je běžný, ne jako dříve. Ale co mě baví na tomto seriálu jsou solidní hlášky, některé fakt hodně dobré a celkově zajímavé pojetí - tvůrci vsadili na nejzákladnější divácké pudy, tedy jednoduchou nenáročnou akci, hezká a rychlá auta, velice sexy často málo oděné slečny, jednoduchý ale o to účinější humor a pak KITT... Nejprve jsem byl trochu rozpačitý z Mustanga, ale s přibývajícími díly jsem si zvykl a Forda oblíbil! Nejedná se o nic extra v žádném směru, ale jako nenáročná zábava je seriál opravdu parádní, ani chvíli se divák nenudí, jednotlivé díly rychle odsejpají a nejsou zbytečně natahovány jako u jiných seriálů. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V současné hromadě seriálů různých kvalit chápu, že nový Knight Rider není nic extra. Nezajímaví herci, dialogy k pláči, neuvěřitelná debilita celkově, ... . Ale i přesto jsem na to koukal rád, asi jsem potřebal něco tupoučkého na "zábavu" a popravdě s dalšími, dalšími díly se mi to začalo líbit. První část série je ubohá. Ještěže přišel zlomový díl a všichni trapáci vypadli a zůstalo tam je osazenstvo, které za něco stálo. Jsem rád za podobné seriály, jinak bych už ani neznal rozdíl mezi seriálem X a seriálem Y, jelikož jsou povětšinou na podobné téma. Schválně otázka do pranice - kolik je seriálů z nemocničního prostředí? Kolik o suchém humoru? Kolik rádoby zajímavých detektivních seriálů? Tuna! Ale seriál, který v dnešní době přijde jako něco "nového" těch tu zase tolik není! ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jako nezkušená dětská divačka jsem to samozřejmě žrala, ale když to po letech někde vidím znova, ježí se mi obočí, neboť nejlepší a zdaleka nejsympatičtější postavou celého seriálu je K.I.T.T., přestože tomu starému ani se svými technologiemi nesahá ani po výfuk. Zbytek obsazení je pak tragický a hlavní představitel je mě osobně strašně nesympatický vůl. Pilotní TV film byl ještě snesitelný, takový neškodný, ale tohle už je totální úlet (seriál Knight Rider tým jsem neviděla, kdyby něco), který nezachrání ani obstojné úvodní titulky (ovšem trestuhodně krátké!). 3/10 ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Tak jsem po prvním dílu měla chuť napsat - Knight Rider - legenda pohřbena, ale s druhým dílem jsem si to bůhvíproč rozmyslela. Ani staré originální díly tohoto seriálu neoplývaly kdovíjakou kvalitou, ale měly něco, co přitahovalo diváky k obrazovce, možná něco na tom Davidu Hasselhoffovi bylo (komentář uživatele tron - charisma? :)). A když ne na něm, tak možná něco na tom starém KITTovi. Herci v Legendě se vrací by se mohli k potěšení všech raději vrátit k modelingu. Absolutně nevěrohodný a naprosto nelogický seriál zabíjí i pitomé dialogy. Legenda se vrací se nikdy žádnou legendou nestane, na rozdíl od svého předchůdce, který okouzlil minimálně každé druhé dítě. ()

Le6n 

všechny recenze uživatele

Tak schválne som skúsil tieto nové reštartované seriály a zatiaľ Knight Rider vychádza dobre. Nijak moc som na pôvodnom Knight Riderovi neulietaval, ale keď nič iné v telke nebolo, pozrel som. Teraz v tej telke už nie je na pozeranie vôbec nič, tak prečo nevyskúšať KR2008. Zatiaľ mám za sebou pár dielov a nie je to až také zlé. Pekné autá, široká paleta airsoftových replík zbraní od Tokyo Marui, CSI-Las-Palmas-ový strih a kamera neublížia a úhrančivý pohľad Deanny Russo za to rozhodne stojí. Pozeráme ďalej, zatiaľ 65-70%. EDIT: Tak po dopozerani som musel hodnotenie stiahnut. Kuzlo moderneho havu casom vyprcha, nove a nove 'zapletky' pripadaju stale viac mimo, este ze ta Deanna Russo zostala. Tak kvoli nej dve hviezdy ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama