Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Gemini k tomuto seriálu (1)

Knight Rider - Legenda se vrací (2008) odpad!

Další z mnoha přemnoha pokusů oživit něco, co kdysi neskutečně frčelo, a přitáhnout k tomu nové diváky. Obdařit je super zážitkem, dát jim ze sebe to nejlepší, a možná při té příležitosti zarobit nějaký ten peníz.... Anebo taky Scheisse:) Ona totiž platí jenom ta první věta, zbytek pochází z imaginárního ideálního světa. A ten kontrast je tak zásadní, že si to říkalo o ten vulgarismus. V tom našem světě totiž dostanete jen hodně tragický pokus oblbnout zejména chlapce kolem dvanácti let, na které to bohužel taky nezabralo, a tak (naštěstí) vzniklo jenom osmnáct epizod. Nemám důvod zaobírat se kvalitou scénáře (s trochou nadsázky se dá říct stokrát viděno, stokrát hráno) nebo hereckých výkonů - všichni zúčastnění totiž buď na nic lepšího nemají anebo jedou na setrvačník jako Bruce Davison. Za zmínku tak stojí de facto jen hlavní ženská hrdinka, a to ještě jen proto, že vypadá jako méně zajímavá verze Olivie Wilde. Co je tedy na tomto Knight Riderovi zajímavé - do očí tu bije snaha vytvořit jakýsi nový kult. Bohužel cestou moderního akčního seriálu s relativně realističtějšími vztahy mezi postavami to nevyšlo, byť díky penězům, které jsou na seriálu vidět, je to jakž takž k přežití. Tvůrci se tak rozhodli aspoň v závěru (respektive v okamžiku, kdy byl osud seriálu zpečetěn) předvést úlet hodný originálu. "Super" transformer KARR je klenotem televizní demence a uvrhl v mých očích celého nového Knight Ridera definitivně do odpadních vod. Poslední epizoda si skutečně zasluhuje být viděna, a jelikož tu tentokrát existuje dějová návaznost, nezbude než podívat se i na pár "předposledních". Při blahé vzpomínce na to, jak jsem se nevěřícně chechtal, prostě robustnímu nanosupermustangu nemůžu nepomoct, a proto udělím avizovaných nula bodov. ()

Reklama

Reklama