Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Tak jsem po prvním dílu měla chuť napsat - Knight Rider - legenda pohřbena, ale s druhým dílem jsem si to bůhvíproč rozmyslela. Ani staré originální díly tohoto seriálu neoplývaly kdovíjakou kvalitou, ale měly něco, co přitahovalo diváky k obrazovce, možná něco na tom Davidu Hasselhoffovi bylo (komentář uživatele tron - charisma? :)). A když ne na něm, tak možná něco na tom starém KITTovi. Herci v Legendě se vrací by se mohli k potěšení všech raději vrátit k modelingu. Absolutně nevěrohodný a naprosto nelogický seriál zabíjí i pitomé dialogy. Legenda se vrací se nikdy žádnou legendou nestane, na rozdíl od svého předchůdce, který okouzlil minimálně každé druhé dítě. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Další z mnoha přemnoha pokusů oživit něco, co kdysi neskutečně frčelo, a přitáhnout k tomu nové diváky. Obdařit je super zážitkem, dát jim ze sebe to nejlepší, a možná při té příležitosti zarobit nějaký ten peníz.... Anebo taky Scheisse:) Ona totiž platí jenom ta první věta, zbytek pochází z imaginárního ideálního světa. A ten kontrast je tak zásadní, že si to říkalo o ten vulgarismus. V tom našem světě totiž dostanete jen hodně tragický pokus oblbnout zejména chlapce kolem dvanácti let, na které to bohužel taky nezabralo, a tak (naštěstí) vzniklo jenom osmnáct epizod. Nemám důvod zaobírat se kvalitou scénáře (s trochou nadsázky se dá říct stokrát viděno, stokrát hráno) nebo hereckých výkonů - všichni zúčastnění totiž buď na nic lepšího nemají anebo jedou na setrvačník jako Bruce Davison. Za zmínku tak stojí de facto jen hlavní ženská hrdinka, a to ještě jen proto, že vypadá jako méně zajímavá verze Olivie Wilde. Co je tedy na tomto Knight Riderovi zajímavé - do očí tu bije snaha vytvořit jakýsi nový kult. Bohužel cestou moderního akčního seriálu s relativně realističtějšími vztahy mezi postavami to nevyšlo, byť díky penězům, které jsou na seriálu vidět, je to jakž takž k přežití. Tvůrci se tak rozhodli aspoň v závěru (respektive v okamžiku, kdy byl osud seriálu zpečetěn) předvést úlet hodný originálu. "Super" transformer KARR je klenotem televizní demence a uvrhl v mých očích celého nového Knight Ridera definitivně do odpadních vod. Poslední epizoda si skutečně zasluhuje být viděna, a jelikož tu tentokrát existuje dějová návaznost, nezbude než podívat se i na pár "předposledních". Při blahé vzpomínce na to, jak jsem se nevěřícně chechtal, prostě robustnímu nanosupermustangu nemůžu nepomoct, a proto udělím avizovaných nula bodov. ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Tak si takhle klikám po různých TV kanálech ( jsou to prostě kanály ) a narazil jsem na tohle. Tak hlavně jsem vůbec netušil že něco takového vůbec vzniklo a taky jsem netušil že to bude taková patlanina. Na originál to mít nikdy nebude a to ani origininál není žádné veledílo. Auto je sice hezký, ale ty dialogy a herci byly jedním slovem příšerní. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že mě to bude bavit stejně jako dřívější seriál, ale vůbec mě to neoslovilo. I když Davida Hasselhoffa nepovažuju ani tak za herce, spíše jako takovou figurku Showbyznysu, tak Justin Bruening mu nesahá ani po kotníky. Proboha to nemohli vybrat jiný auto. Mustang neni špatný, ale sem se jednoduše nehodí, na Pontiaca z původního seriálu prostě nemá. Ne že by původní seriál byl nějaký majstrštyk, ale své kouzlo to určitě mělo a na svojí dobu to docela šlo. Teď původní seriál vypadá úsměvně, ale vždy mě to bavilo. Není divu že tento remake museli v Americe radši stáhnout z vysílání. ()

Lamount 

všechny recenze uživatele

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama