Reklama

Reklama

Upálen

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Film vypráví příběh vyšetřování nevyřešeného případu upálené oběti. Tento případ přivádí mladého policejního vyšetřovatele blízko dcery oběti. Spolu musejí objasnit strašné tajemství, které se skrývá v plamenech a zjistit, zda smrt v ohni byla sebevraždou, nehodou či vraždou. To vše musejí stihnout předtím, než oheň zachvátí někoho jiného. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu utrpení dokoukat. Naprostá splácanina s prapodivným dějem a naprosto neschopnou nadnárodní společností. Tak takhle chlapci ten nový světový řád nevybojujeme! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Mido si udělala hned na začátku roku srandu ze všech hororových fandů, když tento film vydala pod hlavičkou ''hororu'' přestože se o žádný horor nejedná. Jde o směsici drama-krimi-thriller který pojednává o samovznícení člověka po použití prášků na oddálení stáří. Za celý film uvidíme asi čtyři mrtvoly + jednoho králíka kteří vzplanou směšným způsobem, kdy rozostřená kamera zabírá postavu a zaní hoří prskavky:)) Děj je dost nudný, pořád se jen něco vyšetřuje a pochvíli se z toho stane nudná detektivka. Jediné co se mi líbilo byly ty dvě asiatky. Jako horor tomu dám maximálně 20%, jako krimidramatu 40%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Z původně mysteriózního dramatu se postupně vyvine takřka čistě detektivní thriller s lékařskou zápletkou. Tentokrát mě velmi pozvolné tempo vyprávění zaujalo, společně s lahodně znějící hudbou a ne nějak originálními ale přesto zajímavými postupy kamery vytvářelo docela zajímavý zážitek, který velmi účinně uklidnil to zklamání, že vlastně nejde o horror, jak je napsáno na přebalu. A možná proto mě to na thajský film docela bavilo, protože thajským horrorům se pořád nedaří mě zaujmout. Samozřejmě půvabné Thajky jsou taky vždy plusovým bodem, tohle naštěstí zaujalo i bez nich. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Krutý nepodarený pokus o nadprirodzený/konšpiračný thriller...základným kameňom úrazom je absencia nejakej gradácie deja...a dosť urobila aj absolútna nesúladnosť medzi hercami...Burn je úplne zle natočeným thrillerom, ktorá sa neoplatí vidieť, ani keby vám zaň zaplatili... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další tchajský horor, naštěstí ne zase duchařina, ale drama o samovznícení a následném hledání pravdy. Film nabízí solidní příběh s dobrou a logickou pointou. Příjemná hlavní hrdinka. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Obrovským problémom filmu je jeho veľmi skorá predvídateľnosť, čím sa snímok samotný stáva fádnym, nevýrazným a nudným. Nepodarila sa taktiež dramatizácia deja a samotné vyvrcholenie síce bolo o čosi zaujmavejšie ako sa na prvý pohľad zdalo, ale tie správne grády to postrádalo. Plusom tak zostali len sympatické thajky, slušný ale nie celkom dobre realizovaný námet ( samovznietenie ) ......ostatné bolo len mierne podpriemerné..... ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Sice jsem měl pocit, že byl film hororového žánru, ale moje podezření se rázem vytratilo. Jako thriller to ušlo, k plnému počtu hvězdiček filmu chybí jakýsi náboj. Ten se objevil, ovšem až ke konci, kde se divák ztrácel v tom, kdo je kdo. Což je samozřejmě dobře, protože mám hodně rád takové překombinované zápletky. Hezky jsem si zpříjemnil jeden letní večer. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná sračka první film od Mida, kterému jsem kdy dal odpad. Myšlenka spalování lidského těla zevnitř je dobrá ale provedení je strašné a film nudí navíc film osobně nepovažuji za horor ani thriller spíše nepodařené drama ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No.. dokážu se podívat opravdu na všechno, ale tohle mě teda vůbec a ani trochu neoslovilo. Strašně moc mě iritovaly dialogy, v nichž jedna osoba něco řekla, a druhá čekala hodinu, než té první odpověděla.. Film jsem posouvala, což už vůbec nedělávám, a za podívání stálo dohromady asi dvacet minut. Nene, tohle už opravdu ne.. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film bol skor takym krimi zanrom nasiaknutym, ako thrilerom. Nejako sa to vlieklo, co mi zrovna dvakrat radost nedodavalo pri sledovani tohoto filmu. Film vobec nevynika, co sa tyka deja pribehu. Zo zaciatku ma to ako tak bavilo sledovat, ale ked sa to dalej vyvijalo takym nemotornym pohybom, tak som len nad filmom mavol rukou a podarilo sa mi to dopozerat az do konca, ktory ma aj tak nijak specialne neprekvapil. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé téma, které je ale dosti nezáživnou formou převedeno na filmové plátno. Film je dost předvídavý, thajští herci tradičně "přehrávají" a některé scény jsou bohužel značně nedotažené a tím pádem nevyužité. Škoda. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Detektivka, která se snaží vypadat jako thriller, ovšem do toho má hodně daleko. Jako záhadolog bych měl hodnotit jistě co nejvýše, ale za prvé mne SHS až tak moc nebere a za druhé tohle byla jinak děsná nuda. V závěru pokus o akci byl, ale že by se nějako moc povedl, to se nedá napsat. Ale s jedním překvapeníčkem, to na pár procent vydalo plus tedy téma, takže závěr: není to úplně k ničemu, ale podruhé raději nečumět, ani kdybych se spletl. ()

uncle 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit....Rozhodně to nebyl horor, ale thriller jako vyšitý...Zajímavá myšlenka, jen místy dosti zdlouhavé...trošku bych to sestříhal....Půvabná a talentovaná hlavní představiltelka, která mi je nějak povědomá, ale nevím odkud.....Ale jo, šlo to..nepohltí vás to, nejnapínavější scéna, přestřelka ve skladišti, přijde až k závěru, ale když si vzpomenu, co dakáží thajci natočit za nechutnosti, vlastně velice kvalitní snímek..... ()

Reklama

Reklama