Reklama

Reklama

Anvil! The Story of Anvil

  • Velká Británie Anvil! The Story of Anvil
Trailer 1

Obsahy(1)

Inspirující příběh dvou rockových veteránů a jejich přátelství. Anvil byla populární metalová kapela v osmdesátých letech 20. století, která na nějaký čas zmizela, ale pak se opět vrátila na scénu. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Mire 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný, miestami aj dojímavý príbeh o dvoch päťdesiatnikoch, ktorí stále žijú svoj sen, že sa stanú veľkou heavy metalovou kapelou, ktorou sa kedysi dávno aj stať mali. Miestami som sa zasmial, miestami to bolo smutné (keď ich ojebali o prachy v Prahe, mizerná návštevnosť európskeho turné, ignorácia ich nového materiálu zo strany hudobných vydavateľov,...), ale inak je to fakt super dokument, ktorý určite stojí aj za opakované zhliadnutia. Hneď po pozretí som si musel pustiť ich albumovú klasiku "Metal on Metal" :) ()

yatan 

všechny recenze uživatele

ok.ak si po tomto clovek uvedomi ze nestaci byt len talentovany ale aj vase IQ musi aspon take ake mal Forrest Gump aby ste sa presadili vo svete, a ak si po tomto dokumente uvedomite ze to nie su len frazy ze rock stars su human wrecks, tak potom to splnilo ucel. Ano..Tublatanka sa musi asi citit podobne..je to kvalitny , ale vrcholne neprijemny dokument..(a to som velky fanusik Sabbathu a Hetfieldovcov.. ()

Andre.w

všechny recenze uživatele

Ceska spina se zas predvedla. Vycuranost, vycuranost a zase jenom vycuranost. Krasna reklama na Prahu:)) Cesky Pepici holt nemaj konkurenci. ()

yarda1 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem o této kapele neslyšel a tento styl hudby ani není můj hrnek kávy, ale dokument je naprosto úžasný a dojemný. Upřímní chlapíci, kteří milují hudbu a svoje fanoušky se snaží nějak prodrat světem showbussinesu, ale prostě se to nedaří. Hodně smutný, že takovýmto se to nepodaří a Britnym Spearsovým a jí podobným ano. ()

negativ 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně uvěřitelný ale tím pádem i šokující dokument o pravém životě metalové legendy Anvil. Takový bordel, že zrovna oni se nikdy pořádně neprosadili. Taky na Masters of Rock ve Vizovicích (2015) ale právě možná proto zcela svým syrovým a upřímným vystoupením zcela strčili do kapsy vyumělkované kašpary, údajné mega hvězdy jako Powerwolf nebo i naprosto přeceňované Nightwish. Jsem rád, že jsem byl dost blízko u toho a Lipse viděl hezky naživo. Škoda že jsem film neviděl ještě před tím. Asi bych musel zamáčknout i nějakou slzu... Dokument který musí vidět každý kdo chápe co je rock and roll. ()

Reklama

Reklama