Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film vrací diváka do událostí před útokem Cylonů na dvanáct lidských kolonií a jejich téměř úplné vyhlazení. Dějově jej tak lze zařadit jako doplnění původní minisérie, sledující události před útokem Cylonů a následně po něm z jiného úhlu pohledu, a to sice očima Cylonů. Ti měli zpočátku jasný plán..... zničit lidské kolonie a vyhladit lidstvo (své stvořitele). S čím ale nepočítali, byli přeživší. Některým se podařilo uniknout a vést guerillovou válku na planetě Caprica. Zbytek lidské rasy vyráží hledat nové místo k životu jinde v nekonečném vesmíru, pátrajíce po bájné 13. kolonii, planetě Zemi. Krátce po zničení dvanácti kolonií se dva cylonští agenti setkávají a vedou debatu, jak řešit nastalou situaci a komplikaci s přeživšími zbytky lidské populace. Poprvé musí improvizovat... Každý se vydá samostatně svou cestou, jeden s povstalci na planetě a druhý s vesmírnými uprchlíky. Ve skrytu své anonymity jsou odhodlání bezezbytku uskutečnit svůj plán. (hlína)

(více)

Recenze (93)

char_t 

všechny recenze uživatele

To si takhle E.J.Olmos vzpomněl, že mu v BSG chybělo pár zajímavých záběrů. Tak je dotočil a ukázalo se, že stačí sotva na půl hodiny. Tak to doplnil hodinou a půl vystříhaných scén z celého seriálu, a vznikl The Plan. Neucelená sbírka epizodek, některých lepších, jiných úplně zbytečných. Pro největší fanoušky seriálu celkem fajn doplněk, ostatní ruce pryč. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Cyloni mají plán. A vám se ho tenhle skoro dvouhodináček pokusí vysvětlit. Celé čtyři série BSG z pohledu cylonů. Nějaké nové, nějaké vystřižené scény, klasika. Je to bonus k pochopení, ale samostatné, obzvlášť po shlédnutí kompletní BSG, to nemá šanci, ani jako TV film. Každopádně pokud jste dojeli na konec čtvrté série a neznechutili se, chcete ještě něco navíc, tak tohle je jediné, co vám ještě zbývá. ()

Reklama

Bagr_007 

všechny recenze uživatele

Už když proběhla první informace o tomto projektu, tak jsem nejevil ani známku nadšení a cítil silné rozpaky a zklamání nad tím, že geniální seriál bude po svém ukončení ještě jednou vytáhnut, aby odvyprávěl příběh, který vlastně nikoho nezajímá. A bohužel se mé zlé předtuchy naplnili. Děj vyprávěný ze strany Cylonů je nudný, nedokáže překvapit a neřekne nám vůbec nic co by stálo za skoro dvě hodiny vašeho života. A i když se dočkáme pár nových záběrů z úvodního vyhlazení lidstva, tak nečekejte ani zdaleka tak parádní podívanou jako v Razoru, celá akce je totiž tak nudná a opatřená tak špatnými triky, že si ji užije skutečně málokdo. Asi pětinu filmu zabírají záběry ze seriálu, které působí jako pěst na oko, protože na nich jako na jediných není vidět levnost a zároveň jako by vůbec nepasovali mezi zbytek. Navíc tvůrci nezapomněli ani na nás nevěřící a rozhodli se ve jménu boha vykreslit Jedničky jako zlé ateisty. Smutné. ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Čekal jsem, že The Plan přinese šokující odhalení některých záhad z prvních sérií, komplexnější pohled na cylonské úmysly, půjde více do hloubky... To se mu povedlo opravdu jenom z nepatrné části, spousta věcí je drobně nakousnuta, děj je nevýrazný, nepřekvapivý a celý film působí dost nekompaktním dojmem. Je to škoda, mohlo to dopadnout mnohem lépe, ale co už. The Plan, pokud je brán jako bonusový materiál pro fandy seriálu, je poměrně lehce stravitelný bonbónek, se seriálem samotným se měřit nemůže. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Příjemnej návrat na Capricu i palubu Galacticy z trochu jiných úhlů pohledu ukazujících, že celej plán vlastně skončil útokem na Kolonie a zbytek byla už tak nějak Cylonská improvizace. Ubrat z pěti hvězdiček mě nakonec donutilo to, že některý věci mi úplně nesedí s tím, jak byly podaný v seriálu. Třeba vyloženě zdejší linka Boomer docela dost změní pohled na její postavu a z mýho pohledu je to změna nepříliš vítaná. Ale pak jsou tam zase jiný super momenty a dějový linky, jako ta kolem Cavilla, kterej je tady defacto hlavní postavou, nebo linka s techničkou a Simonem. Kolem a kolem prostě spokojenost. ()

Galerie (112)

Reklama

Reklama