Reklama

Reklama

Následníci mstitelů - hrdinové zítřka

  • USA Next Avengers: Heroes of Tomorrow

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět z osmi Avengerů zemřeli, když čelili Ultronovi. Tony Stark vzal jejich děti pryč - James Rogers je syn Černé vdovy a Kapitána Ameriky; Pym je synem Obřího muže a Vosy; Azari je syn Černého pantera a Storm z X-Menů; Torunn je dcerou Avengera, který odešel, Thora - do polárního kruhu, kde se skrývali. Ukrýval je téměř 13 let než je Ultron objevil. Když byl Vision po 12 letech napaden Ultronem, Stark zjistil, že Francis Barton, syn Hawkeye, je také naživu. Bohužel, když děti sledovali Starka, při snaze zjistit, kdo vůbec Vision je a o co jde, náhodou zahájili startovací sekvenci k vypuštění sériových robotů vytvořených dle obrazu Avengerů. Díky tomu byla Starkova základna objevena Ultronem. Naštěstí dokázal Stark zdržet Ultrona tak dlouho, aby děti mohli uprchnout. Děti se rozhodli zachránit Starka. Během zachraňování potkali Bartona. Spojili se za záchranou Starka. Jenomže k poražení Ultrona nemají dostatek síl. Kvůli tomu se Stark a děti vydávají do pouště za posledním Avengerem Brucem Bannerem alias Hulkem. (piserius)

(více)

Recenze (29)

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavé pokračovanie. Deti slávnych hrdinov sa musia postaviť nepriateľovi, ktorý zlikvidoval ich rodičov. Je to točené pre nové, mladšie publikum, preto treba kde-tu všeličo vysvetliť. Kladenie dôrazu na prepojenie s rodičovským tímom trochu spomaľuje dej, ale keď príde na akciu, tá je prekvapivo „unrated“ (síce žiadna krv, ale odtrhávanie hláv a pozdĺžne presekávanie nepriateľov je úplná samozrejmosť). Znesiteľné... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

slabší tři, přišlo mi to opravdu trochu dětské a hloupé. Ale musí se nechat, že akce je skvělá, i když potomkům mstitelů leccos nevěřím a hláškování jim příliš nejde (nebo je to dabingem?), sympatičtí byli (v tomto ohledu dabing teda taky) a naši staří známí jsou opravdu tentokrát staří.. Ale logiku v počínání Ultrona a jeho poskoků by člověk hledal jen težce. Kdyby byl opravdu takovou hrozbou, těžko by ho sejmuli až tak snadně. No závěrečný boj má grády, dobré nápady a i bohy.. Neurazí, ale tentokrát ani nějak moc nepotěší. A je to příliš krátké ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zpracovaný film, který asi zaujme spíše dětské publikum vzhledem k věku hlavních postav. Já jsem se taky dobře bavil, ale je to spíš průměr. Není zde ani moc vtipů... Příběh se točí kolem dětí Avengerů, kteří sami byli poraženi robotem Ultronem. Chudáci děti jsou moc malé a o činech svých rodičů toho moc nevědí. Nakonec se pochopitelně musí Ultronovi postavit, ale díkybohu na to nejsou sami, zas taková kravina to není. Tím nejzajímavějším aspektem filmu je právě pohled do budoucnosti, na přestárlé nebo mrtvé hrdiny, na dobu, která superhrdinům nepřeje... Je tu starý Tony Stark, který už na sebe brnění nevzal více než deset let nebo prošedivělý Hulk, který má hlavu porostlou bílými dlouhými vlasy... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se toho, ale nakonec jsem byl docela mile překvapen. Tvůrci si vymysleli vlastní příběh a pojali to svérázněji, než je obvyklé. Jde vlastně o to, že původní mstitele (hrozný výraz, já vím) zabije Ultron, který chce vládnout celému světu. Jejich děti pak mají zachránit svět před Ultronem, cestu jim také zkříží jejich roborodiče :D ! Příběh klasický, zajímavější je spíše sledovat charaktery jednotlivých Avengerů a vztahy mezi nimi. Když se odmyslíte komiksy, bude vás to docela bavit, ale budete se bavit víc, když je vám 10...90% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale Konečná pomsta se mi líbila víc a to hned z několika důvodů, hlavně byli hlavními postavami dospělí, nikoliv haranti, sic příběh nebyl špatný, zasluhoval by si víc propracovat (i natáhnout). Nejvíc mne však zamrzelo finále, kdy neporazitelný Ultron, který předtím vodkrágloval snad všechny možný zamaskovaný magory, je zlikvidován dosti primitivním způsobem (a štatlovskej dabing je špicovější). Na druhou stranu, pozitivem snímku je vidět děduchovskýho Hulka a Iron mana. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Tenhle komiksový animák je sice primárně určen pro děti, ale nutno poznamenat, že se dá zhlédnout i čistě z pohledu komiksového fanouška. Příběh totiž odsýpá hodně rychle, animace je koukatelná a hlášky překvapivě vtipné a dobré. Samozřejmě, že by ale zrovna tohle byla perla sbírky nějakého nadšence do komiksových animáků, to se tedy říci nedá. Jako nejzábavnější prvek celého snímku bych asi označil mluvu Thorin. Ba že Thorin své ostří kalené v ohni pozvedla, padouchovu hlavu jím rozťala. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude blbost, ale je to celkem zábavná podívaná, která si čtyři hvězdičky zaslouží (minimálně za starýho Hulka). Jen mě mrzí, že zase Češi překládali, co má zůstat v originále, takže tu pak máme kromě Mstitelů třeba Ostříže apod. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela fajn pokračování. Je to teda určený spíš pro děti, ale je to docela sranda. Rozhodně to není o moc horší než The Ultimate Avengers I a II. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně je vidět, že tento animovaný komiks je zaměřen na menší/mladší publikum. Osazenctvo mladých hrdinů je složeno z potomků Thora, Kapitána Ameriky, Pantera, Ant-mana a Hawk-eye. Tím se většina vtipů více odehrává v dětské rovině. Tím se pro mě dost sráží jinak dobrá kvalita animáku. Po letech ovládá super-robot Ultron polovinu světa a hodlá si podmanit zbytek. Po delší době skrývání se potomci poražených hrdinů hodlá postavit Ultronovi. K tomu jim pomáhají zbývající staří superhrdinové. Bitva s Ultronem je skvěle udělaná a pokud bych si přál nějakého padoucha ve filmových Avengers, tak bych si vybral jeho. Ovšem ta dětská obálka snižuje jinak velmi povedené finále. Hodnocení OST: Epická hudba je na poměry animáku povedená 7/10 ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané...celkovo nápad s mladými Avengermi, je už dosť šialený..a príbeh je celý postavený na hlavu...a tým mladým faganom prajete smrť..ale je tu Hulk ktorý to ako tak zachraňuje od zlého komiksového animovaného filmu... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Hodně slušná dětská podívaná s milým příběhem, spoustou vtípků a skvělým oddechovým stylem. Ačkoliv se to dospěláckým Marvelovkám nevyrovná, své horší 4* si zcela jistě zaslouží :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi nemá moc smysl se pozastavovat nad nesmyslným českým překladem, ale co se dá dělat. Tohle je docela fajn jednohubka, kde oceníte hlavně skutečnost, že v dětech poznáváte jejich rodiče. A když klasické Avengers neznáte, možná vás to taky bude bavit. Ale určitě ne tolik. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší, než jsem si původně myslel. Velmi zajímavé vidět děti Avengerů, originální a zábavné. Ani chvíli jsem se nenudil a klidně bych uvítal více podobných marveláckých filmů. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Takovéto ztvárnění potomků slavných suprhrdinů se hrubě nepovedlo. Bez problému pominu chyby v MARVEL logice, nijaké předvedení hrdinů, slabou akci ( až na pár okamžiků ), ale přesto jde o velmi podprůměrný komiksový animák. Těšil jsem se, ale byl jsem zklamaný... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Děti mrtvých Avengerů se mstí Ultronovi. Dost v poho animák, sice víc pro děti, ale klidně bych si uměl představit víc dílů. 6.5/10 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Tohle patří mezi ty animovaný kravinky, co mě pobaví, potěší, že jsem dobře vybral, a že jsem se nenudil. Jen ten děj se nesmí moc řešit - v tomhle ohledu je to slátanina. ()

Reklama

Reklama