Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mandy Gilbertová žije s panovačným otcem Tomem, který ji přehnaně chrání před nástrahami života, a má jen dvě opravdové kamarádky, Alexu a Cayenne. Na střední škole totiž nepatří zrovna k nejoblíbenějším a školní hvězda Lisa Crossová na ni má v čele party patolízalek doslova spadeno a nevynechá jedinou příležitost, jak ji ponížit nebo jí uškodit. Možná i proto, že se Mandy zamilovala do nejpopulárnějšího kluka ve škole, Lisina přítele Drewa Pattersona. Ten si jí celé roky nevšímal, když se však nešťastnou náhodou uhodí do hlavy a spadne do bazénu, Drew ji nejen zachrání, ale dokonce ji pozve na party. Šťastná Mandy souhlasí, její radost však nemá dlouhého trvání. Naštvaný otec jí zatrhne nejen mejdan, ale také telefon, televizi a internet. A tak Mandy nezbývá než s pomocí kamarádek najít způsob, jak se dostat z domu. Záminku společného studia s Mandy sice komplikuje Tomův požadavek mluvit každou půlhodinu pomocí nových videomobilů s Mandy a s Alexinou matkou. I s tak zákeřným požadavkem se dívky dokážou vyrovnat. Když je nejhůř, nezbývá než se pustit do zoufalých věcí, které se nečekaně mohou změnit v překvapivý úspěch. Jenže i ten je Lisa připravena zničit, a stačil by k tomu možná jeden zlomyslný telefonát. (TV Nova)

(více)

Recenze (39)

mackyns odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem pre koho sa tieto filmy vôbec točia a nikto v akejkoľvek vekovej skupine pri pevnom duševnom zdraví tento alebo jemu podobný film určite vyhladávať nebude, snáď len ak obdobne ako v mojom prípade nechá bežať TV a venuje sa inej činnosti a aj keď mu bude tiecť krv z uší z toho aká je hlavna hrdinka trúba bude lenivý zobrať sa a ísť prepnúť na niečo priatelnejšie, i keď pri súčastnej ponuke v TV by to zrejme nedopadlo o mnoho lepšie. Horšie ako film bol len štýl akým poslovenčili prekladatelia tupé teenegerske výrazy. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to dá,když se člověk nudí..ale ten příběh je tak strašně fádní.Celou dobu jsem u toho filmu měla dojem,že jsem to už jednou viděla,přitom ne.Na ošklivou Ashley Tisdale (krásná?skutečně myslíte tu hlavní hrdinku s podivným kuním ksichtem?:-D)se skoro nedá koukat,ona je prostě příšerná (ne)herečka.Ale třináctiletým pipkám,které téhle Disney hvězdičce fandí se to nejspíš líbit bude. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Bezduchá teenagerská klišoidní rádobykomedie o tom, kterak osmnáctiletá holčička dostala mobil, aby jí táta mohl každých 20 minut volat, jestli se učí s kamarádkami, nebo zlobí na párty, v obchodě, či se objímá s klukem. Velikou záhadou mi je, proč někdo považuje (v tomto filmu) Ashley Tisdale za krásku. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Prehliadnuteľná kráva s mastnými vlasami a jej kamošky - mužsky vyhlížející krpaňa a teľa s dlhým krkom spoločne bojujú proti perverznému tatkovi Pollakovi, ktorý je rodený voyeur, hoci svoje zvrhlé chúťky halí do cnostného obalu prehnanej starostlivosti o dcéru. No hej a ešte je tam sladký dilino, čo za celý film nevypustil z huby normálnu vetu. Romantika jak vyšitá, ku koncu dokonca koncert tých troch monštier a veľa veľa kktín. Dve zvezdy len zato, že som nezaspal alebo si nevytrhal aj zvyšky pubického ochlpenia. ()

Lucisek 

všechny recenze uživatele

Občas naprosto trapné dialogy. Scéna, jak si hrajou na čarodějnice a vyzývají hlavního hrdinu, aby se vrátil k nim, naprosto příšerná. Líbilo se mi, co vymysleli, vždycky když jim volal Mandy otec. To bylo vtipné, hlavně s tím prodavačem. Jinak typická zápletka, kdy se idol zamiluje do obyčejné holky a všichni se jim to snaží překazit, ale nakonec žijí šťastně až do smrti. Film, který se dá shlédnout, ale nic extra od něj nečekejte. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama