Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Deftie 

všechny recenze uživatele

Dávam štyri. Nevravím, že si to plne tých 90 minút zaslúžilo, ale počas celého filmu som mala ten príjemný pocit, že je to pekné. A keď je niečo pekné, netreba veľa ostatných kladov, či ako? Okrem toho, Jennifer mám rada, Harrelsona som si tiež v minulosti celkom obľúbila a pre mňa dosiaľ neznámy Zahn vyžaroval presne to, čo mal. Príjemné, pekné, ale asi vhodné pre ženské publikum, ak náhodou my dámy nemáme náladu si pozrieť nejaký fajnový krváčik :) ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Milý a nenápadný film o obyčejných věcech v životě, jehož kouzlo spočívá především v několika povedených scénách, jako když si např. Mike strká část popela své mrtvé matky do kapsy u saka. Steve Zahn mi poprvé v životě nelezl na nervy a fandila jsem mu z celého srdce. Pro někoho pravděpodobně velká nuda, pro mě příjemné pohlazení po duši. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Který vůl to zařadil do "komedie"? No, úvod filmu by tomu napovídal. Nebylo to špatné, to balení holky, na kterou normálně mít ani nemůže. Oba s jinými kořeny, oba sociálně někde jinde. Jenže ejhle a tenhleten bezelstný, prostý panáček dokáže nemožné a navíc dokáže nevědomky onu dívku přinutit věřit tomu, že nakonec jsou oba vlastně stejní. Kdyby film zůstal jen v tom městečku, líbilo by se mi to víc. Mělo by to nádech lokálního dramatu. Ale i takhle to zase nebylo úplně nejhorší, ikdyž dost nereálné. Ale o snění filmy jsou. Poučení: Když něčemu opravdu věříš, můžeš sen proměnit ve skutečnost. Ve filmu můžeme být navíc svědky proměny prosťáčka z vidlákova v člověka pevných charakterových a morálních zásad. Steve Zahn se z ne moc sympatického kluka promění v kluka, který je o dost sympatičtější. To bych hodnotil jako výrazné pozitivum. PS: Nevím, co bych dělal s nabídkou Jennifer, ať jí sáhnu na zadek, když ji mám v oblíbených herečkách a v dalším profilu v současných láskách. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nejedná o tak špatný film jak by mohlo zdejší hodnocení napovídat. Vcelku příjemný romantický příběh, kde jsem nepokrytě fandil Stevu Zahnovi, aby došlo k naplnění jeho snů. Jennifer zde i přes svou studenost působí neodolatelně. Myslím že se jedná o jeden z jejich lepších filmů. Komediální rovinu jsem nenašel. Bohužel perfektní začátek pokazí závěrečná půlhodinka. 55% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chlapík s lehce zastydlou pubertou pomáhá u rodičů v motelu, tam se ubytuje J. Aniston (kráska zcela mimo jeho možnosti) a on se jí během několika večerů vetře pod kůži. Ona taky není zcela bezproblémová, tak to tak jako nějak matlají dohromady. Nemá to budoucnost tak ona odjíždí zpět do města, on jí následuje, pár směšných situací, pak to nějak plyne dál až je konec. Zpočátku to vypadá jako pomalu plynoucí milý nezávislý film, pak se to nějak zkroutí do romantického cajdáku, kdy si člověk říká, že už to snad stačí. Přesto nelze tohoto kočkopsa úplně zatratit. 60% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama