Reklama

Reklama

Eleventh Hour

(seriál)
  • Slovensko Nulová šanca
USA, (2008–2009), 12 h 54 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

Graeme Revell

Hrají:

Rufus Sewell, Marley Shelton, Marc Blucas, Angus Macfadyen, Zach Mills, Kate Nelligan, Michael O'Keefe, Matt O'Leary, Haley Ramm, Daniel Roebuck, Diane Venora (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Hlavnými postavami seriálu Eleventh Hour sú geniálny biofyzik a špeciálny poradca FBI Dr. Jacob Hood a zvláštna agentka Rachel Youngová. Úlohou Dr. Hooda je odhaľovať tých, ktorí zneužívajú vedecký pokrok vo svoj vlastný osobný prospech. Zvláštna agentka Youngová mu bola pridelená na jeho ochranu. Spolu sú v „jedenástej hodine“ privolaní, keď už všetci ostatní zlyhali. Seriál známeho producenta Jerryho Bruckheimera je inšpirovaný rovnomenným britským miniseriálom uznávaného spisovateľa a scenáristu Stephena Gallaghera. (jasiska)

(více)

Recenze (15)

Ant 

všechny recenze uživatele

Všechno je od prvního dílu na takový seriál, jak se sluší a patří. Herci se snaží a případy jsou vcelku zajímavé. Jenže víc věcí je tu bohužel spíš špatně než dobře. Čím dál větší stereotypnost, absence nějakého pokračujícího děje, a postava Rachel tady slouží jen jako jakýsi prostředník pro Hoodovy vědecké monology. Sledovanost to má ale slušnou, tak uvidíme kam se to posune. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, zajímavé - vědecké - případy, ale přece jen to chvílemi nudí, je to časem stále stejnější, nápadů ubývá a o soukromém životě postav se toho moc nedozvíme, natož aby se nějak rozvíjely. Nakonec už sledujeme jedno vyčpělé schéma, a v podstatě je jedno, oč jde, jestli zázračný pramen nebo dvě srdce v jednom těle. Sice se sem tam objeví humorná hláška ("nejsem MacGyver"), ale je to zoufale málo. Chybí tomu nějaký vlastní xicht. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatial len do 1x03: Evidentne tu chyba Pilot. Vzhladom na niektore narazky by naviac mohol byt naozaj zabavny. Nie ze by sme sa v serialy neorientovali, schema je jednoduche. Trochu mi tu chyba napatie, cele je to akesi jednoduche, prideme sem, on nam hned povie co a ako, pridu za paduchom, behom chvile mu par frazami zmenia cely pohlad na vec... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snaha o ďalší ´´x-fileovský´´ seriál veľmi nevyšiel. Škoda, pretože takýchto seriálov je dnes minimum. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po prvom dieli...Eleventh Hour je asi najslabšiou produkciou Jerryho Bruckheimera, je to tuctové a ani Rufuss Sewell to nezachraňuje...tuctový krimi seriál zatiaľ ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Dnes se naučíme trošce kuchynských dovedností, vezmeme Fringe a jedno pořádné sítko, necháme jednoho všeznalého vědce a krásnou agentku FBI, ale bohužel odstraníme souvislejší a hlubší příběh spojující jednotlivé díly a z chytré agentky uděláme pouze zbytečny dozor na okrasu. A takto podáváme bez jakéhokoliv ochucení těšit se na další díl. Ano zatím hodnotím 6 dílů a bohužel tu opravdu chybí hlubší dějová linka, jenže i tak sou jednotlivé díly hodně slušné se zajímavýma nápadama, myslim že bologové, chemici atd. si musí opravdu příjít na své. Vykrádání právě Fringe je tu tak vokatý že nejde si ho nevšimnout a to včetně uvodní znělky. Agentka která ze začatku zapůsobí velmi schopne a průrazně,ale je tu opravdu jen aby bylo na co koukat, vše řeší pan Chytrý s velmi dobrou duší, který nikdy nezapomene udělat nějaký ten dobrý skutek. Pokud se časem rozvine nějaká ta souvislá linka ( o čemž pochybuju ) tak by to seriálu určitě prospělo. Ale i tak krasných 5*, sice ne čistých, ale 5.....Po dokoukání všech dílů opravuju na čistých 5* žádná spojující linka se sice nerozjela, ale díly skvěle baví sem tam i nějaká vtipná hláška a neskutěčně sympatický Rufus....jen škoda těch podobných začátků kdy se pokaždé někomu něco stane, jěště že pokaždý nějakým zajímavým způsobem :-) ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Trochu Monk, trochu Mulder, takovej je v tomhle serialu Rufus Sewell jako dr. Hood. Sympatickej hybrid. Nanestesti se ale Bruckheimer drzi prilis pri zemi, takze i pribehy jsou hrozne nevyrazny a jen natukavaj. Velka skoda, tohle ma potencial jako stehno. Nanestesti vedecky manipulaci nejsou zrovna to nejzabavnejsi tema. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál se zajímavými a poučnými případy. Díky tomu, že všichni nejsou vědci, je vše vysvětlováno polopaticky, což je velkým přínosem. Rufus Sewell je výborný. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Geniální vědec a agentka FBI vyšetřují případy vyžadující zvláštní pozornost. Eleventh Hour skutečně vděčí Aktům X za mnohé. Jiskření mezi rozdílnými hrdiny je povinností, stejně jako odlehčení v podobě humoru a hlášek. Je zábavné, že producenti přidělili průkaz FBI vysoké, prsaté a veskrze atraktivní blondýně s vizáží, proti které tvůrce Akt X Chris Carter svého času zarytě bojoval. Oproti jeho kultovnímu seriálu se ale tenhle drží více při zemi. Záhady mají vždy vědecké řešení a jakkoli velké škody byly napáchány, konce jsou relativně šťastné. Epizody jsou striktně samostatné a kvalitou kolísají od velmi dobrých po veskrze průměrné - většina si ale drží lehký nadprůměr, jež nepostrádá jednu nebo dvě zábavné myšlenky. V kombinaci s odlehčenou, někdy až cheesy atmosférou je to většinou příjemný relax, na konkurenční Fringe ale Eleventh Hour rozhodně nemá. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Po shlednuti ctyr epizod smekam pred tvurci pomyslny klobouk. Prijemny pocin, zajimave postavy, netradicni pripady delaji z tohoto serialu jeden z lepsich v posledni dobe. Ackoli zde chybi nejake originalnejsi zpracovani. Scenaristicky se jedna ale o zajimavy pocin, kdy hlavni hrdina (vedecky poradce FBI) resi zajimave pripady trosku netradicne (kdy vlastne vypatra "vynika" diky vedecke podpore). ()

vaclaw 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý počin doplácející na absenci propojujícího příběhu, jelikož i když první díly vypadaly velmi slibně a pětihvězdičkově, tak vzhledem k stereotypu v pozdějších dílech se seriál začíná trochu omrzovat. Pokud ale scénáristé vymyslí nějaký nový impuls, tak by se mohlo jednat o kvalitního nástupce Akt X. ()

Libb 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi podařený krimi seriál s neratdičními zápletkami. Co je mně ale velmi sympatické, je hlavní postava a jeho jednání. Po záplavě cyniků a drsňáků je tento lidský klaďas velmi příjemná změna. ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Fringe a Eleventh Hour jsou pro mne skvělým osvěžením současné seriálové scény. Doufám, že nebudou tak hrubě utnuty, jako třeba My Own Worst Enemy a podobně... ()

Související novinky

Statečné srdce jako seriál?

Statečné srdce jako seriál?

15.03.2012

Ano. A prý ve stylu Spartaka či Hry o trůny, tedy v dospělém, drsném, krvavém balení. Prozatím není jasné, která stanice bude seriál vysílat, ale vzejde z produkce britské STV Productions, stojící za… (více)

Reklama

Reklama