Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Trojka uz dufam nebude, lebo zas to asi budu mat tendencie kvalitne pohnojit, ako Saw ....

VeverkaDK

VeverkaDK (hodnocení, recenze)

Myslela jsem že to bude pokračování jedničky, i tak to bylo ale dost dobré.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Človek by až čakal, že pokračovanie prvého dielu alias prepadáku sa neuskutoční ale režisér nič nenechal na náhode a "splodil" toto repete :( Rovnako ako jednotka kravina na n-tú ešte že sa bolo na čo pozerať a to hovorím o herečkách....

-Ave-

-Ave- (hodnocení, recenze)

Začátek filmu ve mně moc velké potěšení nevyvolal, kolikrát jsem to jen viděly ? Parta mladých lidí si vyjede někam jaksi pařit, samozřejmě přes prořídlou poušť, najdou zkratku..úplnou náhodou se jim porouchá vůz..mobil nefunguje atd atd.. ovšem později se film změní v docela napínavý krvavý thriller v čele s vyšinutým řidičem kamionu který si odchytí jednoho člena party a pod výhrůžkami zabitím nutí zbylé členy plnit jeho zvrhlé úkoly. Celý film se drží poměrně napínavá atmosféra a objeví se zde i pár zajímavých nápadů ovšem to z filmu neudělá nic lepšího než průměrnou podívanou určenou převážně pro mladší publikum. Váhal jsem mezi dvěmi nebo třemi hvězdičkami ovšem za ten konec... který mně vůbec neuspokojil a navíc otevírá dveře dalšímu dílu dávám 2**.

Reklama

Reklama