Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $4,233,302 //počet predaných kusov193,631 ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

!!!VAROVÁNÍ!!! komentář se stává spoilerem!!! pokud nechceš vědět něco, co by ti zkazilo film, dále nečti!! je tu zase ta ohraná písnička.. mladí lidé.. jedou do nějakého města (tady do Vegas) a co se nestane?? rozbije se auto.. tentokrát vinnou holky, která nemá ani páru, že by se měl kontrolovat olej a co víc.. dokonce ho doplňovat ;) motor kaput :) tak jdou pouští hledat záchranu.. narazí na opuštěný dům, kde hodně dlouho nikdo nebyl.. ale ve stodole je auto, v docela zachovaným stavu i s klíčky.. no dobrá beru.. a tím to všechno začalo.. ten dům a auto patří no komu asi?? :-D když vezmu stranou tenhle nepravděpodobný a nudný začátek.. tak prostředek filmu byl zajímavější... styl mučení a úkoly co po nich chtěl.. to už bylo nápaditější.. ale opět.. dost drastický.. proč sakra ve všech filmek fikají prsty?? a vrchol mýho blaha nastal až, když hráli hru.. takovýhle kosty bych nepřála nikomu.. za tenhle nápad... neřadím film do odpadu ;) ale co čert nechtěl.. konec mě zklamal.. BOŽE.. jak se to lidi snažíte přežít.. když už jednou máte převahu a vraždící monstrum leží na zemi.. vy držíte lopatu.. a mlátíte do něho... i když jsi ženská.. tak snad máš nějakou sílu a pud sebezáchovy... pár ranami ho nevyřadíš ze hry... já bych do něj mlátila hlava nehlava.. a dokud bych neviděla hodně krve nepřestala bych.. a jak je to u těhle zabijáků jasný.. ty jentak neumírají... v tu chvíli bych snad použila lopatu jako rýč a s jeho hlavou bych si zahrála fotbal :-D jsem nechutná já vím.. ale tak by ty filmy aspoň byli zajímavý... a úplnej konec všech konců.. to už radši nebudu komentovat... horší konec bych snad nevymyslela ani já ;) sečteno podtrženo... film je slabší podpůměr.. no.. tak jsem napsala co jsem chtěla.. a teď můžu v klidu spát :) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Direct-to-dvd odvar z výborné jedničky, který ještě není úplná marná nuda jako trojka. Scenáristi se snaží, holky hezký a emo provokatér zábavnej. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť filmu "Joy Ride" natočil v roku 2001 režisér John Dahl. Bol to hodne podarený road movie slasher horrorový thriller s napínavou atmosférou. Dal som mu tri hviezdičky. O sedem rokov neskôr, v roku 2007, sa chopil pokračovania režisér Louis Morneau. Jeho "Joy Ride: Dead Ahead" ma už tak moc nebavil. Nehovorím, že to bolo úplne špatné, šialený sadistický vraždiaci vodič kamionu bol fajn, ale tento krát tomu viac ako dve hviezdičky nedám. "Pekelná jazda 2" ** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasický DVD-seguel celkem fajn filmu, který nenabízí zhola nic kromě dementního příběhu, nesympatických postav a jednoho hezkýho kamionu. Napětí neočekávejte ani na kraji silnice. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Čtyři lidé mladých let * vyjeli si na výlet. * Údržbu auta neznali, * v prdeli viset zůstali. * Našli však v prdeli dům * a co mi nejde na rozum, * vykrást se barák rozhodli, * vědět co přijde, tak by se na to vybodli. * Majitel se vrátil domů z roboty, * jal se stíhat mladistvé kokoty, * krví svou měla mládež * zaplatit tu sprostou krádež! * Kamión pod zadkem veliký, * snadno dohonil hajzlíky. * Řidič začal mučit smrady, * prst ufiknul tam i tady. * Zkrvavení kluci brečí, * zmalované holky ječí, * řidiči to není dost, * zlomiti chce další kost, * klukovi rozrazit hlavičku, * z holky udělat placičku. * Bohužel tyran podcenil * hormonů mladých příliv sil. * Typicky všechno skončilo, * na hovno se to točilo, * dívat se na to dalo, * to je však poněkud málo. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak jistě, s jedničkou opravdu srovnávat nelze, byť oba filmy spojuje postava magorského řidiče kamionu, co si rád hraje. Kde jednička sázela na napětí, tam dvojka nasadila krev. Nic proti tomu, kdyby tvůrci rozpoutali velkolepý gorefest. Jenže jedna trubka vražená do hlavy krvavé jaro nepřivolá. Většina násilných scén končí mimo kameru (spíše asi kvůli trikové náročnosti, než cenzuře), a tak zůstává nevyvážený příběh čtveřice mladých lidí, co mají v patách šílence. Jestliže jednička svlékala mladé muže, pak dvojka opakuje podobnou scénu s blondýnou, ale...ale je to vskutku mizerný striptýz. A pravdu dí kamioňák, když ji počastuje slovy: ,,Stejně seš plochá!" Snad nejhůře dopadla hra v kostky - takový potenciál, a tak malá fantazie tvůrců. Na co chce režisér diváky nalákat, když hlavní postavy se chovají jako hovada, gore je mizerné, nahota prachbídná, strašidelná atmosféra ani omylem a divák by v závěru uvítal kompletní vyvraždění všech? Úplná nuda to však nebyla, tudíž nějakou tu hvězdku sem nasypu. Hm, asi jen dvě... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nějaké hrozné, to rozhodně ne. Ani to nebylo o moc horší než jednička. Poměrně solidní thriller s dobrou atmosférou a herci, kteří si odehráli to co měli. Některé scény jsou hodně dobré, např. Kostky. Co ale těžko dokážu rozdýchat je ten stupidní konec. Co to jako mělo být? Takových pitomostí v tak krátkém čase jsem ještě neviděl. Lehce podprůměrný "road thriller", který dokáže v mnohém zaujmout, naopak dost věcí je ve filmu špatně. 45% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po tajemně temné, ale nedotažené jedničce, mě zajímalo, s čím se vytasí hororový specialista Louis Morneau. Ten přišel s daleko říznějším a nápaditějším koktejlem než byla jednička. Prostě čtveřice mladých lidí, která měla v plánu užívat si v Las Vegas, vůbec neudělala dobře, že si bez dovolení vypůjčila ze zdánlivě opuštěného domu auto jako náhradu za jejich pokažené. Tohle auto patří maniakovi-kamioňákovi Rustymu a ten chce za výpůjčku oplátku v podobě plnění mnoha různých zvrácených úkolů. Poté, co unese přítele jedné z mladých dívek, začíná hra kočky s myší, protože zbylá trojka netuší, jak maniak vypadá a kde se právě nachází. A když nesplní nějaký úkol, tak uneseného mladíka zabije, navíc kontakt s šílencem probíhá jen přes vysílačku v autě. Solidní námět z jedničky byl naplno využit až zde a spousta nápaditých scén působí až absurdně, ale současně velmi mrazivě vzhledem k tomu, že pocit ohrožení je zde intenzivní a znásobuje ho fakt, že zvrhlíkovi divák nevidí (podobně jako v jedničce) do tváře. Na námět z jedničky tvůrci postupně navlékají řadu originálních scén (například úkol, ve kterém se do té doby frajerský Nick musí převléknout za transsexuála a jít koupit drogy od nebezpečných dealerů, nemá obdoby )a film dokonale šlape až do nervydrásajícího finále, které naznačuje, že by v budoucnu mohla přijít ještě trojka. Jestli bude takto kvalitní, tak se jí vůbec nebráním. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dost překvapení, takovýhlech filmů je haba děj. Takže jsem čekal nějakej průměr až srajdu. Ale nakonec se z toho vyklubala zábavná odpočinková kravinka, na jedno zkouknutí film mě fakt bavil, jen ten začátek byl takovej fakt pomalej a nudnej, sem tam se sice objevila dobrá scéna, ale nic extra. Pak se to rozjelo a já se bavil do konce, některý scény sice byly dost přichycený za vlasy třeba to že ten kamioňák měl až moc navrch a to se mi nezdálo. Brutální scény byly celkem obstojný sice jich bylo málo ale byly celkem pěkný.Za mě spokojenost. Jen ten emák byl taky dost pochybnej. Ale dávám slabší 4*. jednička byla lepší to zas jo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušné pokračovanie, ktoré len vo finále trochu zvolní, kvôli mučeniu, ktoré nie je až také pôsobivé. STOPÁR, WOLF CREEK, JEEPERS CREEPERS, AUTO ZABIJAK atď. Film kráča podľa pravidiel a oproti jednotke sa nebojí drzejšie citovať ÚNOS... Záležitosť určená pre žánrových fanúšikov... Viac v recenzii... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už to není tak originální jako jednička, chyběla mi tam Candy Came a herci co tam hráli byli neznámý a myslím že i Rustyho hrál už nikdo jiný...už to nebylo proste ono ale vzato vražd víc než v prvním díle a docela i dobré scény ale hlavní hrdinka mi byla tak nesympaticka!! Jako to jak se zachovali ktomu klukovi co je ani skoro neznal to jsem ji měl chut sám zabít fakt ty dvě sestry nesympatické už od pohledu... 3 hvezdy za pár dobrých scén a za to že to ani nebylo tak prodlouhavý jako jednička..ale jednička furt lepší :-)) ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce to ztratilo atmosféru, jisté vrahovo charisma a motiv po pomstě (tady už si své vražedné choutky nesmyslně skrývá za ukradené auto, na kterém mu jak se později ukázalo stejně moc nezáleželo). Takže je to trochu samoúčelné, ale naštěstí stále zábavné. 63% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po sedmi letech se rozhodl režisér Morneau natočit pokračování původní Jízdy smrti a jak už bývá jeho zvykem, jde o další hodně průměrný počin, který moc kvality opět nepobral (podobně jako Stopař 2). Jeho jediným štěstím bylo, že se rozhodl na rozdíl od prvního dílu dost přitvrdit, což jsem přijal s povděkem, leč na úkor scénáře. V tom lze nalézt opět spoustu nelogičností a stupidity. Zatímco v jedničce to s výběrem herců ještě ušlo, tady kromě mé oblíbenkyně Nicki Aycox nestojí nikdo za větší pozornost. Tahle blonďatá dračice mne zaujala už ve filmu Animals (tady se sice k erotickým scénám nedostala), ale její noční striptýz mě alespoň vytrhl z nudy. Začátek filmu mě totiž nehorázně sral a to od chvíle kdy se na place objevila ta EMO smažka. Když došlo na ty „kostky“ těšil jsem se jako prase, co mu Rusty udělá, ale zas tak záživné to nebylo. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem necenzurovanou verzi a pořád nechápu, co na tomhle chtěli cenzurovat a jak asi vypadala ta cenzurovaná verze. Protože tahle necenzurovaná je tak akorát na hraně, že mě to i bavilo a dalo se na to koukat a hlavně jsem na ní neobjevil něco, co by alespoň trochu poukazovalo na to, že by to mělo být cenzurované. Pokud z tohoto filmu něco vystřihli, udělali z toho tak akorát vidláckou road movie a ujetým řidičem kamionu, kterej je hroznej všudybyl (je všude, všechno ví a všechno vidí), kterou by na postrašení mohli pouštět tak akorát ve Studiu Kamarád. Trochu mi vadilo, že nebylo alespoň trošku ukázaný, proč to dělá (úchylů jen tak pro zábavu už je až přespříliš) - tak nějak to částečně snižovalo přesvědčivost. Není to nic originálního, svým způsobem nic zajímavého, ale zkouknout se to dá, je tu pár zajímavých scének (márnice, kostky). Na videofilm tak akorát. Dávám 2,5, s hodně odřenejma ušima zaokrouhluju nahoru. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pokračováni smrtelné jízdy je tady a já se opět bavil hodně. Protože jsme dostaly dávku jiné lekce jen je škoda že jsme hru s kostkami nevytáhly o level víš, ale přesto o zábavu je dobře postaráno hlavně díky skvělému Kyle Schmid. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě ničím neupoutalo. Scénář se čtyřmi mladými, kterým se rozbije auto, byl klišovitý až běda a jeden dva solidní úkoly, které krvelačný kamioňák uděloval zbylé trojici po únosu jejich kamaráda, mě také příliš neoslovily. a to samé platí o hercích, které obstal klasický vzorek no name tváří, které se zúčastňují snad všech castingů na céčkové slashery. Jednička byla docela svěží záležitostí, ale tohle je, dle očekávání, sračka. 10% ()

Reklama

Reklama