Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem necenzurovanou verzi a pořád nechápu, co na tomhle chtěli cenzurovat a jak asi vypadala ta cenzurovaná verze. Protože tahle necenzurovaná je tak akorát na hraně, že mě to i bavilo a dalo se na to koukat a hlavně jsem na ní neobjevil něco, co by alespoň trochu poukazovalo na to, že by to mělo být cenzurované. Pokud z tohoto filmu něco vystřihli, udělali z toho tak akorát vidláckou road movie a ujetým řidičem kamionu, kterej je hroznej všudybyl (je všude, všechno ví a všechno vidí), kterou by na postrašení mohli pouštět tak akorát ve Studiu Kamarád. Trochu mi vadilo, že nebylo alespoň trošku ukázaný, proč to dělá (úchylů jen tak pro zábavu už je až přespříliš) - tak nějak to částečně snižovalo přesvědčivost. Není to nic originálního, svým způsobem nic zajímavého, ale zkouknout se to dá, je tu pár zajímavých scének (márnice, kostky). Na videofilm tak akorát. Dávám 2,5, s hodně odřenejma ušima zaokrouhluju nahoru. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No, normálně bych na dvojku jentak nekoukal, ale když už sem zkouknul jedničku, tak proč nedokončit sérku. Jak už to tak bejvá, dvojka je většinou o něco horší než původní díl. Ale i tak se mi tu líbilo to, že to nekopírovalo jedničku. Jo, šlo o to samý, ale jinak provedený a i když bylo jasný o co každýmu pude, tak si čekal...Každopádně, narozdíl od novějších hororů přežily zajímavý osoba/y, to se moc nestává, aby to takle dopadlo. Ten úplnej konec, blbost. To se prostě přežít nedá a za mě osobně to je minimálně hvězda dolů... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Po tajemně temné, ale nedotažené jedničce, mě zajímalo, s čím se vytasí hororový specialista Louis Morneau. Ten přišel s daleko říznějším a nápaditějším koktejlem než byla jednička. Prostě čtveřice mladých lidí, která měla v plánu užívat si v Las Vegas, vůbec neudělala dobře, že si bez dovolení vypůjčila ze zdánlivě opuštěného domu auto jako náhradu za jejich pokažené. Tohle auto patří maniakovi-kamioňákovi Rustymu a ten chce za výpůjčku oplátku v podobě plnění mnoha různých zvrácených úkolů. Poté, co unese přítele jedné z mladých dívek, začíná hra kočky s myší, protože zbylá trojka netuší, jak maniak vypadá a kde se právě nachází. A když nesplní nějaký úkol, tak uneseného mladíka zabije, navíc kontakt s šílencem probíhá jen přes vysílačku v autě. Solidní námět z jedničky byl naplno využit až zde a spousta nápaditých scén působí až absurdně, ale současně velmi mrazivě vzhledem k tomu, že pocit ohrožení je zde intenzivní a znásobuje ho fakt, že zvrhlíkovi divák nevidí (podobně jako v jedničce) do tváře. Na námět z jedničky tvůrci postupně navlékají řadu originálních scén (například úkol, ve kterém se do té doby frajerský Nick musí převléknout za transsexuála a jít koupit drogy od nebezpečných dealerů, nemá obdoby )a film dokonale šlape až do nervydrásajícího finále, které naznačuje, že by v budoucnu mohla přijít ještě trojka. Jestli bude takto kvalitní, tak se jí vůbec nebráním. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavej začátek (docela klasika), parta mladých (nesympatických tváří) si vyjedou na výlet, v poušti se jim porouchá auto, náhodou kousek dál je osamocenej barák, kde nikdo není, ale je tam auto ve funkčním stavu, tak si ho vypůjčí a jedou dál. Doteď by se to dalo snést, i přes strašlivý dialogy, ale co potom začnou scénáristé vymýšlet, to mě hlava nebrala a nechtěně jsem se musel smát. Hrůza a děs, nesmyslnost střídá debilitu, hrůzostrašný herecký výkony (hlavně ta bloncka, co se z ní stane nasraná mařka, která chce za každou cenu zachránit svého milého se spáru kamioňáka Rusty Naila). To už je fakt moc, žádná nadsázka, ale trapnos, klišovitost a demence. A nejvíc mě rozbila skoro finální scéna, kdy bloncka jede s kamiónem za noci, potom střih na svítající oblohu a pak bitka s Rustym, vše v časovém rozsahu asi jedné minuty. No hnus, bída, ztráta času. Oproti výborné jedničce propad skoro na dno odpadu. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel takže nemožem povedať ktorý je lepší ale celkovo som bol prekvapený. Jedná sa o akčný hororový thriller ktorý má síce o niečo slabší dej, ale všetko dotoho skvele zapasuje partička ľudí, ktorý neberú na vedomie že požičavať si niečo od niekoho není správne riešenie a ešte horšie keď nikto není doma. Ten vodič kamionu mi prišiel ako maniak ktorý rád zabija ľudí. Koniec mi už prišiel trošku prehnaný že by vodič kamionu prežil to už je trošku prehnané a bude aj pokračovanie. Celkovo sa jedná o velmi dobrú atmosféru u ktorej sa zaručene nudiť nebudete :D. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)
  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama