Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam je zdravotná sestra, Kunal fotograf. Obaja hľadajú bývanie a inzerát ich dovedie v ten istý čas do toho istého bytu. Avšak sú odmietnutí a tak začnú hrať gayov, len aby ten byt dostali. Avšak nečakali, že s nimi bude bývať krásna neter prenajímateľky Neha. Obaja sa do nej po uši zamilujú a tak začína dlhá cesta, aby si získali jej srdce, hlavne keď sa na scéne objaví nový sok, Nehin nový šéf. (Robbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda vášnivé a pubertální výlevy opěvující krásu herců - jejich muskulaturu, hluboké oči, přitažlivou figuru, hezký úsměv, pevný zadek, zdravé vlasy, svůdné strniště, krásnou pleť, vypracované nohy, mužnou hruď, módní oblečení, silné ruce, sexy hlas, vzrušující pohled, vtipné hlášky, herecký/pěvecký talent, velké charisma… To vše má John Abraham!!! První třetinu jsem to tolik neregistrovala, v druhé třetině jsem při záběrech na něj tiše vzdychala, v poslední třetině už jsem se neudržela a jeho dokonalého fyzično mě donutilo vykřikovat: „Chci tě, hned!“. Když jsem si uvědomila, že vedle mě sedí Blizzard a celý film se tváří značně skepticky, tak jsem se ztišila. Ale jenom proto, abych na konci - když má Kunal tak rozhalené triko, že by mohl být rovnou nahý, mohla zařvat: „Svleč se, kurňa!!!“ Film je od začátku vtipný, herci přehrávají, ale očividně si toho jsou vědomi. Skoro všechny písničky vás donutí se alespoň trochu pohnout (právě mi hraje ost na plný koule) a pobrukovat si naivní hindsko-anglické texty. Indové v Miami byli prostě nářez, všechno zařívé, přesvětlené, veselé. Ale předstírání gay páru byl docela čajíček, čekala jsem, že to bude trochu propracovanější. A taky se mi nezdálo, že by to Sam nezavolal své matce - poté co odjela. A zápletka se synem, který zcela ovlivní otcovo životní rozhodnutí, se mi taky moc nepozdávala. Čert to ven, John Abraham se stal ztělesněním všech mých fyzických tužeb. A to není málo! A ten prosluněný byt? Totální bomba! 85% Konec výlevu:D ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho konce i tu pátou bych přidala. Sledovat dvě bollywoodské megastar, lamače dívčích srdcí, jak předvádějí, že jsou zamilovaní gayové bylo docela příjemné osvěžení. Ale když ona tam na konci nesmí nikdy chybět ta vážnější linka s těmi srdceryvnými výlevy... „Gabbar Singh byl gay. Pořád se ptal: „Kolik je tam mužů?““ :-)))) ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Totálně ROFL záležitost. Nejvtipnější komedie široko daleko, která mě skutečně doslova vyhodila z gauče :) Plná energie a kupodivu i s příběhem, který není zas až tolik přitažený za vlasy. Božská Priyanka nádherně zapadá mezi namakané duo Johna a Abhisheka. Ze začátku to vypadalo, že půjde jen o prezentaci dokonalých těl, ale naštěstí byla těla použita mnohem chytřeji. Máte splín? Dostana ho z vás dostane. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nelekejte se na první pohled smrtící stopáže, tahle bollywoodská komedie naštěstí nedá moc znát, že po skončení filmu uplynuly dvě a půl hodiny. Film má skvěle napsané postavy, plno zábavných momentů, sexy herce a herečky a svou estetikou a střihem spíše připomíná dlouhý videoklip. Bavil jsem se hodně, v některých momentech jsem se přímo chechtal. Na plné hodnocení to není, protože na konci přijde "drámo" s morálním poučením, ale naštěstí to nepřebije celý film. A ten jeden vášnivý polibek, který se tam objeví - to je vskutku nezapomenutelný moment. 8/10 ()

Květula odpad!

všechny recenze uživatele

Tak myslim, že Superman byl konečně překonán. Čekala jsem dlouho, ale hurááá, nejhorší film všech dob je na světě! A osobně bych chtěla sedět v kině vedle Mertax a Blizzarda a přesvědčit se, jestli byli oba zhulený nebo opilý, když tomu dokázali dát 4*. To vám za to zaplatili? Třičtvrtě záběrů je věnováno psím pohledům hlavních hrdinů, se kterýma emoce cloumaj jak na houpačce, jejich chování je naprosto nelogický, celej ten film je naprosto nelogickej. Zničeho nic si seženem pouť jen pro nás dva? Jasně! Někdo má v různých záběrech různě dlouhý vlasy? Proč ne, dorostly, tak co to stříhat. Hlavně že si dobře zatancujem a zazpíváme... všichni a kdykoli. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Postava Sushmity Mukherjee, paní Melwani, se krátce objevuje ve slavném kostýmu ze Slaměného vdovce (1955). (NinadeL)
  • Původně byla role Nehy nabídnuta herečce Aishwarye Rai, ale ta ji odmítla s odůvodněněním, že její skutečný manželský svazek s Abhishekem Bachchanem by mohl pokazit vyznění celého filmu. (thommas)

Reklama

Reklama