Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam je zdravotná sestra, Kunal fotograf. Obaja hľadajú bývanie a inzerát ich dovedie v ten istý čas do toho istého bytu. Avšak sú odmietnutí a tak začnú hrať gayov, len aby ten byt dostali. Avšak nečakali, že s nimi bude bývať krásna neter prenajímateľky Neha. Obaja sa do nej po uši zamilujú a tak začína dlhá cesta, aby si získali jej srdce, hlavne keď sa na scéne objaví nový sok, Nehin nový šéf. (Robbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho konce i tu pátou bych přidala. Sledovat dvě bollywoodské megastar, lamače dívčích srdcí, jak předvádějí, že jsou zamilovaní gayové bylo docela příjemné osvěžení. Ale když ona tam na konci nesmí nikdy chybět ta vážnější linka s těmi srdceryvnými výlevy... „Gabbar Singh byl gay. Pořád se ptal: „Kolik je tam mužů?““ :-)))) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Totálně ROFL záležitost. Nejvtipnější komedie široko daleko, která mě skutečně doslova vyhodila z gauče :) Plná energie a kupodivu i s příběhem, který není zas až tolik přitažený za vlasy. Božská Priyanka nádherně zapadá mezi namakané duo Johna a Abhisheka. Ze začátku to vypadalo, že půjde jen o prezentaci dokonalých těl, ale naštěstí byla těla použita mnohem chytřeji. Máte splín? Dostana ho z vás dostane. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená situačná komédia v štýle Some Like It Hot. Ale ústredné chlapské duo pred kráskou nepredstiera, že je párik báb, ale gayov. Humor mi zo začiatku pripadal jednoduchší, ale postupne sa to dobre rozbehlo. Bohužiaľ vrchol filmu príde v prostriedku, keď príde na návštevu matka jedného z "páru". Ale dlho sa nezdrží a potom zábavnosť už len klesá a finále je hrozne naťahované. Takisto sa mi už nepáčilo jak zákerne sa začalo duo správať akonáhle sa objavil nový nápadník ich vysnívanej lásky. Čo sa týka povinných videoklipových pesničiek, tak mi sadli na 50%. Vrcholom je znova komediálna pesnička s matkou jedného z nich. Niektoré som ale musel pretáčať. Zase až taký hardcore Indiánomil ešte nie som. Herecké obsadenie je ale vydarené a každá postava ma bavila, takže ak by sa to skrátilo o 30-40 minút, tak by z toho mohla byť normálna komédia amerického štýlu. So súčasnými 70%, ktoré tu tento film má sa absolútne zhodujem. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Bollywoodská komedie (kde dva svalnatí indičtí hezouni předstírají, že jsou gayové, aby získali vyhlédnutý podnájem a později úřední povolení k pobytu), na které je nejzábavnější její absolutně předimenzovaná "vystajlovanost". Ženy jsou krásné, vlnivé a zářivě usměvavé, chlapi jsou krásní, usměvaví a svalnatí, a všichni společně se v dokonale nablýskaných kulisách pohybují výhradně modelingově fotogenicky. Dvě scény opravdu pobavily, jinak je humor značně zředěn délkou filmu, ve kterém se toho zase tolik nestane a zkušený filmař by se jistě v klidu vešel do klasických 90 minut. I se všemi nezbytnými písničkami. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Smíšené pocity, a beru to jako parodii. Bráno západními měřítky snad propadák. Viděl jsem jen několik boolywodských filmů, takže možnost srovnání spíše chybí, ale Přátele je nutno přijmout nebo odmítnout tak, jak jsou, tedy se všemi těmi hyperpřestylizovanými výrazy, indickými písničkami, bůhví proč v polovině vět zaměněným jazykem (hindština do angličtiny a naopak), stupidní zápletkou a ještě hloupější rádoby romantickou strunkou. Když si v tom ale najdete parodické přehrávání, skvěle zvládnuté scény, kterými si Sam i Kunal dělají legraci z homosexuálů (berou si je na paškál naprosto bez servítek), a představíte, jak se u některých částí tvůrci museli vyblbnout, není to zase tak zlé. Stopáž bolí, ale nebýt písniček, na tu hodinu a půl bychom se skoro dostali. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Postava Sushmity Mukherjee, paní Melwani, se krátce objevuje ve slavném kostýmu ze Slaměného vdovce (1955). (NinadeL)
  • Původně byla role Nehy nabídnuta herečce Aishwarye Rai, ale ta ji odmítla s odůvodněněním, že její skutečný manželský svazek s Abhishekem Bachchanem by mohl pokazit vyznění celého filmu. (thommas)

Reklama

Reklama