Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam je zdravotná sestra, Kunal fotograf. Obaja hľadajú bývanie a inzerát ich dovedie v ten istý čas do toho istého bytu. Avšak sú odmietnutí a tak začnú hrať gayov, len aby ten byt dostali. Avšak nečakali, že s nimi bude bývať krásna neter prenajímateľky Neha. Obaja sa do nej po uši zamilujú a tak začína dlhá cesta, aby si získali jej srdce, hlavne keď sa na scéne objaví nový sok, Nehin nový šéf. (Robbo)

(více)

Recenze (41)

Shit 

všechny recenze uživatele

Skvělá indická komedie, která mírně doplácí na příliš dlouhou stopáž, jelikož je to pak trošku zdlouhavý na komedii, ale zároveň jednim dechem musim dodat, že to ani v nejmenším nenudí, protože příběh je dobře rozvrstvenej, má v sobě ohromnou zábavnost a obzvlášť, když Abhishek Bachchan s Johnem Abrahamem předstíraj teplouše před inspekcí to dosahuje naprostýho vrcholu, ale ani tradiční indický tanečky nezaostávaj a baví, navíc jako obvykle jsou do filmu vybraný jen ty nejdokonalejší lidi v Indii, počínaje Priyankou Chopra a konče vysvaleným Abrahamem, takže i z tohohle ohledu je se na co dívat, i když je pravda, že na Priyanku se člověk s radostí podívá, kdežto Abrahamovi akorát zavidí ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda vášnivé a pubertální výlevy opěvující krásu herců - jejich muskulaturu, hluboké oči, přitažlivou figuru, hezký úsměv, pevný zadek, zdravé vlasy, svůdné strniště, krásnou pleť, vypracované nohy, mužnou hruď, módní oblečení, silné ruce, sexy hlas, vzrušující pohled, vtipné hlášky, herecký/pěvecký talent, velké charisma… To vše má John Abraham!!! První třetinu jsem to tolik neregistrovala, v druhé třetině jsem při záběrech na něj tiše vzdychala, v poslední třetině už jsem se neudržela a jeho dokonalého fyzično mě donutilo vykřikovat: „Chci tě, hned!“. Když jsem si uvědomila, že vedle mě sedí Blizzard a celý film se tváří značně skepticky, tak jsem se ztišila. Ale jenom proto, abych na konci - když má Kunal tak rozhalené triko, že by mohl být rovnou nahý, mohla zařvat: „Svleč se, kurňa!!!“ Film je od začátku vtipný, herci přehrávají, ale očividně si toho jsou vědomi. Skoro všechny písničky vás donutí se alespoň trochu pohnout (právě mi hraje ost na plný koule) a pobrukovat si naivní hindsko-anglické texty. Indové v Miami byli prostě nářez, všechno zařívé, přesvětlené, veselé. Ale předstírání gay páru byl docela čajíček, čekala jsem, že to bude trochu propracovanější. A taky se mi nezdálo, že by to Sam nezavolal své matce - poté co odjela. A zápletka se synem, který zcela ovlivní otcovo životní rozhodnutí, se mi taky moc nepozdávala. Čert to ven, John Abraham se stal ztělesněním všech mých fyzických tužeb. A to není málo! A ten prosluněný byt? Totální bomba! 85% Konec výlevu:D ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Totálně ROFL záležitost. Nejvtipnější komedie široko daleko, která mě skutečně doslova vyhodila z gauče :) Plná energie a kupodivu i s příběhem, který není zas až tolik přitažený za vlasy. Božská Priyanka nádherně zapadá mezi namakané duo Johna a Abhisheka. Ze začátku to vypadalo, že půjde jen o prezentaci dokonalých těl, ale naštěstí byla těla použita mnohem chytřeji. Máte splín? Dostana ho z vás dostane. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl Dostanu, tak neví, co opravdu znamená slovní spojení "film s videoklipovou estetikou". Bollywood ale umí točit i o poznání nápaditější a důmyslnější komedie, tohle je jen neškodná zábava na jedno použití. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho konce i tu pátou bych přidala. Sledovat dvě bollywoodské megastar, lamače dívčích srdcí, jak předvádějí, že jsou zamilovaní gayové bylo docela příjemné osvěžení. Ale když ona tam na konci nesmí nikdy chybět ta vážnější linka s těmi srdceryvnými výlevy... „Gabbar Singh byl gay. Pořád se ptal: „Kolik je tam mužů?““ :-)))) ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nelekejte se na první pohled smrtící stopáže, tahle bollywoodská komedie naštěstí nedá moc znát, že po skončení filmu uplynuly dvě a půl hodiny. Film má skvěle napsané postavy, plno zábavných momentů, sexy herce a herečky a svou estetikou a střihem spíše připomíná dlouhý videoklip. Bavil jsem se hodně, v některých momentech jsem se přímo chechtal. Na plné hodnocení to není, protože na konci přijde "drámo" s morálním poučením, ale naštěstí to nepřebije celý film. A ten jeden vášnivý polibek, který se tam objeví - to je vskutku nezapomenutelný moment. 8/10 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Bollywoodská komedie (kde dva svalnatí indičtí hezouni předstírají, že jsou gayové, aby získali vyhlédnutý podnájem a později úřední povolení k pobytu), na které je nejzábavnější její absolutně předimenzovaná "vystajlovanost". Ženy jsou krásné, vlnivé a zářivě usměvavé, chlapi jsou krásní, usměvaví a svalnatí, a všichni společně se v dokonale nablýskaných kulisách pohybují výhradně modelingově fotogenicky. Dvě scény opravdu pobavily, jinak je humor značně zředěn délkou filmu, ve kterém se toho zase tolik nestane a zkušený filmař by se jistě v klidu vešel do klasických 90 minut. I se všemi nezbytnými písničkami. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Smíšené pocity, a beru to jako parodii. Bráno západními měřítky snad propadák. Viděl jsem jen několik boolywodských filmů, takže možnost srovnání spíše chybí, ale Přátele je nutno přijmout nebo odmítnout tak, jak jsou, tedy se všemi těmi hyperpřestylizovanými výrazy, indickými písničkami, bůhví proč v polovině vět zaměněným jazykem (hindština do angličtiny a naopak), stupidní zápletkou a ještě hloupější rádoby romantickou strunkou. Když si v tom ale najdete parodické přehrávání, skvěle zvládnuté scény, kterými si Sam i Kunal dělají legraci z homosexuálů (berou si je na paškál naprosto bez servítek), a představíte, jak se u některých částí tvůrci museli vyblbnout, není to zase tak zlé. Stopáž bolí, ale nebýt písniček, na tu hodinu a půl bychom se skoro dostali. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indie je úplně jiná Země a jiná kultura a i její filmy jsou úplně jiné a tak zpracování víceméně jednoduché komediální zápletky (dva kamarádi vydávající se, kvůli bytu za páreček gayů) je na hony vzdálené tomu co by přineslo zpracování americké. Nepřišlo mi to příliš vtipné ani zábavné, spíš jen pohodové a nenáročné ale zbytečně dlouhé. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ne, že by všechny vtipy byly úplně špatné, ale hlavně v rozjezdu film těží z pokleslého humoru, kdy se z homosexuálů dělají přehrávající fifleny. Možná je pro indickou tradiční společnost i tohle ztvárnění homosexuality pokrokové, když z nich film rovnou nedělá satany. Ale v Evropě už je snad humor dál. ___ Pak se vleče jakési sžívání se krásky a dvou /ne/homosexuálů v jednom luxusním bytě, přičemž se tak nějak mimochodem vyjeví, že se do ní oba zamilovali. To sice ve filmu zazní, ale že by to tam někdo zahrál nebo procítil, tak to nehrozí. ____ Přátelství /láska/ indické nesexující trojky se pak projeví tak, že údajní kamarádi dělají jeden podraz za druhým, aby dívku získali a nemají ani dostatek studu vynechat z toho jedno vyděšené dítě. Konec je rozmazávání trapnosti a ponížení kolem všech zúčastněných, až jsou z toho upatlaní, jako by spadli do veřejné latríny. Hlavně ten konec byl k nepřežití. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V indickém podání je ten romanticko-komediální ultrakýč o dvou indických koloušcích, co v USA předstírají, že jsou gayové, aby se mohli nastěhovat do luxusního bytu k luxusní indické buchtě, alespoň zábavný. Oni si totiž ten kýč vyloženě užívají. Prostě klasika, koloušci, kočičky, tanečky, zpěvy, pomalé záběry na "dokonalá" těla a rozkošně trhlá tetička. Jo, Indové mě berou (teda jako filmaři, víte jak to myslím...). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie práve najlepší príklad klasickej romantickej indickej komédie. Dostana je síce pekný film o vzťahoch a hlavne priateľstve, ale obzvláštnenie - kedy sa hlavná dvojica vydáva za homosexuálov v druhej polovici prinesie zbytočne silené zvraty a scény, ktoré by v prvej polovici od ústredného dua nikto nečakal. V tom je film značne nefunkčný. Priyanka Chopra je ale ako obvykle krásna. Osobne hodnotím prvú polovicu lepšie ako druhú, ktorá zaváňa až prehnaným sentimentom a je značne predvídateľná, ale nie tým dobrým spôsobom. Primerný film na jedno použitie, ktorý neurazí ani nenadchne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená situačná komédia v štýle Some Like It Hot. Ale ústredné chlapské duo pred kráskou nepredstiera, že je párik báb, ale gayov. Humor mi zo začiatku pripadal jednoduchší, ale postupne sa to dobre rozbehlo. Bohužiaľ vrchol filmu príde v prostriedku, keď príde na návštevu matka jedného z "páru". Ale dlho sa nezdrží a potom zábavnosť už len klesá a finále je hrozne naťahované. Takisto sa mi už nepáčilo jak zákerne sa začalo duo správať akonáhle sa objavil nový nápadník ich vysnívanej lásky. Čo sa týka povinných videoklipových pesničiek, tak mi sadli na 50%. Vrcholom je znova komediálna pesnička s matkou jedného z nich. Niektoré som ale musel pretáčať. Zase až taký hardcore Indiánomil ešte nie som. Herecké obsadenie je ale vydarené a každá postava ma bavila, takže ak by sa to skrátilo o 30-40 minút, tak by z toho mohla byť normálna komédia amerického štýlu. So súčasnými 70%, ktoré tu tento film má sa absolútne zhodujem. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipná komedie s pěknou zápletkou, která baví od začátku do konce. Příběh je jednoduchý a docela předvídatelný. Obsazení se povedlo a mezi hlavní trojicí to pěkně jiskří. Songy jsou tu opět parádní. Já se u filmu hodně bavil a dávám 90% :) ()

Květula odpad!

všechny recenze uživatele

Tak myslim, že Superman byl konečně překonán. Čekala jsem dlouho, ale hurááá, nejhorší film všech dob je na světě! A osobně bych chtěla sedět v kině vedle Mertax a Blizzarda a přesvědčit se, jestli byli oba zhulený nebo opilý, když tomu dokázali dát 4*. To vám za to zaplatili? Třičtvrtě záběrů je věnováno psím pohledům hlavních hrdinů, se kterýma emoce cloumaj jak na houpačce, jejich chování je naprosto nelogický, celej ten film je naprosto nelogickej. Zničeho nic si seženem pouť jen pro nás dva? Jasně! Někdo má v různých záběrech různě dlouhý vlasy? Proč ne, dorostly, tak co to stříhat. Hlavně že si dobře zatancujem a zazpíváme... všichni a kdykoli. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Na 5* to asi není, ale co naplat, když mě to tak ohromně pobavilo a navíc jsem se zamilovala do Ibiška. Co víc si můžu od filmu přát: neochvějnou neopětovanou lásku a jistou dávku optimismu do dalších životních chvil. Je to blbost, ale miloučká :-) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

V podstate tomuto filmu nie je veľmi čo vyčítať, mne osobne tam ako inak chýba India, je hodne západný, ale aj tak sa mi páčil, dokonca aj John Abraham a Priyanka, napodiv.... Abhishek ako vždy roztomilý ako šteniatko :-).... Celková zápletka nič výnimočné, pripomína mi to nejaký americký film, ktorý som niekedy niekde videla, ale neviem si spomenúť aký. Kiron Kher to tam pekne oživila, jej herectvo sa mi páči. Takže dobrý film.... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Keď si Chuck bral Larryho (film, čo inak neznášam) po indicku. Ale tento krát je to skvostná zábava! Hlavnú trojku si nejde nezamilovať, ale opäť u mňa ostatných zatieňuje Abhishek. Tomu zjavne neprekáža robiť zo seba totálneho vola a to je mi strašne sympatické. :-). Ale s Abrahamom im to parádne šlapalo a k čerešni na dorte v podaní miss svet sa nemusím ani vyjadrovať. Rozhodne by tomu neublížila kratšia stopáž a preškrtanie pár nasilu vtipov. Nevadí... nebudem sa brániť repríze, keď sa naskytne príležitosť. A ps: aby som nezabudol... Boman! Ten ma zas dal do kolien. :-))) ()

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Už v titulcích jsem si připadal jako 10-ti letý školák. Takový sajrajt lidé sledují? Bože ochraňuj nás! ()

Reklama

Reklama