Reklama

Reklama

Želví nindžové III

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles III (více)
Trailer

Želvy cestují časem zpět do dob starověkého Japonska, kde mohou trénovat bojová umění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejhorší z hraných snímků o želvách ninža. Nenašel jsem ani jeden výjimečný, překvapující nebo dech beroucí okamžik a třetí díl se zelenými hrdiny se stal již na stálo podprůměrnou zábavou pro nejmenší. Velká škoda, protože moje oblíbenost zelených čtvernohých potvor je stálá a já se moc těšil na nový příběh. Poprvé viděno v kině stejně jako všechny ostatní díly, když jsem byl ještě malý a i v mém věku mě film vůbec neokouzlil jako jeho předchůdci, kteří pro mě byli výjimeční. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ninja korytnačky mám rád, ale toto som si pretrpel. Príbeh bol síce zaujímavý a dokonca aj s tým jazykom to vysvetlili, inak by to bolo zvláštne, že Japonci a Američania by si rozumeli, keď boli z iných storočí, ale tak či tak, tam boli veci amatérske. Pri veľkom boji na nádvorí som si všimol, že strážcovia na hradbách sa len prechádzali, pritom ostatní bojovali. Pri tom výstrele z dela, by sa asi nestihol Leonardo zohnúť a navyše ten vnútri zvona, by asi ťažko prežil a navyše to, ako naňho presne spadol, bolo tiež hlúpe. Film bol nudný a nezaujímavý, až na konci som sa pobavil, keď do vážnej scény vstúpila stráž v spodnom prádle a vyhovárala sa, že bola na hokeji, inak dosť nuda. Akcia bola taká jednoduchá, film sa snažil zaujať na cestovanie v čase, ale inak tam nič zvláštneho nebolo. Opäť sa mi nepáčilo ako bol temný celý film. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování o želvích mutantech, kteří ovládají všelijaké bojové techniky, je poměrně povedené. Opět jsem se bavil u neotřelého humoru a skvělých hlášek a to hlavně v podání Leonarda, Donatella, Rafaela a Michelangela, ikdyž středověcí japonští bojovníci pokoušející se hrát hokej byli taky parádní. Děj plný svižných akčních scén rozhodně nenudí. Rád jsem u téhle série zavzpomínal na svá raná léta. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Poslední díl filmové želví trilogie mě ve své době minul, a na rozdíl od jeho předchůdce mi to ani tolik nevadí. Zcela mě totiž minul i dnes. Spolu s cestováním časem totiž korytnačky ztratily to, čím se pro mě staly nadčasovými, a tak na celé trojce potěší snad jen návrat Caseyho. Dobrý vtip se totiž prodere na povrch jen sporadicky, celé to působí zbytečně (a křečovitě) osudově a chybí tomu to zasazení do devadesátkové popkultury. A hlavně ve "starověkém" Japonsku 16. století neměli pizzu. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Urcite nejslabsi dil z puvodni hrane trilogie. Hlavnim duvodem je pro me preci jen vetsi prevaha forku detskeho razeni, i kdyz vyjimky ve forme dobrych vtipku se taky najdou. Navic se dej prenese cely do Japonska 1603, cili ani typicky disco soundtrack samozrejme nebude (dobre skladby jsou jen na zacatku a v zav. titulcich). Herecky je to take rek bych jeste o trochu slabsi a vsechno tahnou Zelvy, ktere jsou opet fajn, mrstne a jejich kungfu pohyby vypadaji dobre. Ani ta zmena prostredi a hodne prirody by nebyla na skodu, ale cele to pusobi takovym serialovym dojmem...neco jak "Xena". Mluvi se sice o konfliktu a valce, ale velkolepe to urcite nepusobi. Dale - obchodnik se zbranemi Walker ma kotvit se svymi lodemi v zalivu, ale pak ho vidime ve scene na plazi s jednim delem a par poskoky. Zkratka je to trochu lacine. Pribeh - no je pritazeny za vlasy, ale je to komiks, tak proc ne. Spis jde o to, ze nektere sceny jsou nelogicke. Treba prenos Zelv na zacatku do Japonska...proc by "na druhe strane" zrovna ctyri vojaci v bitve drzeli zezlo... Nebo to zaverecne dohadovani "ja zustanu tady", kdyz uz davno pred tim se bavili o tom, jak se musi do 60ti hodin vratit, jinak z nich bude "zelvi polivka". Proste par nelogicnosti, trochu krecovite dialogy, to ze i bezni jap. vesnicane mluvi anglicky, ze jeden ze zaporaku - Lord Norinaga (oslovovany jako daimio) - rozhodne nepusobi jako sebejisty drsny panovnik a tvari se stale jak kdyby byl mimo...mozna proto aby hlavniho padoucha mohl hrat Anglican Walker (ktery si ovsem hraje s papouskem, takze to opet vyzniva detsky). Holt je tu vic veci, kvuli kterym mi to prijde slabsi nez puvodni dily. I kdyz stylove to jsou porad ty same Ninja Zelvy a opet to primo navazuje na dvojku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu zmiňovaný démon Kappa je skutečný tvor z japonského folklóru, avšak jedná se o jisté vodní monstrum, nejvíce obývající západní část Japonska a Kjúšú. Žije prý v různých vodních tocích a topí koně, dobytek i děti. Může se případně živit i lidským masem nebo játry svých obětí. Podobnost se želvami ninja, která se ve filmu zobrazuje, není vymyšlená, jelikož tvor údajně má mimo jiné i želví krunýř a svalnaté končetiny. (ajaxx)
  • Kostýmy korytnačiek stáli 200 000 tisíc amerických dolárov. Boli vyrobené zo špeciálneho materiálu, kde herci hrajúci korytnačky mali pod pancierom malý elektronický batoh, ktorý bol kvôli pohybu kostýmov počítačom potrebný. (donnie22)
  • Americký filmový štáb nemusel ísť až do Japonska natáčať film. Nakrúcali v Oregone v divočine Astoria, kde je príroda veľkolepo podobná Japonsku. (donnie22)

Reklama

Reklama