Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

Kimon odpad!

všechny recenze uživatele

Co se stalo, to se neodstane. Účast v tomto šíleném srdcebolném pořadu nenapraví způsobené křivdy a citové ztráty jedinců. Brečet nemá smysl. Smysl má postavit se k životu čelem a vyrovnávat se se svým životním příběhem se zvednutou hlavou a ne nářky, slzami a možná chvilkovým odpuštěním před kamerami TV. Nejsem necita, ale tohle je pořad jen pro zúčastněné citově nabourané a nevyvážené jedince a asi i pro senzacechtivé diváky, které zase jednou "potěší neštěstí těch druhých", jak už říkával kdysi dávno Jiří Grosmann. Človíčku z Pošty pro tebe, postav se na vlastní nohy a nebahni se pořád v minulosti. Co se stalo, to se neodstane. Hleď dopředu a žij nový život. Pak nebudeš potřebovat služby protivně chápavé a konejšivé Ester (a ironicky dodávám, ... "že se při tom někdy nerozbrečí"). A pokud chceš človíčku znovu navázat na staré zaprášené a rozbité rodinné, milostné či přátelské vztahy, nepoužívej k tomu veřejnoprávní televizi a zkus si pomoci jinou, rozumnější cestou. O tvých osobních problémech nemusí vědět celý národ. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Někdy fakt masakr!!! Nejradši bych dal ODPAD za to, jak to z člověka tahá slzy!!! Viděl jsem to asi 2x nebo 3x a stačilo mi to. Ale když to vezmu z jiného pohledu, tak jde o docela zajímavé a kruté lidské osudy, které jsou většinou opravdu k pláči a ta hvězdička patří právě těm lidem, kteří mají ten život chudší a smutnější a rozhodnou se oslovit skoro zapomenutýho příbuznýho. UPOZORNĚNÍ: BEZ DOSTATEČNÉHO MNOŽSTVÍ KAPESNÍKŮ NEPOUŠTĚT A DOPORUČUJU ZDRAVOU PSYCHIKU !!!!! ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Další z případů uměle vytvořených pořadů hraných na efekt. Pro důchodce možná akorát ty si možná i budou myslet , že je to skutečné pro ostatní ani omylem. Jestli opravdu věříte tomu, že ženská třeba nevidí 20 let svou matku, protože se pohádaly a naráz přijdou pohlaváři z Čt domluví jim schůzku kde se budou naráz milovat a mít rádi tak Vás lituji. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taste kapesníky, začínáme.. na druhou stranu, zda-li to má (i přes formu, jakou je to podáváno) pomoci byť jedinému zpřetrhanému vztahu, tak to své opodstatnění má!! Navíc lidi jsou prazvláštní tvorové, takže pár dílů bylo naprosto "úchvatných" (stále zamilovaný týpek z Kutné Hory, za kterého orodovala maminka / „Jirko, dej mi nitrák.“ - „Promiňte, maminka potřebuje lék!“ / Silvestr á la Liška a řada dalších).. ()

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

Vidím hodnocení která mne překvapují, čtu komentáře z kterých jsem zaskočený. Také asi mnohé překvapím. Ten pořad sice není nic extra, má až tendenci k tv show, které nemám rád, když mnohé zneužívají nejnižší lidské pudy, ubohost, bídu a podobně, ale za "Poštu" jako takovou se přeci jen přimluvím a oko přimhouřím. Měla by mít ještě citlivější formát, ale to, že někdo celý svůj život touží najít mámu, že hledá kamaráda z dětství, že chce poděkovat "tetě" z dětského domova, na tom mne nic neuráží, naopak. Mnozí často už skutečně vyčerpali všechny možnosti a toto je ta poslední. Ti, kteří se tam jdou spíše předvádět, ty by měla produkce filtrovat, ale ty pokorné, těm to místo a prostor patří, za ty se přimlouvám. Nazývat pořad odpadem proto považuji za přiliš silnou kávu. Snad tu některým chyběla trocha tolerance, trocha toho zamyšlení, či hodnotí něco, z čeho možná až tolik vlastně neznají - neviděli. Také mám "ztracené kontakty", proto možná o tom uvažuji citlivěji, než jako onen citlivý lampasák, co má vojínovi Novákovi sdělit, že mu zemřela matka, ve starém, drsném vtipu, který nepochybně mnozí znáte. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama