Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

Cival

všechny recenze uživatele

Miluju uši pošťáka Ondry. Nenávidím ten chápavý a konejšivý pohled Esterky. A rád si pouštím nejlepší scénky na YouTube. Nehodnotitelné. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Když tam někdo půjde a nechá si zavolat Poma s úchvatnou sentimentální pohádkou o jejich rozpadlém vztahu a lásce, kterou rozdělila čsfd rodina, tak dám 2*:) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Mé zvrácené já u toho pokaždé řehotá a hýká blahem... Mé slušné já, opatřené takovými vymoženostmi jako sociální cítění a altruismus se na to nedokáže dívat, protože chlapi nebrečí ... Ještě, že žádné slušné já nemám... ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Citové vydírání veřejnoprávního kalibru...anebo audiovizuální kupčení s emocemi. Co na to Igor Chaun? A dalajláma? ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda zato, že si tvůrci uměli udělat legraci sami ze sebe v silvestrovském vydání. Jinak tato uslzená tsunami frontálního útoku na city je něco, co bych nepřál nikomu. Ani slávistům ne. I když vlastně někomu přeci jen... Jak se u toho někteří vybrečí z podoby, tak já u toho vybliju i to co v žaludku nemám. Takže chcete-li zhubnout, tak přestaňte hledat zaručené návody v Horstově teleshoppingu a padejte se odevzdat do laskavě ulepených pařátků "tetky" Esterky a pekelného poslíčka Ondry. Úbytek váhy zaručen, přežití nikoli. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

"Chci abys byla šťastná, chci abys byla spokojená, toužím po tom jednou tě uvidět, toužím po tom jednou přivinout tvoje děti k sobě, aspoň je pohladit je to jediný, po čem toužím, než umřu, Alenko. Ale máš-li... eh.. Seš, seš-li TAK ZATRPKLÁ, TAK STRAŠNĚ ZAHOŘKLÁ..Toužím tě vidět, toužila bych tě přivinout, teď, tady, pohladit." "Ne, za tímto životem jsem udělala tlustou čáru, a nemíním ji překračovat." "PROKLÍNÁM TEBE I TVOJE DĚTI!" ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pořad sázející především na skryté emoce, já sám za sebe říkám že až tak špatné, jak tu každej tak vehementně píše a tvrdí to rozhodně není, kdo něco podobného třeba na vlastní kůži nezažil nejspíš nikdy nepochopí..Jistě se nabídne otázka, proč s tím zrovna do televize, jenže tam vy vůbec nemusíte, jde to i skrytě, stačí odmítnout, ale co když zrovna toho člověka znáte, co když bude někdo někdy hledat právě Vás, všichni jste jistě křišťálově čistí, všichni ze spořádaných a úplných rodin, bez sebemenšího problému a zádrhele, omítnete? Jistě ne... Určitě je tam i jiný důvod, než se jen ukazovat před zraky tisíců televizních diváků plus nějaké to citové vydírání..Je to možná úplně ta poslední cesta, sice komerční ale která nakonec možná i zabere. Nejsou tam jen lidé plní nenávisti a zášti ale i takoví kteří hledají třeba jen ztraceného přítele po letech, matku, otce apod. Měl bych třeba "X" důvodů se tam (ne)-přihlásit ale strašně moc se stydím a nechci to zrovna prezentovat touto cestou:-). Komentáře odpad! nechápu, asi jste všichni opravdu cynikové! Ester je podle mě žena na svém místě, to samé platí i o sympatickém pošťákovi Filipovi. Nesleduji pravidelně ale ani neodsuzuji, aniž bych pořádně viděl jeden celý díl.. ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mé matky je to prý někdy docela zajímavé (pozn.aut.: moje matka je vrchní sestra na psychiatrii). ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Chaun jede... :o))) . . . Staňte se svědky opravdových emocí... %-o . . . Asi jsem studený! Pochcat poštu... :--[.. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Proklínám tebe a proklínám tvý děti . . . Né poprvé a né naposled . . . , aneb čaroděnictví v Českých televizích. Pro zainteresované jistě v mnoha případech velice prospěšný pořad, kde mohou potkat své dávno ztracené blízké. Pro mě pořad o ničem, kde lidé dobrovolně vypráví své trapasy a omyli milionům divákům a jen se ztrapňují a zviditelňují zároveň. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Emoce byly, jsou a budou mocnou zbraní a výborným obchodním artiklem. Podobný druh pořadu mě neuráží, jen dokonale míjí, čekal a chápal bych ho na komerční stanici, nikoliv veřejnoprávní ČT. Zajímavé je, jak se na jeho výrobě živí Igor Chaun, kdysi velký talent české kinematografie. Celkový dojem: 10 %. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby ti hostující exoti alespoň byli vtipní nebo jejich takzvané příběhy, tak by Ester Janečková odhodila svou smrtící masku pochopení a citu pro lidská utrpení, kterou jí stejně nevěřím, a sem tam hodila nějakou hlášku, na pořad bych se beze studu i díval. Jakmile ale zazní srdceryvné tóny znělky, skáču po ovladači a přepínám na monoskop, ten je nápaditější. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhovory Ester a pošťáka Ondry jsou vždy příjemným okořeněním každého dílu. Škoda jen, že je Ondra takový darebák a napíná diváky, z toho by někdo mohl mít infarkt. ()

mysicka odpad!

všechny recenze uživatele

mám z toho kopřivku!! a ani díl se starym pobudou to nezachrání..:(( blééééé.. začínám bejt alergická už i na jméno ester..:(( ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím paní Ester ... nelíbí se mi jak se snaží vytáhnout z účinkujících nejniternější informace PROČ se stalo to a to ... jasně, účinkující nemusí odpovědět, ale vadí mi ta dotěrnost. Pošťák Ondra je fajn a je taky fajn, že takový pořad existuje, protože mnohý lidem nesmírně pomůže. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

V Japonsku tuším v polovici 90-tých rokov spustili niečo podobné a z pôvodne komerčne plánovanej dvojhodinovky sa stala celonárodná udalosť, trvajúca cez dva dni. Tisíce ľudí prostredníctvom TV hľadali (a mnohí našli) dávno stratených príbuzných (pozostatky vojny). Pošta pre teba je malý lokálny komerčný (!) odvar a zároveň to nie je nič, na čo by som sa dokázal dobrovoľne pozerať. Ale za myšlienku, tam aj cez oceán sĺz nemôžem nasadiť nič blízke odpadu! Hrané citové vydieranie neznesiem, to skutočné minimálne pochopím. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Formát, do kterého bych neřekla, že přežije celé roky. Ale nakonec je to stálice a kromě laciných dramat prezentuje i mnoho podob rodin, nad kterými doposud vyselo stigma tabu. ()

Reklama

Reklama