Reklama

Reklama

Aladin

  • Indie Aladin and the mystery of the lamp (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Aladin je stydlivý studentík, který nemá rodinu ani přátele. Každou chvíli je inzultován Kasimovou partou, která po Aladinovi chce, aby vyvolal gina z nejrůznějších lamp, které parta najde. Když Aladin od krásné Jasmine dostane k narozeninám lampu, kterou nevybral nikdo jiný než záludný Kasim, vše se změní. Ta je totiž ta pravá. Gin (Genius) pomáhá Aladinovi překonávat nesmělost k Jasmine, kterou chce zároveň i Kasim. Pouští se do boje se zlým čarodějem Ringmasterem, který chce s Geniovými schopnostmi ovládnout svět. (RealHonza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Blbý, když jsou u filmu nejlepší úvodní titulky, nezdá se vám? Trikově vytvořené pohádkové město má atmosféru, a když jeho uličkami utíká zoufalý Aladin před svými pronásledovateli a upomíná tím na další pohádky 1000 + 1 noci (létající koberec, sudy, do kterých se schovali Ali Babovi loupežníci), tak jsem si říkala: "Hustý. Co bude dál?" ____ Jenomže dál byl nějaký šílený paskvil bez hlavy a paty, děsně zamotané historky a neustálé porušování pravidel pro práci džinů, trapné padoušské postavičky jakoby vypadlé z amatérského komixu (klaun, muž s bičem, plešatá gorila... to jako vážně?). Mezi těmi přiblbíky nesmělý vysokoškolák Aladin hledá odvahu získat si krásku, zatímco mu život ztrpčují spolužáci, kteří se léta baví tím, že ho nutí třít lampy. A to je baví od základky až na vysokou školu! Buď je v tom městě zoufalá nuda, nebo tam žijí jen dementi, k čemuž bych se přikláněla. Zejména při pohledu na hlavního trapiče, steroidové monstrum, které chce patrně podstoupit změnu pohlaví, protože jeho obličej je sérií nepovedených plastik. ___ A ještě přicupitá cirkusově dryáčnický Amitabh a na hlavě má tak tuhé lokny, že by mu je záviděla i Pollyanna. ____ Nacpali do toho spoustu peněz, ale zdravého rozumu ani špetku. ()

Clareeta 

všechny recenze uživatele

Jednoduše, stručně a jasně - tohle je film, který musím vidět znova. Je krásné, jak je filmový vkus diváků rozmanitý. Tenhle snímek je krásná oddychovka plná chytlavých písniček a postava Džina, který v závěru filmu ukáže, že by i Norrisovi byl rovnoceným soupeřem mě neskutečně bavila po celý film. Jasně, má to svý mouchy a jsou tam slabá místa. Ale tance, písně a vše, co k bollywoodu patří, tomuhle snímku rozhodně nechybí. Za mě plnej počet - O Re Sawaryia!!!! :) ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film, alebo skôr fantastická rozprávka so zvláštnou ponurou atmosférou a veľmi pekným prostredím, osadenie hviezdne, hudobne bežný priemer, ale nápad Aladinovej lampy v inom poňatí ako je klasická rozprávka je pomerne zaujímavý. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Nedopečené. Aby se Sujoy Ghosh mohl vůbec přiblížit atmosféře a imaginativnosti Pohádek tisíce a jedné noci, potřeboval by k tomu mnohem víc, než nedomyšlenou dějovou črtu (nazývat to odnikud nikam bloumající cosi příběhem, by bylo velmi eufemistické), pár slabých tanečků a sem tam nějaký ten digitální trik. Přes akutní nedostatek fantazie a chytlavosti je to ale pořád výrazně lepší, než velkolepější, nicméně smrtelně nudný Drona. Což tedy není žádná velká pochvala. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama