Reklama

Reklama

Arsénova jedenáctka

  • Velká Británie Arsenal - Arsène's Eleven
všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Velká Británie, 2007, 78 min

Obsahy(1)

Když do mramorové vstupní haly stadionu Highbury vstoupil v září 1996 Francouz decentního vystupování, aby se stal managerem klubu Arsenal FC, objevily se na stránkách bulvárního tisku otázky "Kdo je Arséne???". Během jedenácti let pod jeho taktovkou si fotbaloví fanoušci zvykli na styl, kterým mužstvo dosáhlo skvělých výsledků (mimo jiné i 3x titul v anglické lize a 4x vítězství v FA Cupu). Podle některých je fotbal v podání "Gunners" nejhezčím provedením tohoto kouzelného sportu.
Na DVD se můžeme seznámit s myšlenkami Arséna Wengera, který postupně představí 11 fotbalistů výjimečných vlastností, kteří hráli významnou roli v historii Arsenalu.
Uvidíte nejzajímavější okamžiky, ve kterých vynikají hráči jakými jsou David Seaman, Patrick Vieira, Dennis Bergkamp nebo Thiery Henry. Dozvíte se, jakým způsobem se podařilo managerovi ojedinělého nadání dosáhnout významných úspěchů s dnes již legendárními hráči. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Kejdlo smazal svůj příspěvek.

jarmik

jarmik (hodnocení, recenze)

Proč se na to všichni koukají s dabingem, když je hrozný? Nechápu...

Airon.

Airon. (hodnocení, recenze)

HwoarangCz: Ty budeš asi velký fanoušek že ? Ale jenom pro zajimavost zadny Arsenal London není je jen Arsenal FC ;-)

Googlak

Googlak (hodnocení, recenze)

Tak tento Francuzsky kouc ma dostal a stal sa moj najoblubenejsi trener pretoze trenuje moj najoblubenejsi klub ale aj preto lebo naucil hrat velmi pohladny futbal hracov a aj preto ze sa snazi hlavne divaka zabavit krasnou hrou ako futbal je. Arsene is The BEST

Reklama

Reklama