Reklama

Reklama

Arsénova jedenáctka

  • Velká Británie Arsenal - Arsène's Eleven
všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Velká Británie, 2007, 78 min

Obsahy(1)

Když do mramorové vstupní haly stadionu Highbury vstoupil v září 1996 Francouz decentního vystupování, aby se stal managerem klubu Arsenal FC, objevily se na stránkách bulvárního tisku otázky "Kdo je Arséne???". Během jedenácti let pod jeho taktovkou si fotbaloví fanoušci zvykli na styl, kterým mužstvo dosáhlo skvělých výsledků (mimo jiné i 3x titul v anglické lize a 4x vítězství v FA Cupu). Podle některých je fotbal v podání "Gunners" nejhezčím provedením tohoto kouzelného sportu.
Na DVD se můžeme seznámit s myšlenkami Arséna Wengera, který postupně představí 11 fotbalistů výjimečných vlastností, kteří hráli významnou roli v historii Arsenalu.
Uvidíte nejzajímavější okamžiky, ve kterých vynikají hráči jakými jsou David Seaman, Patrick Vieira, Dennis Bergkamp nebo Thiery Henry. Dozvíte se, jakým způsobem se podařilo managerovi ojedinělého nadání dosáhnout významných úspěchů s dnes již legendárními hráči. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hezký dokument pojednávající o největších ikonách londýnského Arsenalu. Práci trenéra Wengera naprosto kvituji a obdivuji. V Anglické lize nemám vyloženě svůj fanouškovský klub, ale největší sympatie zaujímá právě tým tohoto francouzského kouče. Práce a začlenění vlastními odchovanci je logicky finančně nejúspornější a pokud jsou i výsledky, tak je to nejlepší možná kombinace. Arséne dokáže tyto prvky krásně zakomponovat a utvořit výborný tým. V dokumentu se mi líbily hlavně góly Raye Parloura, Roberta Pirese a Thierry Henryho. Celkově, jakožto fotbalové fanatika, mě dílo moc bavilo a dávám mu 80% - čtyři hvězdy. ()

Vitex26 

všechny recenze uživatele

GUNNERS!!! Běhá z toho mráz po zádech a zejména Dennis Bergkamp je něco jako polobůh. Jen ten příšerný dabing si mohli odpustit! ()

Sirmilano 

všechny recenze uživatele

Arsenal zbožnuji už od útlého dětství a stejně tak dlouho ne-li déle tam je Arséne.Nebudu tady dlouze polemizovat nad celou jeho karierou.Každý má své dobré a špatné období stejně tak jako rozhodnutí.Nicméně jeho charisma je neoddiskutovatelně neskutečné:o) Jako člověk mi šíleně přirostl k srdci a vím že Arsenal bez Arsena už nikdy nebude takový(ať lepší či horší).Myslím si že je to jeden z nejgeniálnějších manažerů ever leč trenér spíše průměrný(samozřejmě až na sezonu UNBEATEN - tam hrálo důležitou roli ještě celkem dost podstatných aspektů).Nicméně to nic nemění na tom že tohoto již dosti vrásčitého,prošedivělého vlka Zbožňuji.A ve filmu vybraná jedenáctka je pouze kapička v moři jeho geniality a umu hledání hráčů! ()

Afendy 

všechny recenze uživatele

Jak už zde několikrát padlo - skvělý dokument s hrozným dabingem. Rozhodně doporučuji v originálním znění. In Arséne we trust! ()

Facik. 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným zarytým fanouškem Arsenalu a nikdy asi ani nebudu. Teda za předpokladu že na bandu frantíka Arsèna Wengera nemám vsazeno. To pak jdou veškeré sympatie stranou a koukám jen na to, jak si namastit kapsu. Dokument je ale parádní, plný skvělých fotbalových akcí. Hráči jako Bergkamp, Henry, A. Cole nebo třeba Pirès byli/jsou světovou extratřídou. Dal bych plný počet ale za zprzněný dabing to nejde ani kdybych se rozkrájel. ()

xhonza5 

všechny recenze uživatele

Skvěle zdokumentovaná historie a statistiky o hráčích, kteří pod vedením Wengera získali pro klub velkou slávu. Proč vlastně do klubu přišli? Jaké plány s nimi Arsené měl? Dokázal plány proměnit ve skutečnost? Jak se mu vlastně podařilo sestavit tak skvělou jedenáctku? Myšlenky hlavního hrdiny byly odhaleny. =) ()

roboxxl

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik Arsenalu Londýn a Arséna Wengera som samozrejme nemohol ostať bez tohoto dokumentu.... Wenger je podľa mňa jeden z najlepších trénerov a manažérov na svete.... 9/10 ()

gooner0321 

všechny recenze uživatele

Podobne ako dokument Arsenal - 49 The Complete Unbeaten Record (video film) som si tento nemohol nechať ujsť. Emócie späté s futbalom sú pre mňa naozaj nenahraditeľné a obzvlášť, keď sa sú späté s mojím milovaným Arsenalom. Priaznivci futbalu a hlavne Gooneri vedia o čom hovorím. Tento film mi len pripomenul, na čo som vlastne v tomto klube hrdý a to práve na osobnosti spojené s ním. S príchodom Le Professeur na Higbury sa toho veľa zmenilo. Arsenal sa stal jedným z najlepších klubov na svete a za to môžeme vďačiť práve jemu a mnohým hráčom, ktorý sa zapísali do klubovej histórie počas svojej futbalovej kariéry. Bol by som zradca, ak by som nedal 5/5. ()

Highbury 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek Arsenalu nemůžu jinak než plný počet bodů. Arsene sestavuje jedenáctku svých oblíbených hráčů, kteří pod ním působili v dresu Arsenalu ()

PanHradec 

všechny recenze uživatele

Výborné shrnutí Arsénovy tehdy 11leté historie. S odstupem 7 let opravdu rozumím víc jeho rozhodnutím a postojům, které řeší i dnes. To, jak vedl "naši" organizaci a jak ji vede dál je na dnešní uspěchanou dobu neuvěřitelný výkon. Doufám, že už dokončil přestavbu týmu a filmaři budou mít materiál na další krásný dokument jako byl tento. In Arsene we trust! ()

Reklama

Reklama