Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmová hvězda Sahir Khan (Shahrukh Khan) má přijet s celým štábem natáčet do jedné zapadlé vesnice. V té nastane hotové pozdvižení, zvláště poté, co se roznese zpráva, že místní chudý holič Billu (Irrfan Khan) je údajně Sahirovým přítelem. Život se v tu ránu pro Billa a jeho rodinu změní, každý se skrze něj chce se slavnou hvězdou setkat a z opovrhovaného holiče se stává nejoblíbenější obyvatel vesnice. Billu nemá nakonec na výběr, než se skutečně o setkání pokusitt, jenže konec natáčení se blíží a jemu se to stále nedaří. (berg.12)

(více)

Recenze (12)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $754,928Tržby Celosvetovo $8,034,797║ Hlavná postava holič Irrfan Khan ostáva len v tieni hviezdy ako je Shahrukh Khan. Na škodu je že to je troška utiahnutá komédia, drží sa späť, nevyužíva potenciál. Deepika Padukone sa tu objaví len v jednom tanečnom klipe zo Shahrukhom ale aj to stačí, poteší, je zlatá. /55%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Být zamilovanější do SRK, tak by toto musel být můj nejmilejší film. Protože něco takového by si přála každá herecká hvězda a její ctitel. Shahrukh hraje Sahira Khana, filmovou hvězdu, která jakoby z oka vypadla skutečnému Shahrukhovi. Film vypráví příběh o dramatickém střetu hvězdy s jeho přítelem z dětství, který dře bídu s nouzí a nemá na růžích ustláno, ale zároveň mu jeho hrdost nedovoluje vyšplhat z bahna po žebříčku půjček. Billua hraje velmi charismatický Irrfan Khan, ale málo platné, polovinu filmu dělá aura kolem fiktivního Sahira vytvořená z valné většiny ze skutečných artiklů spjatých s reálným SRK. Příkladný film na téma sebeuvědomění média (kdyby chtěl někdo zabrousit trochu hloub). Takže vnímáme prostřihy na jeho starší filmy, filmové plakáty a reklamní produkty. Celá vesnice se nechá ostříhat jako on a rozkošnou novinkou jsou jednotlivé písně, které mají avizovat právě natáčený imaginární hit. Itemko s Kareenou Kapoor mi dozajista nedá dlouho usnout, protože obsahuje ideální kombinaci typizovaného Bollywoodu a orientální estetiky. Pro změnu itemko s Deepikou Padukone je spíš wtf díky svému sci-fi náboji, což ale hravě dorovnávají nové záběry s bohyní Priyankou Choprou. A příjemným překvapením byla Lara Dutta jako Irrfanova manželka, dříve vesměs jen dekorativní herečka/bývalá miss. #festivalbollywoodskehofilmu ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mohli vypustit některé scény, mohli trochu utlumit zbožšťování SRK, mohli víc znejistět, jestli se vesnický holič opravdu zná s jednou z nejzářivějších filmových hvězd. Ale jinak perfektně funguje srovnání bědného venkova, kdy jsou i nové nohy pro rozbité křeslo luxusem, s načinčaným prostředím filmových ateliérů, kde se točí blockbustery. ___ Oba pánové Khanové hrají skvěle, SRK svoji hvězdnou rutinu, která se ale k filmové star hodí, a Irrfan skutečně procítěně, jak už on to umí. Ani ostatní nezůstávají pozadu. ____ Dobrá ukázka toho, jak jsou herci někdy a někde opravdu vnímáni jako bozi. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný indický film, který mi moc jako komedie nepřijde. Příběh je pěkný a zaujme. Film má pěkné písně. 60% :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od tohto som rozhodne čakal viacej. Scenár a zápletka neboli zlé, ale nejako mi prišlo protivné celé to prevedenie tak silno koncentrované na neustály kontrast Sahirova sláva vs. Billuove útrapy. A nejako som dúfal, že Kareena sa objaví aj ako jedna z väčších postáv a nie len ako "křoví" v hudobno-tanečnej vsuvke. Neviem, celkovo mi to prišlo ako taký slabý odvar. Škoda toľkých parádnych bollywoodskych hviezd. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zvláštny príbeh holiča Billua a jeho priateľa z detstva, porovnanie dvoch svetov bohatej hviezdy a chudobného muža, ich priorít. Hudobne je film zaujímavý až nadmieru a aj príbeh nie je bežný, určite sa ho oplatí vidieť už len kvôli hudbe a obsadeniu. ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který by byl (alepoň v mých očích) dost propadákem, kdyby tam nehrál krásný a vždy úžasný SRK. Na múj vkus se tam teda objevoval moc málo, ale to bych ještě zkousla. Naprosto fenomenální byl ale závěr filmu. Jak začal Sahir svou řeč, mé oči spustily potoky slz, které neustaly až do závěrečných titulků. K písničkám- krásné, jak už to v Bollyfilmech bývá. U mě vede jednoznačně Love Mera Hit Hit, kterou jsem i s klipem znala mnohem dřív než samotný film. Nevadí mi ani její sci-fi náboj. Naopak, klip mi přijde dokonalý. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Irrfan v detstvi nosil SRKovi na skole obedy a poustel ho pres zachod do kina, ale pamatuje si to dospely SRK-mezinarodni superstar? Tot otazka, kazdopadne jedno oko nezustane suche a jedna hlava neoholena. ()

Reklama

Reklama