Reklama

Reklama

Amy Winehouse: I Told You I Was Trouble. Live In London

(koncert)
  • Česko Amy Winehouse (více)
Hudební
Velká Británie, 2007, 93 min (Alternativní 67 min)

Režie:

Hamish Hamilton

Hrají:

Amy Winehouse

Obsahy(1)

Úžasný koncert fenomenální britské zpěvačky, která i dnes, mnoho let po tragickém skonu, přesvědčuje o svých mimořádných pěveckých a skladatelských kvalitách... Amy Winehouse se proslavila svou úžasnou hudbou, nezaměnitelným hlasem a tragickým osudem. Její hudba ale zůstává i po letech naprosto živá a strhující. Důkazem budiž její koncert z května 2007 v londýnské Shepherd’s Bush Empire. Navzdory jisté únavě dokazuje Amy svou pěveckou extra třídu. Písně "Back To Black", "Tears Dry on Their Own", "Love Is a Loosing Game" nebo "Rehab" v jejím provedení neztratily nic ze své naléhavosti. Bohužel se kvůli svým závislostem zpěvačka zařadila do Klubu 27. Tedy společnosti slavných osobností, které tragicky odešly v sedmadvaceti letech. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Nech si už Amy v osobnom živote robila čo chcela (vlastne asi tak, ako každý z nás, nie?), ale za ten HLAS a tie TEXTY nemôžem dať menej ako 5*. R.I.P. Amy - jedinečný talent dnešnej doby... ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Amy na pódiu působí, že jí to šíleně nebaví. Bya to talentovaná zpěvačka sama si skládající písničky, která se zamilovala do líného feťáka budižkničemy a tak také skončila. ()

andrej2000 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný a charizmatický hlas této nadané mladé zpěvačky, bude vždy kolem nás. Bohužel svůj boj prohrála....Nebýt toho feťáka, který ji stáhnul s sebou, mohla tu být pořád....Bohužel propadla zkažené lásce a už se nedokázala vschopit. Vše je krásně napsáno v knize od jejího otce Mitche Winehouse Amy: Má dcera. Popisuje zde nekonečné boje se závislostí své dcery. Do toho problémy s jídlem, detoxy, alkohol....Byl to začarovaný kruh, ze kterého se Amy nedokázala ani s pomocí ostatních dostat. Její biografii mám opravdu najetou od začátku kariéry. Naprosto mě dostal její hlas, její vzhled a styl, její vystupování na koncertech......Vyvrcholení bylo v roce 2008 v Glastonbury, kde předvedla fantastický výkon. Den před vystoupením se vrátila z léčení a hned šla na jeviště. Ten rok byla hvězdou britského festivalu! Ke konci koncertu, dokonce jako jediná seskočila z pódia a šla zpívat mezi fanoušky....Fakt z toho lezl mráz po zádech....Někde se psalo, že umřít chtěla. Nemyslím si to. Myslím, že ve vztahu který měla s Regem Travissem nebylo něco v pořádku...Někde se i psalo že ji měl údajně podvádět. Jestli to tak bylo nebo ne, to už se asi nikdo nedoví. Závěrem bych chtěl jen napsat, že ocenění které tato zpěvačka dostala ( 5 cen Grammy ) dostala právem, a zůstane nám všem věrným fanouškům v srdci napořád.....R.I.P. Amy. . . ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama