Reklama

Reklama

AC/DC: Stiff Upper Lip Live

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Rok 2001: Největší rocková kapela současnosti přijíždí do Mnichova předvést naživo svojí show se vším všudy. Stadion je beznadějně vyprodaný a bratři Youngové nasazují všechny staré hity plus jedinou ochutnávku z tehdy poslední vydané desky. Vše je okořeněné podiovými vychytávkami a výbornou formou celé formace. Jen několik dní před tímto koncertem hráli AC/DC i na vyprodaném Strahově. (Bachy)

(více)

Recenze (19)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::: Prostě jedna z nejlepších skupin na světě !!! A zaslouženě !!!! ::::::::::::::::::::::::::::: ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Excelentní koncert v podání legendárních AC/DC v rámci "Stiff Upper Lip Tour" z Mnichova , kde předvedli fantastický výkon a skvělou show a když k tomu přičtu ještě perfektní diváckou kulisu a DVD obohacené o perfektní DTS zvuk , tak je to opravdový zážitek! 100% ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Tak ono já jako první DVD s AC/DC měl NoBull. Proto pro něj 5 hvězd. Jenomže jak jsou AC/DC pořád stejný, musím Doningtonu dát už jen 4 hvězdy. Tady to jsou čtyři, i přes záchvěv nostalgie. Osobní vzpomínky na koncert na Strahově v rámci turné ke Stiff Upper Lip. ()

Googlak 

všechny recenze uživatele

K tomuto akože naozaj nemám slov, ... Brutalná paradná skvelá hudobná podívanáá so skvelým gitaristom Angusom Youngom a s jeho klasickými bláznivými kúskami + cigaretka v ústach u Philla Ruda, ... snáď najlepší doprovodný gitarista pod menom Malcolm Young si rozumie ako so svojím bratom tak aj s basákom Cliffom a k tomuto zohratému kvartetu patri už iba jediná osôbka , ... ktorá sa skrýva pod menom BRIAN JOHNSON so svojimi vreščacimi hlasivkami a máme tu najlepšiu rockovú kapelu všetkých čias - BRAVO!, ...BRAVO!, ...BRAVO!!!!!! ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Pokud ACDC nesnášíte, nemá cenu ani zkoušet se na tento záznam dívat - dvě a půl hodiny jejich klasických fláků (+ pár nových) spolehlivě odrovnají každého neznalého. Jinak ale není co vytknout - výkony skvělé (OK, nezapomeňme o jaké kapele je tady řeč, ale stejně...), našlapaná atmosféra... Skvělý koncert. ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Well I was out on a drive, On a bit of a trip. Lookin' for thrills To get me some kicks. Now I warn you ladies, I shoot from the hip, I was born with a stiff... Stiff upper lip. \m/ ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Tohle koncertní záznam jsem od AC/DC viděl jako první asi před 10 lety (nějaký ten rok po vydání). Vtipný začátek, kdy německá média zděšeně reagují na kovového Anguse velkého jako Godzilla, který dojde na stadion v Mnichově a pak to začne. Výjimečně se nekončí For Those About to Rock (We Salute You), ale Shot Down in Flames. Kdysi byl dal za pět, ale Donington je nejlepší. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Skladby: 1.Newflash 2.Stiff Upper Lip 2.You Shook Me All Night Long 3.Problem Child 4.Thunderstruck 5.Hell Ain't a Bad Place to Be 6.Hard as a Rock 7.Shoot to Thrill 8.Rock and Roll Ain't Noise Pollution 9.What Do You Do for Money Honey 10.Bad Boy Boogie 11.Hells Bells 12.Up to My Neck in You 13.The Jack 14.Back in Black 15.Dirty Deeds Done Dirt Cheap 16.Highway to Hell 17.Whole Lotta Rosie 18.Let There Be Rock 19.T.N.T. 20.For Those About to Rock (We Salute You) 21.Shot Down in Flames ()

Reklama

Reklama